Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah canim bende 14 aydir falan bekliyorum... insallah sizinkide duzelir bide unutmusum esim bol bol turk kahvesi icti cook zever zaten sende surekli yap canim esine iliskiyi bekleme...
biz her türlü ilaçı kürü bıraktık canım yorulduk açıkçası ama kahve düzeni sağlayabilirim arada sırada değilde bundan sonra her akşam içiverir :) bizminde 18 ay oldu işte ...ocak ayına kadar bıraktım herşeyi ocağa kadar biraz para biriktirip aşılama yaptırcaz inşallah tutar

Canm bat yarn normalde test faln yapmdm inş şurda hepimizde hamileyiz dye haykiririz CK çok canm sıkılıyor kzlar hasta olcakmsm gbi hissedym bde ben 28 günde 1 adet olrm 2 sendr 1 gün bile geçmedi 2 3 ay 25 günde bi oldm bde geçen ay aşılama yaplmsti çatlatma iğnesi erken vurulmuş tu 23.gunde adet olmuştum size bsey sorcm geçen ay adetim persmbe aksm az bsey gelmsti cuma tam sökül müştü ben smdi persmbe yi mi cuma yı mi 1 dye sayim arada böyle olyo nasl saycam blmym defne_su DESIGNER27

Canim birakma pes etme en azindan ocaga kadar keciboynozu kurunu denemeye devam et Allahtan umut kesilmez sizin de a+b=35 az bi deger deil bence... aklima geldikce soyluorm kusura bakma canim ama domateste yedir esine bol bol ben bu konuda sansliydim esimin hep sewdigi seyler sperme yararli cikti surekli domates yer benimki bide duşada dikkat et sicak suya sakın girmesin hatta afadersin her wc ye gitignde sogukla yikasin benim esim onuda yapmisti....

Canim bence cumayi bekle cumartesi sabah test yap eger gelmezse insallah canim ya hepimizin birgun yazacagina inaniorm ben...

O sonuçlar. Lami cnm hiç mi hiç ümidim yok ancak bu ay duaya çok sarldm çok olrsa belki ondn olr ona bile ihtimal vermym defne_su
Öyle dusunme canım benim bi tanidigimn sonuclarinda hepsi cok kotuydu sadece hareket deil ve bebisi daha yeni dogdu ameliyat olmak uzereydi esi rabbim isterse hersekilde olur duaya kurlere dewam...

Canım kahvenin ne faydası varmış. İlişkiden 2 saat önce içmesini duymuştum da her aksam içilmesi gerektiğini duymamıştım.

Arkadaslar bizdede 2.derece varikosel vardi ilk tahlilimiz sayi 8milyon morfoloji 2 idi. 1ay boyunca keciboynuzu zeytinyaginda incir bol findik fistikla sayi 14milyona morfoloji 4e cikmisti.burada ameliyatla ilgili cok olumlu yazilar okuyup nisanda ameliyat olduk.üc ay sonunda sonuc tam bir hüsran.sayi 6milyona,morfoloji sifira dusmus.yani ilk sonuclardan bile kotu onun icin ameliyata cok güvenmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…