Havlu satmak istiyorum

huysuzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
39
0
Merhaba kizlar,
Ben Ingiltere'deyim, burada esas olarak havlu satmak istiyorum, bunun yaninda olabilecek baska urunler de dusunulebilir. Tanidiginiz havlu imalatcisi varmi? ilk basta az az almak istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorumbilmiyorumkismile

canım ben cok güzel işlemeli havlular yapıyorum.yanında başka elişilerimde var sen ne tarz bişi istiyorsunn?

Burda onu anlayacak insan bulmak zor, o yuzden satilmasida zor olur. Duz, sadece kalin olanlar lazim bana. Ama biraz biseyler olusturduktan sonra islemelilerde yanina ek olarak konulabilir. Alicisi, degerini anlayacak birileri cikar belki ama ana urun sade olmali...Ilgin icin tesekkur ederim, umarim ilerde birlikte is yapariz...

merhaba canım benim üye oldugum bi yer var mikrofiber havlu da satıyo ben kullanıyorum çok güzel düşünürsen

Cok tesekkurler canim, detaylarini verebilirsen bakmak isterim tabii ki. Ama ben ozelden mesaj atamiyorum daha 30 filanim sen 46 dasin, 50 olunca mailini gonderebilirmisin lutfen:))

slm canım mikrofiber demişim bambu diyecektim:) mikrofiber temizlik bezleride var o yüzden öyle yazmışım kusurabakma:) ben yüz havlusunu aldım kendime çok güzel yıkadıkça sertleşme olmuyorum üstelik ben yumuşatıcı da kullanmıyorum!şimdi banyo havlusu ve terligide çıkmış ben henüz almadım onlar için bi yorum da bulunamıyacagım ama özel saç bonesi olan bi havlu var onu da kullanıyorum diger havlulardan 10 kat daha fazla emiş gücüne sahip

merhaba canım
bende bu aralar bu işle ilgileniyorum özelden mail.adresini verirsen sana model gönderebilirim.ben havlu üzerine sawarovski taşlar broşlar koyuyorum havluların sade hali çok özel ve güzel resimlerini yollayabilirim

merhaba esilasu ve abuasli maalesef ben ozelden mesaj atamiyorum henuz:KK43:( 50 olmak gerekiyo..

Son düzenleme:
X