Canim arkadaslara dr kahveyi yasaklamis sende iliskiden 1 saat once yap istersen... benim esim cook tuketir belki onun da faydasi olmustur die dusunmustum ben simdide arkadas oyle yazinca tirstm yanlis yonlendirmeym...biz her türlü ilaçı kürü bıraktık canım yorulduk açıkçası ama kahve düzeni sağlayabilirim arada sırada değilde bundan sonra her akşam içiverir :) bizminde 18 ay oldu işte ...ocak ayına kadar bıraktım herşeyi ocağa kadar biraz para biriktirip aşılama yaptırcaz inşallah tutar
Anliorm canim cook zor cookBlmym artık umudum da kalmyo 2 sene dile kolay ve her ayı hüzünle sonuçlanan 2 sene blmym cnmdefne_su
Canım o kadar şey tüketti pek bir fayda göremedik. Bunun da zararını görür müyüz bilmem. Biz de morfoloji de problem. Zaten artık normal yolla olmayacağına inandım.Bazi arkadaslar doktor icme dedi yazmislar canim siz bilirsinz iliskiden 1 saat once icirin isterseniz sonra ben sebep olmayaym....
al benden de o kadarCanım o kadar şey tüketti pek bir fayda göremedik. Bunun da zararını görür müyüz bilmem. Biz de morfoloji de problem. Zaten artık normal yolla olmayacağına inandım.
Insallah duzelir kizlar umudunuzu kesmeyin bende adet oldm zati :)
hayırlısı olsun canımInsallah duzelir kizlar umudunuzu kesmeyin bende adet oldm zati :)
Canım ya 2 yıl oldu. Birde benden sonra evlenenlerin hepsi hamile olunca umudumu kesiyorun haliyle.Insallah duzelir kizlar umudunuzu kesmeyin bende adet oldm zati :)
Benimde 3 yil oldu..sonuc hep negatif
Tüp bebeğe baslamam gerekir mi sizce? Biraz daha bekleyeyim mi yoksa çok kararsızım. Bir kadın doğum uzmanı ile görüştüm direk tüp bebek diyemem ama çok bile beklemişsin dedi.Bnde adet oldm dün malsf 2 yıl da bnm oldu
Canim senin degerlerin nasılTüp bebeğe baslamam gerekir mi sizce? Biraz daha bekleyeyim mi yoksa çok kararsızım. Bir kadın doğum uzmanı ile görüştüm direk tüp bebek diyemem ama çok bile beklemişsin dedi.
Canım ben de problem yok. Eşimin değerleri düşük. Morfoloji %3, ileri hareket % 10 hareketsizlik %59.Canim senin degerlerin nasıl
Kotude deilmis aslinda ins olur canmCanım ben de problem yok. Eşimin değerleri düşük. Morfoloji %3, ileri hareket % 10 hareketsizlik %59.
Varikosel varmiCanım ben de problem yok. Eşimin değerleri düşük. Morfoloji %3, ileri hareket % 10 hareketsizlik %59.
1. Derece varikosel vardi. Ultrasonda görüldü o da. 1 yıl önce ameliyat oldu eşim. Değerlerde çok fazla bir değişim olmadı.Varikosel varmi
İnşallah kendiliğinden olur. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün.Canm bsy diyemyrm benm eşimde aynı. Problem var çok çok arastrdm çoğu kişi. Kürler le bu sorunu aş mış bi bzde fayda etmedi smdi çakşır suyu havuç suyu bde zeytin yaginda incir bekletip yedrym eşime bana 2 aşılma yapldi tutmadı bu ay tüp bebek ti bayrm girdi bida ki ay yapcklr Rabbim den dileğim inşallah kendiliğinden olurmini87