Maske Tarifleri Havuç yağı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

yoknedemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
175
0
41
Arkadaşlar havuç yağı kullanan varmı cildi için?a vitamini deposu olmasından dolayı sivilceye müsait veya sivilceli ciltler için iyi olabileceğini düşünüyorum.sivilce tedavisinde kullanılan en etkili ilaç roacutanne da yüksek doz a vitamini ihtiva ediyor.bu mantıkla sizlere danışmak istedim.ilginiz için teşekkürler şimdiden a.s.

havuç yagı avitamini yani beta karoten içerir cansızlık renksizlik için birebirdir ;ama karma-yaglı ciltlere uygulama yapılacagı zaman cildin çok iyi temizlenmesi gerekirsonuçta yagdir sebum salgısını irite edebilir akneyi arttırabilir sadece yagını sürmek yeterli gelmez bol havuç,domates,kayısı yeyin daha kombine olur

daylight,sen kullanıyormusun cildine havuç yağı?benim cildimde sivilce problemi yok ancak sigaradan kaynaklı bir solgunluk var yüzümde buna faydası olur mu diyorsun

daha önce kullandım çok da hoş kokuludur havuç yagı keyifle sürersin sivilce problemin de yoksa ne ala her akşam dahi uygulayabilirsin sigara kullanıyorsan we üşenmem diyorsan havucu 5dk haşla ez dinlensin ılısın ez püre yap suratına sür dursun yüzünden dökülmesin diye tülbent hiç olmadı üzerine kagıt peçete ser 5dk öyle uzan sonra yatarken de yastıgı batırmamak için 30dk önce de yagını sür 6.geceden sonra yüzüne veda eden rengin ben geldim diyecektir (ve ye havucu)

Havucu zaten tüketirim salatalarda bolca.Bir hafta düzenli kullanacağım bakalım renk konusunda bir gelişme olucakmı bende de.Çok teşekkür ederim ilgin için.

Sigara içen arkadaşlar beta karoten kullanırken bir daha düşünün lütfen evet çok faydalı ama sigara içtiğiniz için kanser riskinizi çok büyük oranda arttırıyormuşunuz ibrahim saraçoğlu'nun kitabında okumuştum.

X