Belki ileri derece varikoseli olanlara ameliyatın faydası olabilir.demekki ameliyata karşı olan doktorlar cok haklı :/
benim eşimde ileri derece var cnm grade 3 elle muayenede gözle görülür şekilde belli en iyi proflardan birine gittik etmiyor ameliyatBelki ileri derece varikoseli olanlara ameliyatın faydası olabilir.
Benim eşimde ultrasonda belli olmuştu varikosel olduğu. 1. Dereceydi. Gittiğimiz doktor da prof.tu. Ameliyat dedi hemen. Ne meraklıymış kesmeyebenim eşimde ileri derece var cnm grade 3 elle muayenede gözle görülür şekilde belli en iyi proflardan birine gittik etmiyor ameliyat
inşallah cnm ben 2 kere hamile kaldımda düşürdüm kalmakta skıntı yokta işte inş bidaha düşmez sağlıkla doğar allah hepimize sağlıklı evlatlar versinBenim eşimde ultrasonda belli olmuştu varikosel olduğu. 1. Dereceydi. Gittiğimiz doktor da prof.tu. Ameliyat dedi hemen. Ne meraklıymış kesmeyeCanım sen eşine yedirmeye icirmeye devam et İnşallah en kısa zamanda gebelik elde edersin.
cnm peki şimdi sizin değerler ne durumda grade 1 varikosel değerleri çok etkilemez diye biliyorumBenim eşimde ultrasonda belli olmuştu varikosel olduğu. 1. Dereceydi. Gittiğimiz doktor da prof.tu. Ameliyat dedi hemen. Ne meraklıymış kesmeyeCanım sen eşine yedirmeye icirmeye devam et İnşallah en kısa zamanda gebelik elde edersin.
Morfoloji %3 ileri hareket %10. Morfolijide pek bir değişiklik olmadı %2 idi. İleri hareket %5 ti.cnm peki şimdi sizin değerler ne durumda grade 1 varikosel değerleri çok etkilemez diye biliyorum
sayı kaç cnm toplam sayıMorfoloji %3 ileri hareket %10. Morfolijide pek bir değişiklik olmadı %2 idi. İleri hareket %5 ti.
Canım eşim hiç araştırmadan hemen ameliyat olacağım dedi. Ben araştıralım elle muayenede belli olmadı desem de beni dinlemedi. Bir kere bile hamile kalamadım ben ya. Üzülüyorum bu duruma.
Canım son testte 60 milyondu. Ama 80 milyonu da 100 milyonu da gördük. Sayıda problem yok. Morfoloji ve hareket bizde problem. Hareketsizlik %60.sayı kaç cnm toplam sayı
AYNI BİZİM GİBİ AMA BU DEĞERLERLE SENDE GEBE KALIRSIN CNM BENCECanım son testte 60 milyondu. Ama 80 milyonu da 100 milyonu da gördük. Sayıda problem yok. Morfoloji ve hareket bizde problem. Hareketsizlik %60.
CNM ŞİMDİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM TÜM HORMON TESTLERİN NORMAL RAHİM FİLMİNDE TÜPLERİN AÇIK BU DEĞERLERLE GEBE KALMADIN DEĞİLMİ?Ay senin o değer lere gebe kalabirsn dedyse ben hiç tüp bebek yapmim ya benm haydi haydi tutar nye tutmadı suana kadr şok lardymDESIGNER27
AYYY HAMİLEMİSİN YOKSA NE ZAMAN AĞRIDI YUMURTLAMA GÜNLERİNDEMİ:) CNM YA SEN ŞU PREESED JELİ DENESENE YA ÖNÜMÜZDEKİ AY BEN ALDIM BU AY AŞILAMA TUTMAZ İSE ONU DENİCEM ÇOK OLUMLUAynen öyle cnm hersey normal dedi dr tüplerim de açık yumurtalarm da gayet gzl calsyo maşallah yani ve hiç gebe kalmdm ama bu ay kasklarm çok ağrıdı nye blmym
AYYY İNŞ OLURYAAAA HEP BİRLİKTE HAYKIRALIM BURDA BİRBİRİMİZE:)Arastrdm cnm eşime söyledm tutmazsa alacm eşim sigarayı bıraktı bu arada çok mutlym canm yumurtlama günümdn beri agryo Göğüslerim de acyo belim ara ara agryo ama sancm hergün var şuan bile Karnım n altında sancı var olursa varya dünyalar benm olr tüp bebek le uğraşma k istemyrm
Tesekkurler canim hepimizn haberlerini aliriz insallahHadi gözün aydn inşallah bebek haberin i de alrzdefne_su