Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde ileri derece var cnm grade 3 elle muayenede gözle görülür şekilde belli en iyi proflardan birine gittik etmiyor ameliyat:KK43:
Benim eşimde ultrasonda belli olmuştu varikosel olduğu. 1. Dereceydi. Gittiğimiz doktor da prof.tu. Ameliyat dedi hemen. Ne meraklıymış kesmeye:KK62: Canım sen eşine yedirmeye icirmeye devam et İnşallah en kısa zamanda gebelik elde edersin.

Benim eşimde ultrasonda belli olmuştu varikosel olduğu. 1. Dereceydi. Gittiğimiz doktor da prof.tu. Ameliyat dedi hemen. Ne meraklıymış kesmeye:KK62: Canım sen eşine yedirmeye icirmeye devam et İnşallah en kısa zamanda gebelik elde edersin.
inşallah cnm ben 2 kere hamile kaldımda düşürdüm kalmakta skıntı yokta işte inş bidaha düşmez sağlıkla doğar allah hepimize sağlıklı evlatlar versin

cnm peki şimdi sizin değerler ne durumda grade 1 varikosel değerleri çok etkilemez diye biliyorum

cnm peki şimdi sizin değerler ne durumda grade 1 varikosel değerleri çok etkilemez diye biliyorum
Morfoloji %3 ileri hareket %10. Morfolijide pek bir değişiklik olmadı %2 idi. İleri hareket %5 ti.
Canım eşim hiç araştırmadan hemen ameliyat olacağım dedi. Ben araştıralım elle muayenede belli olmadı desem de beni dinlemedi. Bir kere bile hamile kalamadım ben ya. Üzülüyorum bu duruma.

Morfoloji %3 ileri hareket %10. Morfolijide pek bir değişiklik olmadı %2 idi. İleri hareket %5 ti.
Canım eşim hiç araştırmadan hemen ameliyat olacağım dedi. Ben araştıralım elle muayenede belli olmadı desem de beni dinlemedi. Bir kere bile hamile kalamadım ben ya. Üzülüyorum bu duruma.
sayı kaç cnm toplam sayı

Aynen öyle cnm hersey normal dedi dr tüplerim de açık yumurtalarm da gayet gzl calsyo maşallah yani ve hiç gebe kalmdm ama bu ay kasklarm çok ağrıdı nye blmym

Aynen öyle cnm hersey normal dedi dr tüplerim de açık yumurtalarm da gayet gzl calsyo maşallah yani ve hiç gebe kalmdm ama bu ay kasklarm çok ağrıdı nye blmym
AYYY HAMİLEMİSİN YOKSA NE ZAMAN AĞRIDI YUMURTLAMA GÜNLERİNDEMİ:) CNM YA SEN ŞU PREESED JELİ DENESENE YA ÖNÜMÜZDEKİ AY BEN ALDIM BU AY AŞILAMA TUTMAZ İSE ONU DENİCEM ÇOK OLUMLU
SONUÇLAR VAR BİR ARAŞTIR BAK

Arastrdm cnm eşime söyledm tutmazsa alacm eşim sigarayı bıraktı bu arada çok mutlym canm yumurtlama günümdn beri agryo Göğüslerim de acyo belim ara ara agryo ama sancm hergün var şuan bile Karnım n altında sancı var olursa varya dünyalar benm olr tüp bebek le uğraşma k istemyrm

Arastrdm cnm eşime söyledm tutmazsa alacm eşim sigarayı bıraktı bu arada çok mutlym canm yumurtlama günümdn beri agryo Göğüslerim de acyo belim ara ara agryo ama sancm hergün var şuan bile Karnım n altında sancı var olursa varya dünyalar benm olr tüp bebek le uğraşma k istemyrm
AYYY İNŞ OLURYAAAA HEP BİRLİKTE HAYKIRALIM BURDA BİRBİRİMİZE:)

bizim doktor bi olay anlattı kuzeni ydi yalnış hatırlamıyosa bende varikosel var demiş ameliyat olmuş ameliyat odasından cıkmış yatağına geçmiş karısı aramış hamileyim diye o derece gereksiz görüyodu ameliyatı nasip işi nasip başka bişi değil

Kizlar sonucu yazarm size demistim rabbime binlerce sukurler olsun esimin butun degerler tavan yapmis 3 ay keciboynozu kurunun ardindan lutfen sizde ihmal etmeyin kurlere devam :)

X