Havuz medyası duyurdu: Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf ayrılıyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Havuz medyası duyurdu: Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf ayrılıyor
17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında "Havuz Medyası" olduğu iddia edilen ve Rıza Sarraf'ı temize çıkarmak için çaba sarf eden Sabah gazetesi Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf'ın boşanmanın eşiğinde olduğunu duyurdu.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...du__Ebru_Gundes_ve_Riza_Sarraf_ayriliyor.html.

cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 02 Ekim 2015 Cuma

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Reza Zarrab ve şarkıcı eşi Ebru Gündeş, arasında soğuk rüzgârlar esiyor.

Ebru Gündeş'in yüksek harcamalarından rahatsız olan Zarrab'ın bu konuda şarkıcıyı sık sık uyardığı iddia edildi. Gündeş'in ise eşinin bu tavrına rest çektiği söyleniyor.

Daha önce İranlı eşinin özel uçağıyla konserlerine giden Gündeş'in tarifeli uçakla konserlerine gitmeye başlaması dikkat çekti. Ünlü sanatçıyı havaalanı servis aracında görenler şaşkınlık yaşarken Gündeş'in ise eşine ait olan hiçbir şeyi kullanmama kararı aldığı öğrenildi.

KIZI İÇİN DAVA AÇMIYOR

Şarkıcının yaşadığı sorunlardan dolayı boşanma kararı aldığı fakat kızını babasız büyütmek istememesi nedeniyle boşanma davası açmadığı söyleniyor.

Son düzenleme:
bu kadın bu adamı bırakmaz,bu adamda bu kadını,para var huzur var,ama aradaki yaş farkı cıdden fena

Daha önce İranlı eşinin özel uçağıyla konserlerine giden Gündeş'in tarifeli uçakla konserlerine gitmeye başlaması dikkat çekti.

Olayı buradan çözmüşler ya inanamıyorum.
Ayrıca yorumum : Allah büyük diyorum başka bir şey demiyorum.

Yine kadın iyi dayandı eşi kaldığı otelde kadın siparişl veriyormuş iddaya göre , çok miğde bulandırıcı bu zenginler , et düşkünü

Konu Boşanma olunca hele de arada bir çocuk söz konusuysa kimlikleri ben ilgilendirmiyor, üzüldüm şahsen, boşanma süreci kolay değildir, çok gırtlak gırtlağa nefret ederek ayrılmıyorsanız psikolojinizi etkiliyor maalesef.

Ebru Gündeş ilk kez bu kadar uzun evli kaldi zaten sasirmistim.
Ama bence ayrilmazlar. Kadin bi gecede 600bin dolarlik alisveris yapiyo ya

ayrılmaz o kolay kolay o kadar parayı bırakamaz bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…