• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havlular, nevresim takımları vs. nasıl saklanmalı?

Bammbik

SiGaRaYa HaYıR :lepi:
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
2.663
1
116
İstanbul

Merhabalar opuyorumnanaktan

Kullanmadığım yaklaşık 45- 50 tane havlum ve 9-10 tane nevresim takımım var (annem ve kayınvalidem sağolsunlar baya bi coşmuşlar)
Bunları sararmadan saklamak için neler yapabilirim fisfisfis
yardımcı olabilirseniz sevinirim :kedi:

Son düzenleme:
bambikim ben hurçların içine yerleştiriyoruma.s bir de naftalin atıyorum başka da ne yapılır bilmiyorumm canım!

benim aynalığımın baya dolabı var alt kısmında 15 20 tanesini güzel bi şekilde bi rafa yerleştirdim
hem açıldığı zaman hoş görünüyo diğerlerinide küçük hunca koydum kaldırdım
nevresimleri ise gardrobumda bi rafa üyülü bi şekilde bi rafına yerleştirdim senelerce dursada hiç bişi olmaz :hulya:

bambikim ben hurçların içine yerleştiriyoruma.s bir de naftalin atıyorum başka da ne yapılır bilmiyorumm canım!

Sağol derinim opuyorumnanaktan ama benim naftaline alerjim var :sinifsinif:

benim aynalığımın baya dolabı var alt kısmında 15 20 tanesini güzel bi şekilde bi rafa yerleştirdim
hem açıldığı zaman hoş görünüyo diğerlerinide küçük hunca koydum kaldırdım
nevresimleri ise gardrobumda bi rafa üyülü bi şekilde bi rafına yerleştirdim senelerce dursada hiç bişi olmaz :hulya:

Benimkilerde ütülü bi şekilde dolabımın rafında dizili duruyorlar, ama öyle durdukları yerde sararacaklar diye korkuyorum :sinifsinif:

Ben havlularımı rula yapıp saklıyorum..Ütülü çizgileri belli ama rulo şeklinde.Havluluğumda mis gibi duruyorlar..
Nevresimlerde gardrobumda kullanıyorum ben kullanmadığım 3-4 tane var.Kullandıklarım eskisin,yerine bunları kullanıcam.Benimle mi yaşlanacaklar ayol??

Ben havlularımı rula yapıp saklıyorum..Ütülü çizgileri belli ama rulo şeklinde.Havluluğumda mis gibi duruyorlar..
Nevresimlerde gardrobumda kullanıyorum ben kullanmadığım 3-4 tane var.Kullandıklarım eskisin,yerine bunları kullanıcam.Benimle mi yaşlanacaklar ayol??

kaydirigubbakcemile3 benimde kullandıklarım eskisin diye bekliyorum ama eskiyene kadar onlara da bişey olmasın :sinifsinif:
nevresim takımı olduğu için değilde içinde emek olduğu için kıyamıyorum
annem 3 tane nevresim takımına dantel yapmış danteli normalde hiç sevmem ama annem yapmış kıyamıyorum :asigim:
kayınvalidemde 2 tane yapmış :asigim: 5 tane dantelli nevresim takımını ne yapayım ki :sm_confused:
gün gelir bi gün doğurabilirsem kaydirigubbakcemile3 onları kullanırım diye bekliyorum :1rolleyes:

havluları çok katlamadan beyaz bezlere sardıktan sonra hurçlara yerleştirin.Beyaz beze sarmanız sararmasını önler.Birde naftaline allerjiniz varsa sabun koyun içlerine hem koruyo hemde güzel kokuyolar..

ben havlularimive kalan ceyizimi bazanimin altinda hurcta sakliyorum.....

havluları çok katlamadan beyaz bezlere sardıktan sonra hurçlara yerleştirin.Beyaz beze sarmanız sararmasını önler.Birde naftaline allerjiniz varsa sabun koyun içlerine hem koruyo hemde güzel kokuyolar..

zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

benim havlularım çok fazla, hurçların içinde bazanın altında saklıyorum bambikim bir şey olmaz sanırım..

havluların uzun süre durupta sararmaması elde değil kullanacağın zaman yıkadığında gene ilk haline dönecekler sorun yapma ,nevresimlere zaten hiç bişey olmaz canım iyi günlerde kullan hepsini

tatlım havlu ucuz şeyler ve zamanla modasıda geçiyor... bak ben 2 sene oldu evleneli,bissürüde havlum var modası geçti herbirinin. gözüm yeni çıkan havlularda şimdi bambu havlular çıkmış :) ben çözümü kullanmadığım havluları hediye götürmekte buldum. hem benim içinde iyi oldu napcam o kadar havluyu die kara kara düşünmüyom şimdi.hem arkadaşlarında dediği gibi malesef naparsan yap havluların sararması geçmiyo yıkasan bile. benim fikrim bu.çözümleri uygulamak sana kalmış tatlım :)

ben ıcıne sabun koyup hurclara koydum sabunda naftalın yerıne gecer demıstı annem.hemde kokusu cıkınca güzel oluyor.

ben havlularımı aynalığımın altındaki dolaba koyuyorum katlayıp arasına sabun koyuyorum havanın güzel olduğu günlerdede dolap kapaklarımı açar camları açar havalandırırım 2 sneedir kararma felan olmadı
8 tane neresimim var bi hafta değiştirdiğim için sırayla hepsini kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X