Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
İBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR

* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:

ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın

2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.

Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.

*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır

bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler

2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.

*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır

bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
şu varikoselden bi kurtulalım Allahın izniyle de hepsini deneriz inşallah :KK45: bu havuç suyu kürünün katı meyve sıkacağı reklamıyla bi ilgisi olmalı diyor içimdeki ses :rolleyes::KK50: kafamda deli sorular :KK53:

şu varikoselden bi kurtulalım Allahın izniyle de hepsini deneriz inşallah :KK45: bu havuç suyu kürünün katı meyve sıkacağı reklamıyla bi ilgisi olmalı diyor içimdeki ses :rolleyes::KK50: kafamda deli sorular :KK53:
dertler bizi karşılaştırıyo dimi :KK70: reklam da olsa umut ışığı proxeed plus a 140*2 =280 lira her ay veiyoruz bunada veririz işe yarayacanı bilsek ....allah sifa versin denemekden zarar gelmez olduğu kadar olmadığı kader

dertler bizi karşılaştırıyo dimi :KK70: reklam da olsa umut ışığı proxeed plus a 140*2 =280 lira her ay veiyoruz bunada veririz işe yarayacanı bilsek ....allah sifa versin denemekden zarar gelmez olduğu kadar olmadığı kader
biz bugün senle ikimiz buranın tozunu attırıyoruz bakalım :KK5: dersim bitti eve geldim temizlik yaptım doktorları izledim 30456748t63. kez ve de asli görevim olarak burada takılıyorum napiyim yawwwww :KK19:

biz bugün senle ikimiz buranın tozunu attırıyoruz bakalım :KK5: dersim bitti eve geldim temizlik yaptım doktorları izledim 30456748t63. kez ve de asli görevim olarak burada takılıyorum napiyim yawwwww :KK19:
bende elmalı kurabiye yapıcam da burdan kalkabilseydim iyiydi :KK70: ohhh oh işler de bitmiş maşallah

proxeed ne zamandır kullanıyorsunuz

Keçi boynuzu kürünü uyguladık sperm sayısı arttı ama havuç suyunu kullanmadık hemen havuç suyunu da deneyelim.

Çok para harcadık ya. Gelmeden neler yapıyorlar eşek sıpaları, gelince istekleri hiç bitmez:KK48:

Keçi boynuzu kürünü uyguladık sperm sayısı arttı ama havuç suyunu kullanmadık hemen havuç suyunu da deneyelim.
bizde 1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce böle:anneadayı::anneadayı: sonra böle:emir_bebek::emir_bebek:

="arsinli, post: 39502127, member:caksirikürüinli1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce böle:anneadayı::anneadayı: sonra böle:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
Keciboynuzu icine mi katiyorsunuz caksiri kürü hazirlarken. Biz de basladik keciboynuza 1 hafta oldu. Hem sayi hem hiz sorunumuz var

="arsinli, post: 39502127, member:caksirikürüinli1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce böle:anneadayı::anneadayı: sonra böle:emir_bebek::emir_bebek:
Keciboynuzu icine mi katiyorsunuz caksiri kürü hazirlarken. Biz de basladik keciboynuza 1 hafta oldu. Hem sayi hem hiz sorunumuz var[/QUOTE]
100 gr caksır kökü tozu 100 gr keciboynuzu tozu nu balla karıştırıp macun haline getirip sabah akşam 1 kaşık yiyo ....allah şifa versin cnm

merhaba bayanlar bizdede hareketlilik sorunu var sadece bende havuç kürüne başladım muz ve yer fıstığı yediriyorum portakal suyu yapıyorum gündüzleri bide sabah akşam keçiboynuzu özü veriyorum. daha önceki gebeliğimdede sorun aynıydı bunları deneyerek 2 ay sonra hamıle kaldım ama malesef bebeğm öldü şimdi gene başladım yılmak yokk kızlarrrr bebişler gelsiinn:emir_bebek::nazar:

X