- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 35
CNM BENİM EŞİMDEDE DÜŞÜK HAREKET VAR AMA EŞİMDE GRADE3 VARİKOSEL VAR AMELİYAT OLACAK VARİKOSELE BAKILDIMI?var canım eşimin sperm sayısı da düşük hareketide ama olur olur diyolar 4 farklı doktor dördüde öyle diyor
baktılar canım 2 farklı doktor baktı biri özelde biri devlette ikiside önemsenecek bir durum olmadığını söylediCNM BENİM EŞİMDEDE DÜŞÜK HAREKET VAR AMA EŞİMDE GRADE3 VARİKOSEL VAR AMELİYAT OLACAK VARİKOSELE BAKILDIMI?
siz bilirsiniz ama ameliyat yaptırmak yerine tüp bebek yaptırsanız daha iyi olur çünkü ameliyattan sonra düzelecek diye bişi yokCNM BENİM EŞİMDEDE DÜŞÜK HAREKET VAR AMA EŞİMDE GRADE3 VARİKOSEL VAR AMELİYAT OLACAK VARİKOSELE BAKILDIMI?
CNM BEN DOĞAL YOLDAN 2 KERE HAMİLE KALDIMsiz bilirsiniz ama ameliyat yaptırmak yerine tüp bebek yaptırsanız daha iyi olur çünkü ameliyattan sonra düzelecek diye bişi yok
OLABİLİR CNM DOĞRU DİYOSUN.YOK EŞİMİN İŞİ YORUCU DEĞİL AMA GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE TESTİSLERİNDE BİRİ DİĞERİNE GÖRE BAYAĞ AŞAĞIDAhımm bizimde .........morfoloji %10 çıktı hareket de toplamda %35 a+b nin toplamı ....ilk hatayı ilk test yaptırdığımız zaman doktor tedavimi aşılama mı olsun dedi bende adam akıllı bi tedavisi vardır sandım tedai dedim o gün aşılama deseydim ilaçlara kürlere verdiğim para bi aşılama yapmıştı şimdide bazı nedenlerden dolayı ocak ayına kadar beklemeiz lazım maddi açıdan...... bu arada eşinin işi yorucu mu ben eşimin değerlerinin düşmesini yorucu işte çalışmasına bağlıyorum da
71-61 milyon bazan daha düşük böyle 20 milyonun üstünü sorunlu olarak görmüyolarOLABİLİR CNM DOĞRU DİYOSUN.YOK EŞİMİN İŞİ YORUCU DEĞİL AMA GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE TESTİSLERİNDE BİRİ DİĞERİNE GÖRE BAYAĞ AŞAĞIDAPEKİ SİZİN SPERM SAYINIZ KAÇ
CNM ASLINA BAKARSAN SİZİN DEĞERLER AÇIKÇASI HİÇTE KÖTÜ DEĞİL NORMAL OLAN SPERM ORANINA MORFOLOJİ DENİYOR ODA %10 BENCCE GAYET İYİ BEN %2 MORFOLOJİ İLE BİLE GEBE KALDIM SENDE ASLINDA ÇOK RAHAT KALABİLİRSİN CNM NEKADAR ZAMANDIR DENİYOSUN71-61 milyon bazan daha düşük böyle 20 milyonun üstünü sorunlu olarak görmüyolar
canım aynı doktorlar gibi konuştun vallaCNM ASLINA BAKARSAN SİZİN DEĞERLER AÇIKÇASI HİÇTE KÖTÜ DEĞİL NORMAL OLAN SPERM ORANINA MORFOLOJİ DENİYOR ODA %10 BENCCE GAYET İYİ BEN %2 MORFOLOJİ İLE BİLE GEBE KALDIM SENDE ASLINDA ÇOK RAHAT KALABİLİRSİN CNM NEKADAR ZAMANDIR DENİYOSUN
cnm bişi sorucam sana ovulasyondan önce böle jel gibi uzayan akıntıların oluyomu vajinada ıslaklık gevşeme vs bazen bu bile engelmiş biliyomusun hiç bi sorunu olmayıp preeseed jel ile hamile kalan okadar insan varmışki sen hiç dikkat ediomusun o jel gibi uzayan akıntıyacanım aynı doktorlar gibi konuştun valla18 ay olmuş saydımda özeldeki doktor ocak ayına kadar kendi haline bırakın sonra aşılama yaparız dedi devletteki bi tatile cıkın iyi gelir dedi öbür özel deki doktor hemen istiyorsan aşılama yapalım istemezsen zaman a bırakalım dedi devletteki öbür doktorda 5 sene içinde olur olmaez diye bişi yok dedi ....inşallah olurda bu tıbbiye bitirmiş 4 doktor yanılmamış olur yoksa diplomalarına afedersin tükürmek lazım madem olurda niye ovulasyon testi ile takip etmeme rağman düzenli ilişki tam 18 ay bi yerde bebiş yok hani yazılmamışta olmuyosa hayırlısı böyleyse diyecek sözüm yok ama tıbbi bir problem varda böle diyosalar doktorluklarından şüphe edicem yani
yok canım sadece ovulasyon günlerinde oluyo o bahsettiğin akıntı ...allah nasip etmiyor etse bi hayırlısıyla ne akıntıya bakar ne yumurtaya ne sperm e ......cnm bişi sorucam sana ovulasyondan önce böle jel gibi uzayan akıntıların oluyomu vajinada ıslaklık gevşeme vs bazen bu bile engelmiş biliyomusun hiç bi sorunu olmayıp preeseed jel ile hamile kalan okadar insan varmışki sen hiç dikkat ediomusun o jel gibi uzayan akıntıya
aynen öle cnm ne yapsan ne etsende allah ol demeden olmaz umudunu yitirme baksana hiç bi sorun yok bana göre ne sende ne eşinde en kısa zamanda olacaktır bence ben eskiden sabırsız bi insandım çok bu 2 sene bana sabrı öğretti demekki böle öğrenecekmişim sabır etmeyiyok canım sadece ovulasyon günlerinde oluyo o bahsettiğin akıntı ...allah nasip etmiyor etse bi hayırlısıyla ne akıntıya bakar ne yumurtaya ne sperm e ......
dua etmek kaderi değiştirir derler allahım taz vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bana da isteyen herkese de ...aminaynen öle cnm ne yapsan ne etsende allah ol demeden olmaz umudunu yitirme baksana hiç bi sorun yok bana göre ne sende ne eşinde en kısa zamanda olacaktır bence ben eskiden sabırsız bi insandım çok bu 2 sene bana sabrı öğretti demekki böle öğrenecekmişim sabır etmeyi
aminn cnmm benim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş. şimdi aşılama mı deneyeceksindua etmek kaderi değiştirir derler allahım taz vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bana da isteyen herkese de ...amin
ocak ayına kadar bekliycez ..doktorda ocağa kadar bekleyin dedi ocak ayına kadar maddi olarak düze çıkarız inşallah da yaptırırz alllah nasip etsin hayırlısıylada tutsun aşılamamızaminn cnmm benim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş. şimdi aşılama mı deneyeceksin
vallahi cnmm hemde ikisindede ilk denemede:) korunmadığım ay ben hamile kaldım ilkinde 8 haftalıkken düştü.sonra ben rahatsızlık geçirdim tedavi gördüm sonra tedavim bittiği ay yine korunmadığım ay kaldım hemen bu kezde hemen düştü biz düşüklerin eşimdeki varikoselden olabileceğini düşünüyoruz çünkü sperminde dna hasarı yapıomuş varikosel senin değerler nasıl?Canm sen bu değerler le mi iki kere hamile kaldnDESIGNER27 lütfen evet de bana umut ol