Gebeliğe Hazırlık Havuç ve incir kürü kullanıp faydasını gören var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssema1808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
187
82
13
29
Merhabalar ben yeni incir ve havuç kürüne başladım faydasını gören var mı zarar şu mı ikisini bir karıştırıp içiyorum havuç yumurta çatlatıyormuş İbrahim Saraçoğlu dedi yumurta sayısını da incir artırıyormuş bildiklerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim

Ben kullandım östrojenim düşüktü. Artması için yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Östrojenimi arttırdı çok güzel. Ama adet döngümü 29 günden 38 güne çıkardı. Meğer yumurta sorunu olmayanlar yapmamalıymış. Geç öğrendim ben. Sende hormonlarına baktırmadan uygulama derim ben.

Ben gunde bır taze havuc be kıru ıncır yedım o ay hamışe kaldm

Ben gunde bır taze havuc be kıru ıncır yedım o ay hamışe kaldm
Ay ne güzel rabbim hayırlsıı ile kuşağınıza almak nasip etsin ben kürünü yapıyorum ama aslında adetim yerinde bazen geç oluyordum iki gün flan bazen bir hafta erken sonra doktora gittim baktı hormonlarıma yumurtalıklarıma bir sorun yok dedi progestan verdi ama oda beni 10gün geciktirdi inşallah buda öyle yapmaz çünkü İnsan umutlanıyor inciri de mi bir tane yediniz aç karına yada tok karına mı yediniz ve ne kadar süreyle

Doktor bana birşey YoK dedi baktı ama herkes böyle hamile kalıyoruz flan dediler bilemedim şimdi bazen geç adet oluyorum iki flan geçiyor bazen de erken oluyordum 1 hafta flan doktora gittim Oda progestan verdi bana o daha beter yaptı 10 gün gecikti ümitlendim sonuç hüsran yumurtalıklarıma baktı birde sadece küçük bir kistin bar oda hamile kalmana engel değil dedi

Hormon tahlillerin varsa bi atsana.

Yoksa sıkıntın yapma bence cunku bnm yumurtam catlamamıstı oyuzden gecıkmıstım adet bıtımınden hamıle oldumu ogrenene kdr cıg yedım ıncırı kahvaaltıdan sonra havucu aksam yemeklerle kafama gore yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…