Havlu ve Çarşaflar

mstwitter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
61
2
98
Merhaba kızlar,
Banyonuzda eşinizle aynı el-yüz havlusunu mu kullanıyorsunuz, ayrı mı? Bu havluları ne kadarda bir değiştiriyorsunuz?
Çarşaflarınızı ne kadarda bir değiştiriyorsunuz? Yastık kılıflarını daha sık mı değiştiriyorsunuz, yoksa takım olarak komple ayı zamanda mı?
Çarşarf ve havlularınızı beraber mi yıkarsınız? Kaç derecede?
Önerilerinizi bekliyorum.

ilk cevabı ben vereyim:)
yastık kılıfı ve çarşaflarımı haftada bir maksimum on günde bir değiştiririm.
havlularımız ayrı tabiki. onu da haftada bir değiştiririm zaten ikimiz de çalışıyoruz çok sık kullanmıyoruz yani..
çarşaflarım açık renk oldugu için beyaz çamaşırlarla beraber atarım makineye. bazen 60 bazen de 90 da yıkarım
günlük havlularımız renkli oldugu için onu 40 derecede yıkadıgım renkli çamaşırlarla yıkarım.

Son düzenleme:
haftada bir nevresim değiştirim, banyoya tek havlu koyuyorum. sabah eşim traş olduktan sonra havlu sırılsıklam oluyor ve traş losyonu kokuyor hemen kirliye atıp yenisini takıyorum.

canım ben nevresimleri genelde haftada 1 değiştiriyorum ,komple çıkarıyorum nevresimi ,ve nevresimler genelde renkli olduğu için hafif renkteki tişörtlerle birlikte atıyorum,

yüz havlularını eşimle birlikte kullanıyoruz ve bazen hergün bazen 2gün gidiyor havlu ,
(ayrıca ben havluları ayırmış dahi olsaydım bi anlamı olmazdı çünkü eşim mutlaka ikisinide kullanırdı :D )
havlularımda genelde beyaz olduğu için eşimin beyaz gömlekleriyle birlikte atıyorum

nevresimleri 40da havluları 60da yıkıyorum

ben de haftada bir yıkarım nevresimi.

havlulalarımız ayrı.bu konuda çok hassasım.çocukların da eşimin de havluları ayrı.genelde beyaz havlu kullanırım.60 da beyazlarla yıkarım.

eşimin traş sonrası kullanması için ayrı bir havlu var ama yüz havluzu olarak tek bir havlu kullanıyoruz, onuda 3-4 günde bir değiştiririm, havlularım açık renk olduğu için beyazlarla 60derecede yıkıyorum.
nevresimlerimiz haftada bir değişir , renkli oldukları için renklilerle 40da yıkarım.

Back
X