Havlu sorunu

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar buradaki dertlere göre bahsedeceğim şey çok basit kalıyor ama yinede paylaşmak istedim. Sorun benim havlumun , bornozumun evdeki herkes tarafından kullanılması illet oluyorum kaç kere uyardım özel esyama saygınız yok diye ama abim babam annem hepsi kullanıyor hiç bir eşyama saygı yok kendi mallariymis gibi kullanıyorlar ne zaman duş alsam havlularimi hep ıslak buluyorum napmam lazım ya sakla derseniz aklıma geldi ama koycak yer yok

Tekrar tekrar ve tekrar söylemen gerekli maalesef..
İnanın ki kavga bile ettim ama yok yok yok çıldırtana kadar uğraşıyorlar kızınca da ben kötü oluyorum gözlerinde yine kullanmışlar neden kullandınız dedim hoş kokuyomusmus dalga geçiyorlar sanki hepsi aynı deterjanla yikaniyor havlu ve bornozlarin

yatağınızın şiltesinin altında saklayın ya da kulplu bir dolabınız varsa küçük asma kilitlerden alın. ailenizde bu samimiyet (!) varsa saklamaktan ya da kilitlemekten başka çareniz yok

dolap ayrıntısını şimdi okudum. küçük bir valiz ya da sırt çantası edinip ona koyun bornozla havluyu ve yine kilit takın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…