Canım benim eşim şehir dışına çıkmıştı ovulasyon döneminde. Gitmeden çalıştık tabi de umudum yok bu ay. Adet belirtileri var. Kasıklarda ağrı var her ay olduğu gibi.ay inşlh cnm hamiş olursun.. 9 ay ara verirzz hepimiz... benm de pazartesi baklm neler olack; çok umutlanmıyrm belirtimde yok.. sende var mı belirti..
yok canım ya henüz ona baktırmadık gecen günlerde gitti bi kere eşim o işe bakan laborant eğitime gitmiş bi daha ne zaman uygun olursa artık .....Siyetem morfolojiye bakıldı mı canım?
Baktırmış olsaydınız içiniz rahatlardı. Yine de İnşallah morfolojiniz de problem yoktur.yok canım ya henüz ona baktırmadık gecen günlerde gitti bi kere eşim o işe bakan laborant eğitime gitmiş bi daha ne zaman uygun olursa artık .....
doktor istemedi ama ben böyle internetten duyunca bi baktırayım dedim ...bakalım yarın verebil mi test eşim görürüz nedir ne değildir.Baktırmış olsaydınız içiniz rahatlardı. Yine de İnşallah morfolojiniz de problem yoktur.
morfolojiye bakıcak demekki canım inşallah gerek kalmaz gelir bebeişin benim eşimde o testi yaptıracak fırsat bulabilirse ama bizden doktor istemedi ben kendi kafama yaptırıyorumiyi geceler kızlar bizde bu ay son gaz çalışmalara devam ediyoruz :)
baktık olmadı doktor kuruger diye bir test istedi ay başında adet olursam eşim bu testi yaptırcak bakalım Allahım hayırlısı ile bizide evlat sahibi yap nerde isteyen varsa herkesin gönlüne göre ver Rabbim.
Canım benim eşim şehir dışına çıkmıştı ovulasyon döneminde. Gitmeden çalıştık tabi de umudum yok bu ay. Adet belirtileri var. Kasıklarda ağrı var her ay olduğu gibi.
adet olmuş bulunmaktayım ama öle çok üzülmedim ...bugün bi olaydan ders cıkardım o yüzden fazla üzmedi bu adet olma meselesi .....gecen gün battaniyemi yıkayacaktım benim makine 7 kg battaniye büyük olduğu için komşumun makinesi büyük ona koymuştum gecen yıl bu yılda koyacaktım bi türlü içine girmedi makinenin biraz büyük olduğu için gecen yılda yıkarken biraz zorlandığını söylemişti makinesinin komşu. gecen yıl içine girebilen battaniye bu yıl olmadı girmedi bende yıkayamadım haliyle ....bugün komşum kendi makine acmış makine bozulmuş ....ayyy öle bi sorundan kurtulmuşumki ya battaniye içine girmiş olsaydı da bozulsaydı napardım makineyi yaptırsaaydım bile battaniye koyduk ondan bozuldu lafını unutturamazdım ....rabbim o kadar büyük ki o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir o yüzden vermediyse bize bir evlat vardır bunda bir hayır belkide bizim göremediğimiz o kadar şey varki...hep öle dua ediyorum zaten rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.....battaniye den ders çıkaran arsinli
canım 30-31 de adet oluyorum ama değişiyo 1-2 gün ama hiç şaşmayan bişi var ovulasyonda çift çizgi olduktan 17 gün sonra geliyo kırmızılar....inşallah güzel haberler alırsın ben eşime de ilaçı bıraktırmayı düşünüyorum 4 aydır proxeed plus kullanıyo bi işe yaradığı yokSiyetem kaç gün gecikti adetin.. benm geçn ay 4 gün erkn geldi baklm bu ay nasıl olack.. takvm hesabına göre 4gün var..
benm göğüslerm ağrımıyr ama kasık ağrım var..
canım 30-31 de adet oluyorum ama değişiyo 1-2 gün ama hiç şaşmayan bişi var ovulasyonda çift çizgi olduktan 17 gün sonra geliyo kırmızılar....inşallah güzel haberler alırsın ben eşime de ilaçı bıraktırmayı düşünüyorum 4 aydır proxeed plus kullanıyo bi işe yaradığı yok
5 aydır hiç testi tekrarlamadınız mı biz 2 ay üstüne tekrarladık yavaş hareketli ile sayı % 5 lik arttı ama ileri hızlı hiç artmadı aynı duruyo şimdi 4 ay oldu hala bebe yok demekki ileri hıza yaramıyo hiç bişi napacamızı şaşırsıkinşlh canm inşlh. hepimz bu güzl duyguyu yaşarz..biz de ilaç kullanalı 5 ay oldu hazirnda 6 ay olack testi tekarrlıycz ve ona göre değerlndrecz.. haziran dan sonra bizm umutlar hiç yok maalesf zorunlu ayrılacz .. vardr bi hayrı inşlh.
5 aydır hiç testi tekrarlamadınız mı biz 2 ay üstüne tekrarladık yavaş hareketli ile sayı % 5 lik arttı ama ileri hızlı hiç artmadı aynı duruyo şimdi 4 ay oldu hala bebe yok demekki ileri hıza yaramıyo hiç bişi napacamızı şaşırsık
allah hayırlısını nasip etsin canımyok canm maalesf tekrarlıyamdk yurd dışına geldik eşimle ve biz hemn ilaçları alınca düşündük tutar.. sonra burda araştrdık yapalm diye en son dedikki türkiye ye gidince orda güzl bir doktr bulurz o bizi yönledrr..
canm bzim testi yapmamzı isteyn sağlık ocağından aile hekimi ve onun dediğine göre hemn tutar bizde öle şanndık meğersm değerler çok düşükmüşş
yok canm maalesf tekrarlıyamdk yurd dışına geldik eşimle ve biz hemn ilaçları alınca düşündük tutar.. sonra burda araştrdık yapalm diye en son dedikki türkiye ye gidince orda güzl bir doktr bulurz o bizi yönledrr..
canm bzim testi yapmamzı isteyn sağlık ocağından aile hekimi ve onun dediğine göre hemn tutar bizde öle şanndık meğersm değerler çok düşükmüşş
allah hayırlısını nasip etsin canım
Canım adet gelene kadar umut var demektir. İnşallah hayırlısıyla olur.ben de son 4 gün ve adet sancıları başladı...bekle bekle pazartesi yi artık .... bizm de son şansımz haziran ayı ve eşimden ayrı kalcm artık aylarca .. hakkımzda hayrlısı olsn ..