Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adet olmuş bulunmaktayım ama öle çok üzülmedim ...bugün bi olaydan ders cıkardım o yüzden fazla üzmedi bu adet olma meselesi .....gecen gün battaniyemi yıkayacaktım benim makine 7 kg battaniye büyük olduğu için komşumun makinesi büyük ona koymuştum gecen yıl bu yılda koyacaktım bi türlü içine girmedi makinenin biraz büyük olduğu için gecen yılda yıkarken biraz zorlandığını söylemişti makinesinin komşu. gecen yıl içine girebilen battaniye bu yıl olmadı girmedi bende yıkayamadım haliyle ....bugün komşum kendi makine acmış makine bozulmuş ....ayyy öle bi sorundan kurtulmuşumki ya battaniye içine girmiş olsaydı da bozulsaydı napardım makineyi yaptırsaaydım bile battaniye koyduk ondan bozuldu lafını unutturamazdım ....rabbim o kadar büyük ki o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir o yüzden vermediyse bize bir evlat vardır bunda bir hayır belkide bizim göremediğimiz o kadar şey varki...hep öle dua ediyorum zaten rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.....battaniye den ders çıkaran arsinli :KK70:
Ayyy her işte bir hayır var diye boşuna söylemiyorlar. İyiki girmemiş makineye battaniye.

Ayyy her işte bir hayır var diye boşuna söylemiyorlar. İyiki girmemiş makineye battaniye.
işin ilginç tarafı gecen yıl yıkamıştım aynı makinede :KK70: allah ne kadar büyük bizim göremediğimiz ne kadar şeyden bizi koruyo ...o yüzden adet oldum ama öyle cok üzülmedim doğrusu vardır bi hayır dedim

canım ben biraz sooğuğum tüp bebek durumuna ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok bide borcumuz çok bi tüp bebek 10000 lirayı buluyor çok üzülüyorum
merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun bende 3 yıldır uğraşıyorum tüp bebekte denedik olmadı yalnız ordaki fiyata çıkmıyor tüp bebek başka ekstra bir şey çıkmazsa 7 yada 8000 lira gibi masrafı oluyor

işin ilginç tarafı gecen yıl yıkamıştım aynı makinede :KK70: allah ne kadar büyük bizim göremediğimiz ne kadar şeyden bizi koruyo ...o yüzden adet oldum ama öyle cok üzülmedim doğrusu vardır bi hayır dedim
Çok doğru canım. Allah hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar versin.

Canım malesef iyi haber veremiyorum. Bu sabah geldi kırmızılar. İnşallah sen verirsin güzel haberler:anneadayı:

hayırlısı olsn canm üzlme vardr bi hayrı..inşlhh önümzdeki ay herks bu güzl haberi veriir.. :anneadayı::emir_bebek:
inşlh cnm ama ben de umutlu değlim artık yarın adet günm baklm bekliyrzz..:KK51: :110:
ALLAH utandrmasın.

mini87 mini87 canm ben de normlade adet olacağım zamn göğüs ağrım olurdu ama şu an hiç ağrım yok.. ama arada bir kasık bel ve bacak ağrısı çekiyrm geçn ay da adetim 4 gün erkn gelmişti... sen de genlde nasıl olur adet ağrıların ;göğüs ağrısı olur mu.. yarın gelmzse adetim 3 gün daha beklemeyi düşünüyrm .. çünkü geçn ay erkn geldiyse bu ay eski takvime göre uzayabilr. :KK51:düşün düşün artık.. çok yoruldm ama yorgunluğum sebebi arkmdn bebek dedikosu yaapn ailem sayılmyck şahıslar yüzndn.. yoksa ben sabırla beklıycm bebişimi allhım ne zman nasip edrse..
insanları susturamıyrm.. :KK11:
bu saaten sonra ne yapcm bilmiyrm eşimin dedikodusnu da yapıyrlar eşinde sorun varmış faln konuşluyr..:KK61:eşimde buna çok üzüldü.. lütfn dua edin bana.. alllh gönlüme sabır versin daha çok bekltmsin..

mini87 mini87 canm ben de normlade adet olacağım zamn göğüs ağrım olurdu ama şu an hiç ağrım yok.. ama arada bir kasık bel ve bacak ağrısı çekiyrm geçn ay da adetim 4 gün erkn gelmişti... sen de genlde nasıl olur adet ağrıların ;göğüs ağrısı olur mu.. yarın gelmzse adetim 3 gün daha beklemeyi düşünüyrm .. çünkü geçn ay erkn geldiyse bu ay eski takvime göre uzayabilr. :KK51:düşün düşün artık.. çok yoruldm ama yorgunluğum sebebi arkmdn bebek dedikosu yaapn ailem sayılmyck şahıslar yüzndn.. yoksa ben sabırla beklıycm bebişimi allhım ne zman nasip edrse..
insanları susturamıyrm.. :KK11:
bu saaten sonra ne yapcm bilmiyrm eşimin dedikodusnu da yapıyrlar eşinde sorun varmış faln konuşluyr..:KK61:eşimde buna çok üzüldü.. lütfn dua edin bana.. alllh gönlüme sabır versin daha çok bekltmsin..
Canim benim adete bir hafta kala göğüs ağrısı başlar. Yanlardan ağrımaya başlar ve şişkinlik olur.Adet olacagim ağrı da kalmaz şişkinlik de. Hemen anlarım adet olacağımı. İnşallah sen de bebis vardır:emir_bebek:Canım ben de yoruldum inan ki. Allah yardımcımız olsun. Benim de arkamdan konuşan var. Sorunun ben de olduğunu söylüyorlarmış. Çok kafayı takmıyorum söylenenlere. Sen de takma. Allah bildiği gibi yapsın onları.

Canim benim adete bir hafta kala göğüs ağrısı başlar. Yanlardan ağrımaya başlar ve şişkinlik olur.Adet olacagim ağrı da kalmaz şişkinlik de. Hemen anlarım adet olacağımı. İnşallah sen de bebis vardır:emir_bebek:Canım ben de yoruldum inan ki. Allah yardımcımız olsun. Benim de arkamdan konuşan var. Sorunun ben de olduğunu söylüyorlarmış. Çok kafayı takmıyorum söylenenlere. Sen de takma. Allah bildiği gibi yapsın onları.

canm inşlhh bebiş vardr.. :emir_bebek:
ben de takmıyrm ama eşimn kulağına da gitti çok ta üzüldü hatta bana dediki iyi ki sen de sorun yok o zman daha fena topa tutarlardı bizi.. ben de böle diyince çok üzldm :KK43:
allahım kocalarımıza şifa versin inşlh..
bu ağzı bozukları allaha havale ediyrz. inşlhh çifter çifter bebişlerimz gelir tez vakitte inşlhh. :anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

merhaba kızlar size sorum olacaktı esımın sperm sayısı iyi hareketli yüzdesi 55 ama ileri hareketli %5 morfoloji %5 sizce hamile kalabırmym..

merhaba kızlar size sorum olacaktı esımın sperm sayısı iyi hareketli yüzdesi 55 ama ileri hareketli %5 morfoloji %5 sizce hamile kalabırmym..
canım allah ol dedikten sonra 1 tane sperm yeterli çocuk olması için ....allah nasip eder inşallah benim eşimin ileri hızlı hareketli sayısı %10 dört aydır ilaç kür bi gıdım ilerlemedi malum aydırda cocuğumuz olmuyo doktor aşılama dedi bende değerlerin artmasını beklemek istedim aşılamanın tutma şansı daha yüksek olur diye beklliycem biraz daha ....allah doğal yollardan nasip etsin

Amin canım insallah dr 6 ay durun dedi bazi sitelerde %5 cok az ileri onemli yazio kafam cok karisti insallah ALLAHIM yardimcimz olur...

mereba kızlar.. adetim 3 gün gecikti.. idrr testi yaptm bugn negatf çıktı ama haln adet belirtim yok.. :KK51:

Amin canım insallah dr 6 ay durun dedi bazi sitelerde %5 cok az ileri onemli yazio kafam cok karisti insallah ALLAHIM yardimcimz olur...
bu forumda bi doktor varya ben ona sormuştum 2 ay kullandık diye o da bir aydaha kullansın demişti biz 2 ay daha kullandık ama sonuç malesef :KK43:

Belki geç döllenme olmuştur canım. İnşallah hamilesindir :KK71:

inşlh canm dualarınızı beklyrm halbuki bu ay hiç strs yapmdm yani nedne gecşkmiş olablr ki.
15 dk önce kan verdim en geç 40 dk a çıkar negatf ise usg bakrz kist oluşmuşmu diye.. hayrlsı neyse o olsn diyrm.. :110:
gönlüm bbektn yna allh kerim.. :anneadayı::emir_bebek:

inşlh canm dualarınızı beklyrm halbuki bu ay hiç strs yapmdm yani nedne gecşkmiş olablr ki.
15 dk önce kan verdim en geç 40 dk a çıkar negatf ise usg bakrz kist oluşmuşmu diye.. hayrlsı neyse o olsn diyrm.. :110:
gönlüm bbektn yna allh kerim.. :anneadayı::emir_bebek:
İnşallah hamilesindir canım. Allah bize güzel haberi vermeni nasip eder İnşallah. :anneadayı::emir_bebek:

İnşallah hamilesindir canım. Allah bize güzel haberi vermeni nasip eder İnşallah. :anneadayı::emir_bebek:

canm negatf maalesf. güzl haber veremiyrm..:KK43: ama adet olmadığım için daha çok üzülüyrm :KK61: en geç yarın adet olursm bile yumurtalama döneminde eşimden ayrı olacm.. :KK61:
ama yine diyrm böle gecikmişşse adet vardr bi hayrı..

X