Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben sehir disindaym suan ewime gittigimde atarim ind... 1. Saatte toplam hareketli yazio altindada 1.saatte ileri hareketli yazio...duzen labaratvarlarnda yaptirdik diger testimzden farkli gibi geldide 1. 2. Saatin onemi var mi ?Yok cnm benim eşimnde ilk testi öyle idi zahmet olmazsa iki testn resmni atarmsn öncesi ve sonrası defne_su
Toplam hareket 50 iken 80 olmus ileri hareker 5 iken 75 olmus bende sasirdm boyle gorunce şu 1. Saat mi farklı acaba die canim... masallah bu sonus cikti yaniYok cnm hiç alakası yok bzde duznde yaptrmstk defne_su lac yazyo peki yuzdeleri
Ewet canim havuc suyu iciremedim sigara kullandigi icin varikosel de var esimde... ama ben hala inanamiorm nasl boyle yujseldi guvenilir mi canim suzen labaratuvarlariMaşallah cnm süper tek keci boynuzu. Mu yaptn ben havuc suyu ile çakşır icrym simdi
Ewet canim icio 15 tane iciodu gunde simdi 6 tane falan cok zor birakio bide test sonucu boyle cikti hayatta birakmazEvet dr miz bize biruni ve düzen laboratuar larndn başka yerde yaptrmyn demişti eşin halen sigara iciyormu cnm defne_su benim eşim 3 gündür şükür icmyo
Evet dr miz bize biruni ve düzen laboratuar larndn başka yerde yaptrmyn demişti eşin halen sigara iciyormu cnm defne_su benim eşim 3 gündür şükür icmyo
CNMM SEN NE YEDİRDİN YAHU EŞİNE MÜTHİŞ BU DEĞERLER :)Canim attim baksana bi
nLamadim canim 12 14 neMaşallah değerle rın süper cnm benm onlar yüzde 5 işte smdi 12 14
Canim keciboynozu kuru sadece baska hicbisey yapmadik bide ic camasirini deistrdiCNMM SEN NE YEDİRDİN YAHU EŞİNE MÜTHİŞ BU DEĞERLER :)
NASIL ÇAMAŞIR GİYİYORKİ:)Canim keciboynozu kuru sadece baska hicbisey yapmadik bide ic camasirini deistrdi
Canim baksir giyiyo artik onceden slip di dr onerdiNASIL ÇAMAŞIR GİYİYORKİ:)
canım kusurumu bağışla ama şu bildiğimiz kilot giyiyodu doktor boxer giymesini mi önerdi bide belkide daha önce yaptırmış olduğunuz test hatalıdır diye düşündüm birden sonuçlar cok güzel bu sonuçlara göre tez zamanda gelir bebişin öyle gözüküyo allah nasip etsin .....bide morfoloji sonuçları ektedir yazmışlar o değer kaç ekdeCanim baksir giyiyo artik onceden slip di dr onerdi
Canim onceki testimiz cok iyi bi tup bebek merkezinde yapildi cok guvenilirdi bunuda duzen labaratuarinda yaptirdik bizde gozlerimize inanamadik sonucu gorunce insallah sizlerinde duzelir en kisa zamanda butun kalbimle istiyorum.. morfoloji onceki testte 5 di su an 13 olmuş canım... esim 3 aydir baksır giyiyo digerlerini tamamen cöpe attim bide keciboynozunu cok duzenli kullandi ve dua tabiki türbelere gittik... insallah bebisim gelir ve sizlerinde en kisa zzamanda sonuclari duzelir....canım kusurumu bağışla ama şu bildiğimiz kilot giyiyodu doktor boxer giymesini mi önerdi bide belkide daha önce yaptırmış olduğunuz test hatalıdır diye düşündüm birden sonuçlar cok güzel bu sonuçlara göre tez zamanda gelir bebişin öyle gözüküyo allah nasip etsin .....bide morfoloji sonuçları ektedir yazmışlar o değer kaç ekde