- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
El havlusunu herkes kullanır da bornoz gayet şahsi ya.
Alın odanızda dolabınızın içine koyun, özel olarak dolabınızı açıp almazlar herhalde?
İnanın ki kavga bile ettim ama yok yok yok çıldırtana kadar uğraşıyorlar kızınca da ben kötü oluyorum gözlerinde yine kullanmışlar neden kullandınız dedim hoş kokuyomusmus dalga geçiyorlar sanki hepsi aynı deterjanla yikaniyor havlu ve bornozlarinTekrar tekrar ve tekrar söylemen gerekli maalesef..
Onu bile yaparlar kaldırdım bi kere abim dusa girerken çıkarmış almışEl havlusunu herkes kullanır da bornoz gayet şahsi ya.
Alın odanızda dolabınızın içine koyun, özel olarak dolabınızı açıp almazlar herhalde?
Onu bile yaparlar kaldırdım bi kere abim dusa girerken çıkarmış almışYaniii.
Dolabınızın kapağına kilit takın?Onu bile yaparlar kaldırdım bi kere abim dusa girerken çıkarmış almış
kilit takilcak bi yeri yok maalesef abimle aynı dolabı kullanıyoruz başka dolap aparatifi yok maalesefDolabınızın kapağına kilit takın?
Hepsinin var tek tek özellikle aynı rengi almadım anlaşılsın kullanılmasın diye ama yok kim takıyor beni abim kızdığım da tapulu malın mi bilmem ne deyip sövüyor babamın kendine göre bahanesi var anneminde oyleneden ailenizin bornozu havlusu yok mu??Yoksa birer tane hediye edin ozmn
Kendinize ait iki çekmece de mi yok?kilit takilcak bi yeri yok maalesef abimle aynı dolabı kullanıyoruz başka dolap aparatifi yok maalesef
Alıyorlar maalesef aynı şekilde bende el havlusuna tahammülüm var ama bornoz takintim resmen saçma sapan bahaneler kavgalar özellikle abimle bu konuda çok kavga ediyoruznefret ederim ortak kullanılan havlulardan. el havlusu dahil. koy dolabına kimse almaz heralde dolaptan. uyardığında ne diyorlar?
ne enteresan bir ailen varmış yaa..Hepsinin var tek tek özellikle aynı rengi almadım anlaşılsın kullanılmasın diye ama yok kim takıyor beni abim kızdığım da tapulu malın mi bilmem ne deyip sövüyor babamın kendine göre bahanesi var anneminde oyle