• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havuza girdi hamile kaldı!

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.666
892
773
Magdalena Kwiatkowska adlı kadın 13 yaşındaki kızıyla Mısır'da tatil yaptı.Anne-kız ülkelerine döndü.Aradan 1 ay geçti.Polonyalı aile, kızının havuza girdikten sonra hamile kaldığı iddasıyla Mısırdaki otele tazminat davası açtı.

Magdalena Kwiatkowska ''Kızım tatilde hiç bir erkekle tanışmadı.Bu nedenle cinsel ilişki ile hamile kalmış olamaz.Kızım otelin havuz suyundaki sperm yüzünden hamile kaldı'' dedi.Otelin yetkilileri ise Polonyalı annenin kendilerinden yüklü miktarda para kopartmak için bu iddada bulunduğunu belirtti.

güzel atmışlar
simdi düsünüyorumda bende ilk kızımda hamama gitmistim :)))))

Allah..Allah..bu nasıl iş..havuza çıplak mı girmişki??:1shok:

bu haberi bende okudum hiç inandırıcı gelmedi bana hatta anne otelden para koparmak için diye yazmışlar bencede böyle bir durum var sanırımCADIARZU

hem haydar dümen de okumuştum :delphin:havuzda spermler ölürmüş kızcazın biri havuzda şeyttik olurmu demişte oda olmaz demişti :roflol::roflol:
bizim gibi haydar dümenin yetiştirdiği:1rolleyes: gençlik olarak bizi buna inandıramazlarrr:roflol::roflol:

yok daha neler, millet neler neler yapio da olmuyor, bi havuze girip de mi hamile kalmis, yok anam daha neler, o zaman otele o zaman o saatlerde havuzda olan adamlarin dna testlerini de alsinlar da ispatlasinlar tovbe tovbekafamçokkarıştı:1shok:​

Havuzdan değildir tabi ki çok saçma,musluktan akan suyla dişlerini fırçalamıştır ondan hamiledir kız-tatlicadiarzu-.

öle yüzeysel biçimde hamile kalınsaydı erkeklerin cinsel organının malum şekildeki bi işlevselliğine gerek olmazdı sanırsam. hamamdan hamile kalan kız diye de şehir efsanesi vardır. yok kızın biri adamın birinin kendi kendine ettiği taşın üstüne oturmuş hamile kalmışmış. sperm ölmese de ordan 20-30 cm yukarı kendisi mi çıkcak yukarı. bu kdr kadın çocuğum olmuyo diye kıvranırken gelişmemiş 13 yaşındaki veledin havadan hamile kalması mümkünmüdür. hadi ordan.

Havuzdan değildir tabi ki çok saçma,musluktan akan suyla dişlerini fırçalamıştır ondan hamiledir kız-tatlicadiarzu-.

yanlışlıkla sevgilimin diş fırçasını kullandım hamilemiyim hocam :kedi:-tatlicadiarzu-

Back