Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde de ileri harekt kötü maalesf.. 5 aydr ilaç tedavis i görüyr, diğerleri iyi çok şükr. ama asıl önmli olan da hızmış..

6. aya girdik. doktorumz bize 4 çeşit ilaç verdi onları ilk 3 ay kullandık,3 aydan sonra sadece E vitamini içiyr ve l-arginn..

Bizim morfoloji iyi durumda olsaydı biz de aşılama düşünürdük canım ya. Biz de tüp bebek yaptıralım yaz tatilinde diyoruz. Çok üzülüyorum çooookkk
bizim testlerde morfoloji yok sanırım kruger testinde cıkıyo o bakalım pazartesi verebilirse örnek eşim öğrenecez inş. iyidir ya ...üzülme canım ya allah nasip edecek insallah ...hepimiz çok yıprandık ama sabrın sonu selamettir

aynn canm,ALLAH sabır versin bizlere... hele ki çevre baskısı sualleri için sabırrr..
şu suallerden dolayı evden cıkmak istemiyorum .....her dk aynı soru çocuk niye yapmıyosunuz yapın yapın cocuk iyidir....eve neşedir....korunuyomusun niye yapmıyosun yap yap ....sanki bi onlar akıllı....allahtan olmadığını değil yapmadığımı düşünüyolar

maalesf bende biliyrlar bebek isediğimizi.... ve bu durum için bana nispet yapanalrı tanıyrm..
allaha havale ediyrm... allh bizede nasip edr inşllh..

maalesf bende biliyrlar bebek isediğimizi.... ve bu durum için bana nispet yapanalrı tanıyrm..
İnşallah canım ya biri çıkıp deseki bizde de hareketsizlik vardı doğal yolla hamile kaldım içimde Bi umut olacak ama....oda yok....nispet yapanı kafaya çok takma aklı başında biri değil galiba

İnşallah canım ya biri çıkıp deseki bizde de hareketsizlik vardı doğal yolla hamile kaldım içimde Bi umut olacak ama....oda yok....nispet yapanı kafaya çok takma aklı başında biri değil galiba

canm bizde sorun varmıydı bilmiyrm ama, gebe kalmıştm ;tutunamadı düştü....
zatn canm bizrinin kusuru ile alsy etme demiş Peygamberimiz'' ben yine de şükr diyrmm.. inşlh ben inanıyrm hamişş olacz..

canm bizde sorun varmıydı bilmiyrm ama, gebe kalmıştm ;tutunamadı düştü....
zatn canm bizrinin kusuru ile alsy etme demiş Peygamberimiz'' ben yine de şükr diyrmm.. inşlh ben inanıyrm hamişş olacz..
Allah yardımcımız olsun canım gerçekten zor bir dönem den geçiyoruz inşallah sonu hayırlı olur

İnşallah sizin morfolojide sorun çıkmaz canım. Üzülmemek elde değil. Eşim de beni çok üzüyor. İnşallah biz de en kısa zamanda anne oluruz.

Bizde de durum aynı canım. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil. Bizimle bir evlenen herkesin çocuğu oldu. Sonra evlenenler de hamile olunca dikkat cekiyorum.

Bizde de durum aynı canım. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama elde değil. Bizimle bir evlenen herkesin çocuğu oldu. Sonra evlenenler de hamile olunca dikkat cekiyorum.
aynn cnm.rahat bıraksak hemn olackta;çevre raht bırakmıyr..
bide akıl verrler ya:hemn kalkma,yıkanma VS;
yaşımızda genç yani olur inşlhh.. bunca sters aile görümcelr yüzünden.. erkn ve severek evlndm üniversite okuyorum; eşimler 3 erkk kardeş. eşimi en küçüğü ona karşı hassalr birz kayırıyrlar. hemn çocuğu olsn istyrlar... tm istyrz dedim oldu ve düştü.. sölemeseydim bu kadar gelmzlerdi üstüme... ama erkn de olsa bi kere düşük yapınca bebek hasreti çekiyrm;yani biryandan da kendm istyrm..
birz uzun oldu..

Benim eşim de evin en küçüğü ama hiç değer vermezler. Para isterlerken akıllarına gelir. Kayınvalidem sadece beni rencide etmek için soruyordu. Problemin eşim de olduğunu söylediğimde boş veerr sizin de çocuğunuz olmasın dedi. Çok da istiyorsanız tüp bebek yaptırın, ne yapayım dedi. Eşim artık hiçbir şey kullanmıyor. Olmazsa olmasın demeye başladı o da. Hiç huzurumuz kalmadı.

para için mi sadece soruyrlar o zamn hiç sormasınlar boşver canm,...
bizde de aynn böle para isterler ama çok ta severler..
kimse yüznden siz aranzı bozmyın gerçktn değmz.. bak cnm bu gerçeği unutma allh isterse ol derse bir sperm tanesine sağlık, güç verrr. her zman allaha sığın..
neden tüp bebğe yöneliyrsunz ki.. inşlh gerk kalmz canm.. hız sadece sorun ise asılama da daha çok şansınz artar.. tam bir kontrole gidin ilaç içeli 6 ay olduysa; eğer değerlerde değişme olamaışsa o zamn ne yapmnz gerktiğine doktrla karr versinz canm.. düzlme varsa daha beklyin bence.. ALLAH kucağımız boş bıramsın inşlhh..

canım eşim hiç önemsemiyor, ilaç içmiyor, olmasın boş ver dediği için aramız bozuk. Ailesini ciddiye almamaya başladık bu aralar. Yaz gelince ararlar ne zaman geleceksiniz millet dedikodu yapıyor artık gelin derler.
Sadece hız problemimiz yok morfoloji de kötü yüzde 1 ya da 2 her zaman. ileri hareket %6 idi %14 oldu. Fakat hareketsizlik %51 ken %60 oldu. Ben de ileri hareket artmışken ilaçlara devam edelim iyiye gidiyor diyorum ama eşim önemsemiyor

anladm canm. ama eşinn de bu durum için elinden geleni yapması şart hem de ne güzl düzelme varkn.. bizde ileri hız %7 diğerleri iyi dedi ama olmadı daha bebişimz.. testi 6 ay dolduktan sonra tekralıycz inşlhh.. değerler iyise biz beklemyi düşünüyrz.. hakkımzda hayrlısı olsn cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…