Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olr dedi ama geç olr 4 5 sene snra falan dedi farkndym çok kötü degl ama iyide dgl bu ay dua lara sarldm inan ki şuan inan gebelik berltileri var ama bn yok dyrm Bu sonuçla asla olmaz öyle kendmi şartlandrmsm ki

Olr dedi ama geç olr 4 5 sene snra falan dedi farkndym çok kötü degl ama iyide dgl bu ay dua lara sarldm inan ki şuan inan gebelik berltileri var ama bn yok dyrm Bu sonuçla asla olmaz öyle kendmi şartlandrmsm ki
CNM YA EŞİMİN İLK TESTİ SENİN EŞİNİNKİNDEN KÖTÜ AÇIKÇASI DOKTORA BAK ZAMAN BELİRLEMİŞ RESMEN BİRAZ BEKLE OLMAZSA AŞILAMA YAPILABİLİR BENCE SENLE İLGİLİ KONTROLLER YAPILDIMI PEKİ

Dahaca konuşmadm cnm o bölüm e grmstm bi gün 450 tl yumurta toplama ücreti yazyrdu bde iğne paraları işte başka yok

Dahaca konuşmadm cnm o bölüm e grmstm bi gün 450 tl yumurta toplama ücreti yazyrdu bde iğne paraları işte başka yok
ANLADIMM CNM DEVLET HASTANESİ AMA BENCE OLUMSUZ DÜŞÜNME BELKİ OLUMLU SONUÇLANACAK SENDE SORUN OLMADIĞI İÇİN OLUMLU OLMA İHTİMALİ BENCE ÇOK YÜKSEK

CNM NEOFORTİL DE ZATEN PROXEED PLUS GİBİ BİŞİ ONU KULLANMAYA DEVAM EDERKEN SEN BENCE DOĞAL KÜRLERE ASIL DERİM 1 AY KEÇİBOYNUZU KÜRÜ 1 AYHAVUÇ SUYU FELAN BOLBOL DOMATES ÇORBASI YAP EŞİNE.BİZ EŞMİN SPERM TEST SONUCU ÖĞRENİNCE HEMEN AŞILAMAYA KARAR VERDİK ARADA BİR 20 GÜN VARDI BEN HERGÜN DOMATES ÇORBASI PROXEED PLUS EVİCAP BALLI MUZLU FISTIKLI KARIŞIMLAR AVAKODO GECELERİ HAVUÇ SUYU EŞİMİN 80 MİLYON SPERMİ 20 GÜN SONRA 160 MİLYON OLDU AMA BİZİM SAYI ARTSADA HAREKET VE MORFOLOJİ ÇOK KÖTÜ İLERİ HAREKET %4İKEN %5 OLDU MORFOLOJİ %2 İKEN
%3 OLDU FAKAT BEN NE YAPSAMDA AMELİYAT OLMADAN DEĞİŞMİYECEK GİBİ SENDE VARİKOSEL OLMADIĞI İÇİN BENCE UYGULANAN TEDAVİLER İŞE YARAR BİRDE SİGARAYI BRAKMASI LAZIM TABİ:KK43:
Canım benim eşimde 1. Derece varikosel vardı. Ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oldu. Ileri hereket %5 ten %10a yükseldi. Ama morfoloji de pek değişiklik olmadı. %2 idi %3 en son testte.

Canım benim eşimde 1. Derece varikosel vardı. Ameliyat olalı yaklaşık 1 yıl oldu. Ileri hereket %5 ten %10a yükseldi. Ama morfoloji de pek değişiklik olmadı. %2 idi %3 en son testte.
demekki ameliyata karşı olan doktorlar cok haklı :/

kızlar eşimde aşılamada çıkan sperm sonuçları eski sonuçları ile beraber doktora gitti ameliyat önemiyorum demiş değerler çok kötü değil demiş anladımadım ileri hareket %4 morfoloji %2 idi aşılamaya kadar 20 günde dünya kadar şey yedirdim ileri hareket %5 morfoloji %3 oldu ameliyat önemiyorum sana çok istersen yaparım demiş:KK43: napçaz biz ya inş aşılamam tutar:KK43:

kızlar eşimde aşılamada çıkan sperm sonuçları eski sonuçları ile beraber doktora gitti ameliyat önemiyorum demiş değerler çok kötü değil demiş anladımadım ileri hareket %4 morfoloji %2 idi aşılamaya kadar 20 günde dünya kadar şey yedirdim ileri hareket %5 morfoloji %3 oldu ameliyat önemiyorum sana çok istersen yaparım demiş:KK43: napçaz biz ya inş aşılamam tutar:KK43:
canım spermler 3 ayda kendini yeniliyormuş 20 günde çok ilerle me olmuş valla ...inşallah tutar ben doktor değilim ama bende ameliyatı önermiyorum okuduklarım kadarıyla

canım spermler 3 ayda kendini yeniliyormuş 20 günde çok ilerle me olmuş valla ...inşallah tutar ben doktor değilim ama bende ameliyatı önermiyorum okuduklarım kadarıyla
evet cnm ameliyatda %80 iyileşende var hiç etki etmeyende var durumu çok daha kötüye gidende var:KK43:

birde doktor demişki bu değerlerle zaten eşin kolayca hamile kalıyo elbet sağlıklı gebelik oluşacaktır demiş anlıyacağın deneme tahtası:)

birde doktor demişki bu değerlerle zaten eşin kolayca hamile kalıyo elbet sağlıklı gebelik oluşacaktır demiş anlıyacağın deneme tahtası:)
bu doktorlar da alem valla sanki biri matemetik kitabından biri türkçe kitabından okuyarak mezun olmuş ikiside tıbbiye bitirir ama gördükleri farklı

X