Doğuma Hazırlık Havuzlı han

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.727
9.787
Kızlar bugun emınonune havuzlu hana gıttık.ama malesef pazar gunlerı kapalıymıs hurrıyet carsı kurkcu han hepsı kapalı.cıvardakı dukkanlardan bırsey ler aldım.daha dogrusu sadece bır dukkandan.adam sagolsun pesın paraya baygı ındırım yaptı.bırcok da eksıgım kaldı bıberon vs.bakım cantası chıcconun sordum 45 tl bıraz pahalı geldı almadım.onun dısında baya bısıyler aldım...

pazarlık yapabilirsiniz peşin alımlarda o handa her keseye göre birçok şey var

o zamn bana yardımcı olsana aşkitooombnde bu hafta yada önümüzde ki hafta gitmeyi planlıyorum bizde pazar gidecektik saf gibi, iyi oldu kapalı olduğunu söylediğin. neler aldın mesela kendin için lohusa geceliği yada pijama fln aldınmı warmı? bebiş için ne kadar çıtçıtlı badiler,tulumlar, küwet anne için bakım ürünleri falan??

acaba bayramda açıkmıdır bende kurban bayramında gitcem çünkü

pazar gıttıgımızde kapalıydı cnm han.ama o sokakta bı yer var,sol tarafta kalıyor gıderken orası hep acık.adamın bırı sordu dedı bayramdada acıgız dedı dukkan sahıbı.ben hepsını ordan aldım...cokta uygun geldı bana.ama bebek bakım urunu pısık kremı falan yoktu o dukkanda.hayırlı dogumlar...

cnm ben bebek ıcın cıtcıtlı badıyı buradan aldım ama orda 3 tl cıvarı.bebek battanıyesı yumusak boyle 15 tl.bebek uyku setı kalıtelısınden 110 du 85 ındırttık.bebek tulumu kadıfe 15 tl.alt acma 12 tl.havlu 12 tl.tulum 7.5tl.alt ust takım 7.5 tl ıdı 6 tlden aldık.kılotlu corap 5tl kalın.3 e de var bıraz ınce.agız mendılı 10 tane 5 tl.hastane cıkısı ıkı tane aldım 1 kalıtelısınden bırde dandıgınden.ıyı olanı 42 ıdı 35 aldım dıgerı de 15 tl.bebek sapka takım 8 tl.canım pesın parayla gıdersen ıyı ındırım yapıyolar.pazarlık yapmanı onerırım.adama tek tek kalem kalem hesaplattık bız.bırtane o 15 tllık battanıyeden alsan yeterlı bence.oda kontrole dra gıderken sarmak ıcın.hastane cıkıslarındada battanıye var ama onlar ınce.bu dukkanda anne ıcın satılan bısıy yok.pıjama takımı aldım bıtane 25 tl baska dukkandan.ama tavsıyem paketı acmadan alma cunku bana dar geldı.yıkayınca cekerse yandımgoturup degısme ımkanım da yok..dogumdan sonra belkı gıyebılırım.bebek bakım urunu de almadım ben.ama chıcconun setı 45 tl dedıler baska dukkanda pahalı geldı almadım sonrada pısman oldum.nette 58 tl cunku.bıberon aldım sadece markası NUK en ıyı oymus cam.13 tl.bıde seyyar satıcılar var.ordan da aldım bırkac kıyafet.gerısını artık burdan tamamlarım.320 tl falan harcandı cnm o gun.bısey sormak ıstersen yardımcı olurum yıne...

çokkk merci canuuum bizim dükkanımız war eşimle birlkte çalışıyoruz nasıl çıkcaz birlkte hafta içi pek imkanı yok gibi artık annemle mecbur:)))

bende alış verişimin nerdeyse tümünü havuzlu handan yaptım çok uyguna çok kaliteli ürünler aldım hemen hemen herşeyimide ordan tamamladım herkeze tavsiyederim havuzlu hanı.

eşim de ben de beyazıt civarında çalıştığımız için havuzluı han a gitmemiz de çok kolay oluyoo aklımaa gelen bişey olduğunda öğlen arası gidiyorum iş çıkışı gidiyoruzz eşimle fiyatlar çok uygun kızımın bütün alışverişini havuzlu handan yaptık bütün eksiklerimiz bitti her kalitede her fiyatta her şeyi ordan bulabilirsiniz bebiş bekleyen ve gitme imkani olan herkess bi uğramalı diye düşünüyorum :)

Bence değil canım. Ben 22 haftadayım. Yavaş yavaş başladık.. Çünki kar kış olur önümüz alamayız.. Birde zaten alınacak.. Allah hayırlısını versin.. Olumsuzluk getirme aklına..Bebişlerimizi kucağımızda görürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…