- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
Siyetem canım yazdıklarınızı 1. Sayfadan beri okuyorum..biz de 2 yıldır bebek istiyoruz...geçen sene bi kimyasal gebelik yaşadım bi daha tık yok...biZim sorunumuz da ileri hız..sayı 38 milyon ileri hız 20....geçen sene kimyasaldan önce testte sayı 35 milyon hız 25 ti...Dr proxeed verdi,keçi boynuzu kuru yaptik...bir ay sonra sayı da arttı ama ileri hız 70 e çıktı...işte o ara kimyasal oldu...sonra ilaca devam edemedik başka sağlık sorunlarından dolayi....
şimdi yine başka bir ilaç verdi ve hız için havuç kurune başladık...
sende dikkatimi çeken şey,geçen sene yemeden içmeden bunları okuyordum...aklımda kalan bişey var sayı arttığında hareket için alan kalmazmis...acaba diyorum siz keçiboynuzu ilaç havuç yapıyorsunuz ya ve sayınız da epey yüksek,spermlerin hareketi bu yüzden mi azalıyor. ..biliyorum zor ve sıkıcı bir süreç ama sayı cogaltan ilaç kur vs den başka sadece hız için havuç morfolojik içinde evicap mi kullansaniz....bilemedim okudukça kendim kadar size de üzüldüm ama söylemeden geçmek istemedim...Allah yüzümüzü guldursun insallah
şimdi yine başka bir ilaç verdi ve hız için havuç kurune başladık...
sende dikkatimi çeken şey,geçen sene yemeden içmeden bunları okuyordum...aklımda kalan bişey var sayı arttığında hareket için alan kalmazmis...acaba diyorum siz keçiboynuzu ilaç havuç yapıyorsunuz ya ve sayınız da epey yüksek,spermlerin hareketi bu yüzden mi azalıyor. ..biliyorum zor ve sıkıcı bir süreç ama sayı cogaltan ilaç kur vs den başka sadece hız için havuç morfolojik içinde evicap mi kullansaniz....bilemedim okudukça kendim kadar size de üzüldüm ama söylemeden geçmek istemedim...Allah yüzümüzü guldursun insallah