Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Durum bu canm aylardr bu sitedeyim ilk defa birinin bu şekilde hamile kaldgni duydum buna dua lara sarldm bnde 16 eylül regl günüm ama kasık ağrım var 3 gündür akıntı m var Göğüslerim acyo akıntı m çok ama ben yine yok dyrm yani tutmams Tr dyrm halı yikamstm ondn dye dusunyrm tutarsa ettiğim dualardn Dr inşallah tüp bebeğe gerk kalmdn hamile olrm

Evt cnm blym eşim malsf sigara. Birkmyo neofortil icti keci boynuzu kürü yaptm sonuc bu cikti smdi çakşır suyu icrym o daha faydali diyorlar baklm srtk

Meraba canim benm esimdede hateket problemi var bu degerlerle bebis yok mu daha masallah hiziniz iyi 68

Merhaba kizlar daha once de yazmistm benim esimn ileri hizz yuzde 5 fakat toplam hiz 44 oldugu icin dr lar normal yolla olur dedi 4 dr bende 3 ay boyunca kür uyguladim bugun tekrar ankarada bi profesore muane olduk oda olur dedi yarin sprmiogram yaptrcaz tekrar sonucu sizinle paylasirim insallah faydasi olmustur kürün...

Cnm 2 kere devlet gttk dr bitanesi erkeklik hormonun calsmyo dedi jel verdi evicap verdi tek snra burda zeynep kamil kadın dogum hastanesi var orya gtti eşim orda ki dr ne alaka jel dedi oyle bsey yok dedi oda neofortil verdiler işte 3 ay snra test yaptr dediler resm atmstm ya o testi yaptk hicbirsey değişmedi işte hep aynı sonuç hatta 25 canlıydi 15 oldu ama eşim hiç sigara birakmyo günde 9 10 tane içyo öyle aşırı dgl smdi 2 ye düşürdü

CNM NEOFORTİL DE ZATEN PROXEED PLUS GİBİ BİŞİ ONU KULLANMAYA DEVAM EDERKEN SEN BENCE DOĞAL KÜRLERE ASIL DERİM 1 AY KEÇİBOYNUZU KÜRÜ 1 AYHAVUÇ SUYU FELAN BOLBOL DOMATES ÇORBASI YAP EŞİNE.BİZ EŞMİN SPERM TEST SONUCU ÖĞRENİNCE HEMEN AŞILAMAYA KARAR VERDİK ARADA BİR 20 GÜN VARDI BEN HERGÜN DOMATES ÇORBASI PROXEED PLUS EVİCAP BALLI MUZLU FISTIKLI KARIŞIMLAR AVAKODO GECELERİ HAVUÇ SUYU EŞİMİN 80 MİLYON SPERMİ 20 GÜN SONRA 160 MİLYON OLDU AMA BİZİM SAYI ARTSADA HAREKET VE MORFOLOJİ ÇOK KÖTÜ İLERİ HAREKET %4İKEN %5 OLDU MORFOLOJİ %2 İKEN
%3 OLDU FAKAT BEN NE YAPSAMDA AMELİYAT OLMADAN DEĞİŞMİYECEK GİBİ SENDE VARİKOSEL OLMADIĞI İÇİN BENCE UYGULANAN TEDAVİLER İŞE YARAR BİRDE SİGARAYI BRAKMASI LAZIM TABİ

Ilac aldı bırakmak için cnm havuc suyu ters tepki yapyo sigara içtiği için 3 ay keci boynuzu kürü yaptm bn o arada smdi çakşır suyu icrym cnm evicap aldm bde kestane balı ile keci boynuzu pekmezi icercem yarn sabah tn itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…