Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladm canm. ama eşinn de bu durum için elinden geleni yapması şart hem de ne güzl düzelme varkn.. bizde ileri hız %7 diğerleri iyi dedi ama olmadı daha bebişimz.. testi 6 ay dolduktan sonra tekralıycz inşlhh.. değerler iyise biz beklemyi düşünüyrz.. hakkımzda hayrlısı olsn cnm... :KK68::anneadayı::emir_bebek:
Eşim elinden geleni yapmıyor canım, çok rahat bu konuda. :KK75:Sadece hız da problem varsa bekleyin tabi canım. Bizim morfoloji kötü olduğu için ve hiç düzelmediği için yavaş yavaş tüp bebek düşünmeye başladık. Hayırlısı olsun canım. Dua edelim birbirimize.

Eşim elinden geleni yapmıyor canım, çok rahat bu konuda. :KK75:Sadece hız da problem varsa bekleyin tabi canım. Bizim morfoloji kötü olduğu için ve hiç düzelmediği için yavaş yavaş tüp bebek düşünmeye başladık. Hayırlısı olsun canım. Dua edelim birbirimize.

allh şifa versin canm.. tüm bu yolda umut bekleynelre hergün dua ediyrm alh kabul etsin.. bugn de çok güzl birgünn bildiğm bütün duları okuycm inşlhh ve herkse dua edcm.. ALLAHIM kapından eli boş döndürmEsin. aminn:anneadayı::emir_bebek:
canm sağolsn kocam o kadr titz içiyr ki ilaçları allh razı olsn ondan inşlhh bunca oğraşı boşuna gitmz; kimsenn inşlh.. ama benm eşim mide ilacı içiyrdu başka bir doktr bu yüzdn spermler zarr görmiş olabilr dedi , bizde ilk 3 ayı saymıyrz sson 2 aydr mide ilacı içmiyr.. baklm hayrlısı... :KK54:bekliyrzz :KK69:

allh şifa versin canm.. tüm bu yolda umut bekleynelre hergün dua ediyrm alh kabul etsin.. bugn de çok güzl birgünn bildiğm bütün duları okuycm inşlhh ve herkse dua edcm.. ALLAHIM kapından eli boş döndürmEsin. aminn:anneadayı::emir_bebek:
canm sağolsn kocam o kadr titz içiyr ki ilaçları allh razı olsn ondan inşlhh bunca oğraşı boşuna gitmz; kimsenn inşlh.. ama benm eşim mide ilacı içiyrdu başka bir doktr bu yüzdn spermler zarr görmiş olabilr dedi , bizde ilk 3 ayı saymıyrz sson 2 aydr mide ilacı içmiyr.. baklm hayrlısı... :KK54:bekliyrzz :KK69:
Amin canım benim.
İnşallah düzelir eşinin durumu. Benim eşim de özen gösterse üstesinden daha kolay geliriz.Çok zormuş rahat bir eş ile böyle ağır imtihan:KK43:.

Amin canım benim.
İnşallah düzelir eşinin durumu. Benim eşim de özen gösterse üstesinden daha kolay geliriz.Çok zormuş rahat bir eş ile böyle ağır imtihan:KK43:.[/QUO

canm allahın izni ile hepimz üstesinden gelirz inşlhh.. allh sabır versin sana.. senn sıkıntın çokk ama unutma sabrın sonu selamet.. :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek: çifter gelir bebişin inşlhh.. :KK68:

kızlar ne durumdasınız benim bugün 28. günüm bakalım bu ay ne zaman hüsrana uğrayacam alıştık artık

Başlık bile açtım o kadar kafama takılıyor bu konu,ileri hareketli düşük olup bebeğini kucağına alan var mı acaba keşke görüp yazsalar morel olcak en azından hamile kalınabiliyor mu sağlıklı gebelik oluyor mu çok merak ediyorum

İnşallah canım ya biri çıkıp deseki bizde de hareketsizlik vardı doğal yolla hamile kaldım içimde Bi umut olacak ama....oda yok....nispet yapanı kafaya çok takma aklı başında biri değil galiba
kuzum Allah ol dedikten sonra gerisi bos benim esim amelyat oldu dr lar 3 ay bisi bekleme dediler ve sizinki kadarda yuksek diildi bizim hiz ama sukurler olsun 1,5 ay sonra hamile kaldim hic uzulme havuc suyu icir bol bol havuc suyu insallah gelicek bebisin ...bunu bi arkadaş bana yazmış ....için rahat olsun diye kopyalayıp yapıştırayım dedim ...

şimdi anladım canım sağol ,inşallah Rabbim sağlıklı gebelik yaşatır bizlerede en kısa zamanda,yıpratıcı bir süreç hele toplu kadınlarla bir araya geleyim aileden çevreden olsun bombardımana tutuyorlar beni resmen 3 yıl oldu hadi ne kadar tembelsiniz hangisine karşılık verceğimi sapıtıyorum çok dengesiz insan var etrafta düşünmeden konuşan,kayınvalidem desen sorunlu benmisim gibi imalar bebek istediğimizi eşimin sonuçlarını falan bilmiyor kimse benim annem dışında ama böyle işte çevre çok yıpratıyor evli çifti zaten.

şimdi anladım canım sağol ,inşallah Rabbim sağlıklı gebelik yaşatır bizlerede en kısa zamanda,yıpratıcı bir süreç hele toplu kadınlarla bir araya geleyim aileden çevreden olsun bombardımana tutuyorlar beni resmen 3 yıl oldu hadi ne kadar tembelsiniz hangisine karşılık verceğimi sapıtıyorum çok dengesiz insan var etrafta düşünmeden konuşan,kayınvalidem desen sorunlu benmisim gibi imalar bebek istediğimizi eşimin sonuçlarını falan bilmiyor kimse benim annem dışında ama böyle işte çevre çok yıpratıyor evli çifti zaten.
bu konularda en iyi çözüm en son söylenecek lafı ilk önce söylemektir herzaman derim .....yok kırılır üzülür demiyceksin söylemezsen sen üzülüyosun çünkü ....keyfimin kahyasımısınız de onlara

asla kendimi üzmem ,zaten bebek düşündüğümüzü bilen yok çevremde ,bilseler bu ayda olmadı mı diye başımın etini yerler kime ne ise,bana artık doğur hadi çok tembelsiniz dedşklerinde valla eşimle ben bilirim zamanını kendimizi hazır hissettiğimiz zaman istiyoruz zamanı var diyorum millet gerçekten umrumda değil ben hayırlısı ile hamile kalayım da ...

kızlar ne durumdasınız benim bugün 28. günüm bakalım bu ay ne zaman hüsrana uğrayacam alıştık artık

benm BAT a 5 ggün kaldı cnm ...:KK51:ama bu ayda yokk gibi geliyr; hayrılısı olsn hakımzda.. inşlhh senden güzl haberler alalm.. ve bütün bekleyn herks arkandan gelirz inşlhh.. :anneadayı::emir_bebek::KK68:
bizi haberdar et cnm.. :KK3:

arsinli dün gece çok araştırdım sperm düşüklüğü olup mucize havuç suyuyla hamile kalan çok bayan varmış,çok mutlu oldum 1 milyon spem sayısına sahip eşine 1 ay havuç suyu içirdikten sonra bile hamile kalan çok var sağlıklı gebelik hemde ...ayyy inş bu ay hamiş oluruz

Benimde normalde pazar günü gelmesi lazım ama bu ay erken yumurtlama oldu erken gelebilir beklemedeyim. Erken gelsin de hayal kurdurmasın bana sonra çok üzülüyorum.

ay inşlh cnm hamiş olursun.. 9 ay ara verirzz hepimiz.:KK19:.. benm de pazartesi baklm neler olack; çok umutlanmıyrm belirtimde yok.. :KK51:sende var mı belirti.. :KK56:

X