Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu doktorlar da bi acayip aşılama deyip işin içinden cıkıyolar....bi ilaç ver tamam sanki ben diyeceğim ona hormon testi yap spermiogram...morfoloji deli ediyolar insanı
... canim sperm dna hasar testini yaptirin. Bircok erkegi problemi bu. Dna hasarina ait bir ilac veriliyor ve hersey daha duzelmeye basliyor. asilama normal yoldan hamile kalma durumu olan sorunu olmayan ciftler icin gerekli... para tuzaklari oluyor bazen

... canim sperm dna hasar testini yaptirin. Bircok erkegi problemi bu. Dna hasarina ait bir ilac veriliyor ve hersey daha duzelmeye basliyor. asilama normal yoldan hamile kalma durumu olan sorunu olmayan ciftler icin gerekli... para tuzaklari oluyor bazen
canım onu soruyolar ailedeki diğer kardeşlerde çocuk varsa yapmıyolar

canım onu soruyolar ailedeki diğer kardeşlerde çocuk varsa yapmıyolar
Galiba ne dedigimi yanlis anladin... diger genetik testlerden degil.
. Sperme ait dna hasar testi. Spermin dna zincirinde hasar varsa tedavi ediliyor ve spermin kalitesi artiyor. Kaan aydos hoca sperm problemi olan bir cok erkege yaptiriyor ve cogunda sperm dna hasari cikiyor....neden yaptirmiyorsunuz???

Galiba ne dedigimi yanlis anladin... diger genetik testlerden degil.
. Sperme ait dna hasar testi. Spermin dna zincirinde hasar varsa tedavi ediliyor ve spermin kalitesi artiyor. Kaan aydos hoca sperm problemi olan bir cok erkege yaptiriyor ve cogunda sperm dna hasari cikiyor....neden yaptirmiyorsunuz???
canım ben giresundayım şuan burda kruger testi bile yapılmıyo ankaraya gönderilmesi gerekiyormuşki ben böle bi test olduğunu internetten öğrendim doktor morfolojiye bile bakalım demedi yani bide burdaki en iyi doktorlardan birine gidiyoruz normal yollada olur ama hemen istersen aşılama yapalım dedi ama normol yollada olmuyo işte sperm sayısı 355 milyon 1 ml de 71 milyon. Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30.

Ay cok sasirdim. Bir kasaba köy olsa hadi neyse... demek imkanlar orda kisitli... maddi imksniniz yeterliyse ankara istanbul a gidin... belki basit bir test daha ve bir ilacla hallolacak... asilama deyip baslaridan atiyorlar sanki...kaan aydos hocayi siddetle tavsiye ederim. Alaninin 1 numarasi....

offf çok sıkıldım 5 ayda artık kür yapasım gelmiyo kaç akşamdır havuc suyu sıkmadım ben sıkmayınca beyimiz sıkıp da içeyimde yapmıyor keçiboynuzu da almadım ne olacak bilmiyorum daraldım iice
Al benden de o kadar Canım yaa. Bıraktım kürleri. Yapasım gelmiyor.

Ay cok sasirdim. Bir kasaba köy olsa hadi neyse... demek imkanlar orda kisitli... maddi imksniniz yeterliyse ankara istanbul a gidin... belki basit bir test daha ve bir ilacla hallolacak... asilama deyip baslaridan atiyorlar sanki...kaan aydos hocayi siddetle tavsiye ederim. Alaninin 1 numarasi....
Yok valla öyle herkes Kaan hocayı bulamıyor....sizin oldu mu bebeğiniz bu doktor a mı gittiniz. Bi ev alma meselesi var o hallolsun olumlu veya olumsuz ondan sonra aşılama yaptıracağız ....internet üzerinden bir çok doktor a sonuçları gönderdim eğer yaşınız kuçukse bekleyin doğal yolla olur takviye ilaçlarla falan dedi beklemek istemezseniz aşılama yaptırın dediler....artık yapacak bişi yok dua dan başka Allah nasip ettikten sonra tek canlı sperm yeterliymiş çocuk olması için

Keçi boynuzu özü aldım. Eşime bundan ye dedim. Yorulduk canım tabi kaç ay geçti tık yok.
Ben de harnup keçiboynuzu pekmezi aldım reçel gibi yiyor valla aman uğraşmıycam daha bitince başkada bişi almıycam da yapmıycam da sadece proxeed plus a aşılama yaptırana kadar devam eder o kadar o da değerleri gerilemesin diye

Ben de harnup keçiboynuzu pekmezi aldım reçel gibi yiyor valla aman uğraşmıycam daha bitince başkada bişi almıycam da yapmıycam da sadece proxeed plus a aşılama yaptırana kadar devam eder o kadar o da değerleri gerilemesin diye

canm ben sperm hızı için yeni vede çok basit bişey duydum.. eşiniz soğuk suyla müsaid yerlerini yıkıyckmışş ve soğuk su işsinn.biliyrm bunlar yetrli değl ama soğuk çok iyi geliyrmuşş..

canm ben sperm hızı için yeni vede çok basit bişey duydum.. eşiniz soğuk suyla müsaid yerlerini yıkıyckmışş ve soğuk su işsinn.biliyrm bunlar yetrli değl ama soğuk çok iyi geliyrmuşş..
bidaki ay onuda deneriz bide gıdıklama olayı vardı bak sende onu dene canım :KK70:

Bizim morfoloji iyi durumda olsaydı biz de aşılama düşünürdük canım ya. Biz de tüp bebek yaptıralım yaz tatilinde diyoruz. Çok üzülüyorum çooookkk:KK61:

Bizim morfoloji iyi durumda olsaydı biz de aşılama düşünürdük canım ya. Biz de tüp bebek yaptıralım yaz tatilinde diyoruz. Çok üzülüyorum çooookkk:KK61:

canm diğerleri iyiyse nedn tüp bebek yapıyursunz, morfoloji için ilaç vermedi mi.. inşlhh gerk kalmz tüp bebğe kendini hamile görrsün..

İnşallah canım doğal yoldan gelir hemencecik. Siz de durumlar nasıl? Değerler kötü mü bizim ki kadar?

bizde de ileri harekt kötü maalesf.. 5 aydr ilaç tedavis i görüyr, diğerleri iyi çok şükr. ama asıl önmli olan da hızmış..

X