- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 37
kaçpara dediler cnm aşılamaya?ocak ayına kadar bekliycez ..doktorda ocağa kadar bekleyin dedi ocak ayına kadar maddi olarak düze çıkarız inşallah da yaptırırz alllah nasip etsin hayırlısıylada tutsun aşılamamız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçpara dediler cnm aşılamaya?ocak ayına kadar bekliycez ..doktorda ocağa kadar bekleyin dedi ocak ayına kadar maddi olarak düze çıkarız inşallah da yaptırırz alllah nasip etsin hayırlısıylada tutsun aşılamamız
herşey dahil 2000 i buluyor sanırımkaçpara dediler cnm aşılamaya?
benimde herşey dahil 2600 tuttu çok pahalı işlemler cnmherşey dahil 2000 i buluyor sanırım
hastahanenin muayene ücreti 35 lira sizinki kaçtıbenimde herşey dahil 2600 tuttu çok pahalı işlemler cnm
benim 350 lira cnm belki ondandır fark ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım:)hastahanenin muayene ücreti 35 lira sizinki kaçtı
hareketde ve morfolojide sorun var canım sayı iyi gayetEki Görüntüle 1627074 çektim resm geldmi
Canım ben bugün doktora gittim. Normal yolla eşinizin bu değerleriyle çok düşük bir ihtimal dedi. Aşılamayı da birden fazla önermem dedi. Morfoloji düşük dedi.herşey dahil 2000 i buluyor sanırım
Meraba canim benm esimdede hateket problemi var bu degerlerle bebis yok mu daha masallah hiziniz iyi 68merhaba Siyetem eşim tekrrr test yaptı haziran ayında ileri hız % 7 den % 9 a yüklsedi çok şükr..(aralıkta yapmıştık)
toplm harekt %66 dan % 68 e..
şimdi proxeed plus kullanıyor yalnz yan yana değlz maalesf.. ben bu arada kendm yumurtalar için ne yapablrm bildğn bişy var mı....
tatlım peki varikosel muaynesi yapıldımı eşine?Eki Görüntüle 1627074 çektim resm geldmi
PEKİ DOKTOR PROXEED PLUS EVİCAP KLOMEN FELAN VERDİMİ?Evt yapldi yok dedi dr
CNM NEOFORTİL DE ZATEN PROXEED PLUS GİBİ BİŞİ ONU KULLANMAYA DEVAM EDERKEN SEN BENCE DOĞAL KÜRLERE ASIL DERİM 1 AY KEÇİBOYNUZU KÜRÜ 1 AYHAVUÇ SUYU FELAN BOLBOL DOMATES ÇORBASI YAP EŞİNE.BİZ EŞMİN SPERM TEST SONUCU ÖĞRENİNCE HEMEN AŞILAMAYA KARAR VERDİK ARADA BİR 20 GÜN VARDI BEN HERGÜN DOMATES ÇORBASI PROXEED PLUS EVİCAP BALLI MUZLU FISTIKLI KARIŞIMLAR AVAKODO GECELERİ HAVUÇ SUYU EŞİMİN 80 MİLYON SPERMİ 20 GÜN SONRA 160 MİLYON OLDU AMA BİZİM SAYI ARTSADA HAREKET VE MORFOLOJİ ÇOK KÖTÜ İLERİ HAREKET %4İKEN %5 OLDU MORFOLOJİ %2 İKENCnm 2 kere devlet gttk dr bitanesi erkeklik hormonun calsmyo dedi jel verdi evicap verdi tek snra burda zeynep kamil kadın dogum hastanesi var orya gtti eşim orda ki dr ne alaka jel dedi oyle bsey yok dedi oda neofortil verdiler işte 3 ay snra test yaptr dediler resm atmstm ya o testi yaptk hicbirsey değişmedi işte hep aynı sonuç hatta 25 canlıydi 15 oldu ama eşim hiç sigara birakmyo günde 9 10 tane içyo öyle aşırı dgl smdi 2 ye düşürdü