Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
65 milyon sperm sayısı. Tüp bebeği sordum 7000-8000 olur dediler. Ama onun da garantisi yok. Hem kadın için zor. Tek seferde 10 yumurta topluyorlar hormon yüklüyorlar. Zararlı değil mi şimdi.
sende haklısın canım halam yaptırıyo bu ara tüp bebek 11 yumurtası oldu 7 sini topladılar 6 tanesini döllediler 4 tane döllenmiş var suanda transferi olucak cumartesi sanırım bakalım kaç tane kalır 6000 lirayı buldu şimdiden inşallah tututunur kuzenlerim :KK70: biz önce bi aşılama deneyelim 2 kere falan da olmazsa mecburen tüp e gececez artık tabi inşallah doğal yollardan gelir bebişlerimiz ....

Ah su sigara yok mu :KK43: sigara yüzünden tartisiyoruz biz de. Güzellikle anlatıyorum olmuyor, bir şey demeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi. Onca şey yapıyoruz biz fayda etsin diye ama karşı taraf da cabalasa keşke. Bazen birakasim geliyor her şeyi. Tüp bebek deneriz diyor da kaliteli sperm olmazsa sonuç olumlu olmaz ki. Benim çektiklerimi bana kalır. Niye fedakar olmuyorlar :KK43:

Canım sigara hareketi çok mu etkiliyor

Canım nasılsın? Uzun zamandır girmiyordum. Biz de üroloji doktoruna gittik. Morfoloji %3 ileri hareket %10 idi. Önce Maşallah Maşallah Çok kötü değilmiş dedi. 6 ay veya 1 yıl zaman verin dedi. Aşılamaya da tüp bebeğe de gerek yok dedi. Böyle dedi diye sevinelim mi yoksa 6 ay 1 yıl dedi diye üzüleyim mi bilemedim. Doktorlar çok rahatlar. Biz ise çok stresli. Stresimizi azaltmalıyız bence.
canım nasılsın ne var ne yok var mı bi değişiklik ....bizde bugün morfoloji sonucumuzu aldık sayı eskiye göre düşmüş biraz ama çok önemli değil dedi doktor hareket problemi aynen devam ediyo a+b 35 lerde yine ama ileri hızlı %5 ila %10 arasında değişiyo morfoloji %10 doktor ocak ayına kadar bekleyin olur dedi kafanızı rahat bırakın dedi bizde ocak ayına kadar bekliycez sonra olasılığı %10-15 de olsa bi aşılama deneyelim diyoruz çok da para ya devlet hastanesi aşılama ya gerek yok olur diyo özelde yaptırcaz artık yine tutması garanti olsa 2 binliraya acımıycam ama o da garanti değil

canım nasılsın ne var ne yok var mı bi değişiklik ....bizde bugün morfoloji sonucumuzu aldık sayı eskiye göre düşmüş biraz ama çok önemli değil dedi doktor hareket problemi aynen devam ediyo a+b 35 lerde yine ama ileri hızlı %5 ila %10 arasında değişiyo morfoloji %10 doktor ocak ayına kadar bekleyin olur dedi kafanızı rahat bırakın dedi bizde ocak ayına kadar bekliycez sonra olasılığı %10-15 de olsa bi aşılama deneyelim diyoruz çok da para ya devlet hastanesi aşılama ya gerek yok olur diyo özelde yaptırcaz artık yine tutması garanti olsa 2 binliraya acımıycam ama o da garanti değil
Canim sperm dna hasar testi yaptirmadan sakin tup bebek yapmayin. Hasarli spermle yapilan tup bebek zaten sorunlu oluyor . Bizim de morfoloji kotuydu megerse spermon genetigi bozukmus. Hic bi dr soylemiyor bunu tabi

Canim sperm dna hasar testi yaptirmadan sakin tup bebek yapmayin. Hasarli spermle yapilan tup bebek zaten sorunlu oluyor . Bizim de morfoloji kotuydu megerse spermon genetigi bozukmus. Hic bi dr soylemiyor bunu tabi
canım o dediğini burda yaptırmak mümkün olduğunu sanmıyorum çünkü morfolojiye bile bakılmıyor ısrar ettim de ankaraya gönderdiler oda iyi cıktı yani iyi sayılırmış %10

canım o dediğini burda yaptırmak mümkün olduğunu sanmıyorum çünkü morfolojiye bile bakılmıyor ısrar ettim de ankaraya gönderdiler oda iyi cıktı yani iyi sayılırmış %10
Oh masallah.. degerin guzel. Bende bu durumu yasadigim ve kimse tarafindan uyarilmadigim icin paylasiyorum tavsiyelerimi.. allah sorunsuz saglikli bebekler versin insallah canim

:KK25:merhaba Siyetem Siyetem eşim tekrrr test yaptı haziran ayında ileri hız % 7 den % 9 a yüklsedi çok şükr..(aralıkta yapmıştık)
toplm harekt %66 dan % 68 e..
şimdi proxeed plus kullanıyor yalnz yan yana değlz maalesf.. ben bu arada kendm yumurtalar için ne yapablrm bildğn bişy var mı....
:110:

:KK25:merhaba Siyetem Siyetem eşim tekrrr test yaptı haziran ayında ileri hız % 7 den % 9 a yüklsedi çok şükr..(aralıkta yapmıştık)
toplm harekt %66 dan % 68 e..
şimdi proxeed plus kullanıyor yalnz yan yana değlz maalesf.. ben bu arada kendm yumurtalar için ne yapablrm bildğn bişy var mı....
:110:
maşallah canım 68 gayet iyi tez vakitte gelir bebişin inşallah ...yumurta takibinden falan mı bahsediyosun ovulasyon testi kullanabilirsin canım

Canım bizde de bir değişiklik yok. Hiçbirşey yapmıyoruz. Kürleri falan da bıraktık. Eşim proxed plus kullanıyor sadece. Benim artık normal yolla olacağına dair bir ümidim kalmadı. Eşim hala normal yolla olacak diyor. Aşılama için morfoloji çok düşük. En az %4 olmalıymış. Tüp bebek yaptırmaktan da korkuyorum. :KK17::KK17:Hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum.:KK61:

Canım bizde de bir değişiklik yok. Hiçbirşey yapmıyoruz. Kürleri falan da bıraktık. Eşim proxed plus kullanıyor sadece. Benim artık normal yolla olacağına dair bir ümidim kalmadı. Eşim hala normal yolla olacak diyor. Aşılama için morfoloji çok düşük. En az %4 olmalıymış. Tüp bebek yaptırmaktan da korkuyorum. :KK17::KK17:Hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum.:KK61:
al benden de o kadar...biz proxeed i de bıraktık ..eşim de aynı eşin gibi normal yolla olcağını düşünüyor bwnim hiç umudum yok parayı bulunca bizde bişiler yaptıracaz sanırım ....korkmana gerek yok zaten işlemleri seni bayıltıp yapıyolar bişi duymazsın allah yardımcımız olsun

Yani arkadaslar bu isler ozen gosterme sigara icmemek saglikli beslenmek ot cöp le olmuyoooor.... sadece kader ve dua baska yolu yok.. bakin cevrenize alkol ve sigara kullanan bir cok erkegin cocugu oluyor.. allah korusun ama tecavuz gibi bir durumdan bile hamile kaliniyor... . Almani ingilizi... su gibi bira icerler gayet de cocuklari olur... mankenlere bakin dogru duzgun yemek yemiyorlar bile ama catir catir hamileler... takmayin... kaderinizde varsa olacak... dua edin bol bol... bir hadis ne diyor... allah takdir ettiyse taşa dokulen spermden bile cocuk olur....

maşallah canım 68 gayet iyi tez vakitte gelir bebişin inşallah ...yumurta takibinden falan mı bahsediyosun ovulasyon testi kullanabilirsin canım
İnşlh cnm cümlemizin.. Yumurta takibi değl cnm bu bi kaç ay eşimle yan yana olamayıcz bu Arada bildğn kürler var mı..
( soğan kürünü biliyrm )ondan ayrı bildiğn var mı cnm.. Bu ay ben kan testi yaptm süt hormonum 25 çıktı doktrum testlerimi gayt iyi çıktığını söledi.. Tatmin olmadm Özele gidip güzlce muayene oluyum dedim.. Bana iltihap olduğunu , pco'm olduğunu söledi.. Halbuki pco'm yok.. Ayrıca önceden düşük yaptığım için rahim filmi çekil dedi . Doktru hiç beğenmedim ve yanına gitmicm.. Bzim çocuk isteme durumunu ticarete çevirmelerine sinir oldum; çocuk içn herşy yapar gibi fikirlere sahipler maaleaf ticaret yapıyrlar.. :KK20:Ben de aşılma isteğimi, gerk olmadığını Söledi başka bi doktra gidecm baklm o ne dick... Birz uzun oldu k bakmayın..

al benden de o kadar...biz proxeed i de bıraktık ..eşim de aynı eşin gibi normal yolla olcağını düşünüyor bwnim hiç umudum yok parayı bulunca bizde bişiler yaptıracaz sanırım ....korkmana gerek yok zaten işlemleri seni bayıltıp yapıyolar bişi duymazsın allah yardımcımız olsun
Amin canım ya.

Yani arkadaslar bu isler ozen gosterme sigara icmemek saglikli beslenmek ot cöp le olmuyoooor.... sadece kader ve dua baska yolu yok.. bakin cevrenize alkol ve sigara kullanan bir cok erkegin cocugu oluyor.. allah korusun ama tecavuz gibi bir durumdan bile hamile kaliniyor... . Almani ingilizi... su gibi bira icerler gayet de cocuklari olur... mankenlere bakin dogru duzgun yemek yemiyorlar bile ama catir catir hamileler... takmayin... kaderinizde varsa olacak... dua edin bol bol... bir hadis ne diyor... allah takdir ettiyse taşa dokulen spermden bile cocuk olur....
Çok doğru. Rabbim bize de nasip etsin.

Benim eşim malesef sigara kullanıyor ve yaptgm kürler falan hiç işe yaramadı yüzde 75 ölü vardı neofortil kullandı keçi boynuzu kürü yaptm 3 ay snra test yaptk 85 ölü çıktı ben nasl anne olcam blmyrm 2 aşılama yaptrdm tutmadı

Benim eşim malesef sigara kullanıyor ve yaptgm kürler falan hiç işe yaramadı yüzde 75 ölü vardı neofortil kullandı keçi boynuzu kürü yaptm 3 ay snra test yaptk 85 ölü çıktı ben nasl anne olcam blmyrm 2 aşılama yaptrdm tutmadı
morfoloji kaç canım eğer %4 ün altındaysa aşılama ile vakit kaybetmeyin tüp bebeğe geçin ....evet bazan ilaçlar ters tepiyor benim eşimin de proxeed plus sonrası ileri hız %10 dan %5 e düştü sayı 71 milyondan 27 milyona düştü...allah nasip edecek inşallah canım

X