Cok tesekkur ederim arkadasim.Allah saglikla bebisine kavustursun..Havuc suyu ve armut suyu ikiside arttiriyor benimde 16 haftalikken 10 un altina inmisti hergun birer bardak ictim 2ayda duzeldi
Arkadaslar dun kontrolum vardi. On gun once dr suyumun azaldigini soylemis havuc suyu onermisti. Hergun ictim. Ama dun ne arttigini ne zaldigini soyledi. Ne biliim belkide ismesem daha da azalirdi. Saracoglu artar diyo. Ben yine devam edicem. Zaten son haftalarda iyice azaliyomus belki en azindan cok azalmaz. Bu arada su az oldugu icin gelisimi geriden geliyo bebgimin ozelliklekarin cevresi. Ama dun sadece karin cevresi haftasiyla uyumlu degildi. Sevindim cok. Cunku on gun once gelisimi tam on gun gerideydi.
Cok tesekkur ederim arkadasim.Allah saglikla bebisine kavustursun..
Şuan nasil pekiArkadaslar dun kontrolum vardi. On gun once dr suyumun azaldigini soylemis havuc suyu onermisti. Hergun ictim. Ama dun ne arttigini ne zaldigini soyledi. Ne biliim belkide ismesem daha da azalirdi. Saracoglu artar diyo. Ben yine devam edicem. Zaten son haftalarda iyice azaliyomus belki en azindan cok azalmaz. Bu arada su az oldugu icin gelisimi geriden geliyo bebgimin ozelliklekarin cevresi. Ama dun sadece karin cevresi haftasiyla uyumlu degildi. Sevindim cok. Cunku on gun once gelisimi tam on gun gerideydi.