Havuzlu Han'a gideceğim?

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
33
Güzel Hamişler ben yarın Havuzlu Han'a gideceğim. Orada fiyatına bakmamı istediğiniz, araştırmamı istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz. Sabah sorularınıza bakıp tek tek araştırıp size geri dönüş yapabilirim. Gitmeye Değip değmediğini de söylerim.

Gidenlerden de fikir alabilirim, hangi mağazalara keisn girmem gerektiği Hakkında.

Birde Silivri tarafında ALBEBEK var orası da uygunmuş, ben şimdilik iki yeri araştırıp fiyat karşılaştırması yapıp sonra alışverişe başlayacağım. :)

Bu arada sizler kaçıncı haftada alışverişe başladınız? Ben 22+1'deyim şu anda.

Ben 25. Haftamda başladım canım şuan 26+2 yim havuzlu hana bende gidicem ama onu sona bıraktım bebekten çok anne için ürünler var diye biliyorum bide orda

Ben 25. Haftamda başladım canım şuan 26+2 yim havuzlu hana bende gidicem ama onu sona bıraktım bebekten çok anne için ürünler var diye biliyorum bide orda

Ben önümüzde ki ay alışveriş yapacağım. Daha doğrusu başlayacağım. 26. Haftamda olmuş olacağım o Zaman bir de çift maaş dönemi olacak zorlamayacak bizi. :)
Yarın sadece fiyat araştırması, kalitesi için falan gideceğim. E-Bebek araştırması yaptım, Chicco'nun yaptım sırada Havuzlu Han ve ALBEBEK var. Onları da araştırıp yazdıktan sonra Hesaplayacağım, hangisi en uyguna geliyorsa gidip ordan tamamlayacağım alışverişi. Bi Listem var onun dışına çıkmak istemiyorum o yüzden fiyat karşılaştırması kolay olacak benim için.

Havuzlu Han'da herşey var diyorlar 6 katlı bir yer sırf anne için olamaz dimi?

Yok canım bebek içinde var hastane çıkışları falan ya ne güzel sen liste yapabilmişsin ben bir türlü oluşturamadım ihtiyaç listesini sakıncası yoksa senin için paylaşır mısın neler alıcağını ben bebişe alışverişe başladım ama beğendiğim şeyleri aldım hep sobe,c&a,h&m,cartesrs gibi markalardan carters hariç diğer yerlerdede uygun fiyatlar tavsiye ederim sanada canım

Ben gittim.kizlar kafyi bozarsiniz valla harika güzel şeyler var bebek için özellikle hepsi çok güzel ben bebeğimin eşyalarını oradan aldım

Iyi ki gitmemişsiniz. Bayram üstü, ezilirdiniz o kalabalıkta. Oraya sakin bi zamanda mümkünse haftaiçi gitmek gerek...

Ayrıca fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Baktığım bazı şeyler, e-bebek ile aynı Fiyatlardaydı. Uyku seti, banyo takımları vs.

Ben hiçbir şey almamıştım havuzlu handan.

X