Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siyetem canım yazdıklarınızı 1. Sayfadan beri okuyorum..biz de 2 yıldır bebek istiyoruz...geçen sene bi kimyasal gebelik yaşadım bi daha tık yok...biZim sorunumuz da ileri hız..sayı 38 milyon ileri hız 20....geçen sene kimyasaldan önce testte sayı 35 milyon hız 25 ti...Dr proxeed verdi,keçi boynuzu kuru yaptik...bir ay sonra sayı da arttı ama ileri hız 70 e çıktı...işte o ara kimyasal oldu...sonra ilaca devam edemedik başka sağlık sorunlarından dolayi....
şimdi yine başka bir ilaç verdi ve hız için havuç kurune başladık...
sende dikkatimi çeken şey,geçen sene yemeden içmeden bunları okuyordum...aklımda kalan bişey var sayı arttığında hareket için alan kalmazmis...acaba diyorum siz keçiboynuzu ilaç havuç yapıyorsunuz ya ve sayınız da epey yüksek,spermlerin hareketi bu yüzden mi azalıyor. ..biliyorum zor ve sıkıcı bir süreç ama sayı cogaltan ilaç kur vs den başka sadece hız için havuç morfolojik içinde evicap mi kullansaniz....bilemedim okudukça kendim kadar size de üzüldüm ama söylemeden geçmek istemedim...Allah yüzümüzü guldursun insallah

sağol canım sayıda çok yüksek sayılmaz 1 ml de 71 milyon ama zaten ben havuc kürünü uyguladım hiç bi işe yaramadı keçiboynuzuda bi işe yaramadı sadece proxeed plus sayıyı 61 milyondan 71 milyona cıkardı o kadar ....gerci bu ara hem ilacı hem kürü bıraktık zaten sadece sabahları kahvaltıda harnup pekmezi yiyor eşim ....bu ara eşim tekrar test verecek sonuçları alınca devlet hastanesine gidecem bakalım ordaki doktor ne der ama eşim ne zamana test veriri bekliyorum işte ...güzel duaların için cok sağol canım allah yardımcımız olsun cok zor bi sürec gerçekten allah hayırlısını nasip etsin

canım bende konuları okuyodum nasıl sewinmiştim bu yazdığını görünce...

bu forumda bi doktor varya ben ona sormuştum 2 ay kullandık diye o da bir aydaha kullansın demişti biz 2 ay daha kullandık ama sonuç malesef

bu forumda bi doktor varya ben ona sormuştum 2 ay kullandık diye o da bir aydaha kullansın demişti biz 2 ay daha kullandık ama sonuç malesef
üzülme canım üzülmeyelim kısmet inşallah Allah bizede verir...

sevgili bayanlar daha önce yazmıştım ama dikkate alan oldu mu bilmiyorum havç suyu keçi boynuzu tahin pekmez karışımı da sperm kalitesini arttırıyor deneyin zararsız şeyler bunlar

kızlar bugün doktora gittim bana ne dese beğenirsiniz sperm testine bakarak neyinize yetmiyor bu değerler olur cocuğunu sıkıntı etme daha yaşınız genc hemen olmasada 5 sene içinde olur dedi bu devlet hastanesindeki doktorlar beni deli eder ben yine kendi doktoruma gidim bide sinirlerimi bozmim bu arada prolaktin yine yoldan cıkmış ama cok değil 27 olmuş ilaç verdi yine şu dostinex den allah sonumuzu hayr etsin inşallah ne olacaz bilmiyorum valla

Canim hatrladgm kaadaryla degerlermz yakindi... banada dr lar ayni sseyi soluo olur bebisinz iyi degerler diolar neye inanacagmi sasrdm...

Canım nasılsın? Uzun zamandır girmiyordum. Biz de üroloji doktoruna gittik. Morfoloji %3 ileri hareket %10 idi. Önce Maşallah Maşallah Çok kötü değilmiş dedi. 6 ay veya 1 yıl zaman verin dedi. Aşılamaya da tüp bebeğe de gerek yok dedi. Böyle dedi diye sevinelim mi yoksa 6 ay 1 yıl dedi diye üzüleyim mi bilemedim. Doktorlar çok rahatlar. Biz ise çok stresli. Stresimizi azaltmalıyız bence.

bu polyanna doktorlar hep mi bizi buluyor bende eşimin yılllık iznini almasını bekliyorum yıllık izninde ürologa gidecek inşallah gider pek umudum yok ama zorlada olsa gönderecem .....sizde sperm sayısı kaçtı ....bizi tüp bebek paklar oda bissürü para en az 3000 ilaç parası var 3-4 binde hastaneye versen ooo

65 milyon sperm sayısı. Tüp bebeği sordum 7000-8000 olur dediler. Ama onun da garantisi yok. Hem kadın için zor. Tek seferde 10 yumurta topluyorlar hormon yüklüyorlar. Zararlı değil mi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…