• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havayolu şirketi iş görüşmesi tavsiyeleriniz

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.354
352
123
Selam kızlar daha önce konuştuğumuz açmıştım bununla ilgili.Yarın öğlen ikide danışma görevlisi ilanı için iş görüşmem var.Geçenki iş görüşmesinde çalışma saati uzun sekreterlik dışında satış da yapıyordum dedim o yüzden olumsuz geçti. Yarın gidicem soracakları ikinci soru daha önceki işinizden neden ayrıldınız olacak.Sizce ne cevap vereyim onlara da mantıklı gelecek inandırıcı gelecek.İlk görüşme iyi olursa ikinci görüşme de iyi geçer ama herşey ilk görüşmeye bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar sizce hangi sebebi söylemeli miyim.

Kendimi gelistirmek yukselmek hedefim o firmada bu uygun degildi o yuzden ciktim diyebilirsin.Bu cumle cok calisma azmin var orasi sana yetersiz geldi izlenimi verir.

Pabucumunnicki sanırım eski isyerimde yükselme imkanım yoktu o yüzden ayrıldık diyicem öbür türlü saati uzun desem bu mesai olsa işten kaçar derler.Ekstra işler veriyordu desem bu da olumsuz gelir onlara

Eski sirketinizi arama ihtimalleri olduğunu göz önünde bulundurarak bir cevap verin bence.
Uygun cevaptan çok gerçek nedene belirtip fazla ayrıntı vermemek ya da kılıfına uydurmanız gerekecek.

Eski şirketi arama ihtimalleri yok çünkü onu ilanda belirtiyorlar özellikle referans verebilecek kişiler başvursun diye.Benim iki isyerimden de iyi ayrıldım her iki patronum da referans olarak bizi söyleyebilirsin dedi.Çok iş görüşmesine gittim referans a pek takılmadilar
Kilit konu tecrübe neden daha önceki işten çıktın bu ikisi

Eski şirketi arama ihtimalleri yok çünkü onu ilanda belirtiyorlar özellikle referans verebilecek kişiler başvursun diye.Benim iki isyerimden de iyi ayrıldım her iki patronum da referans olarak bizi söyleyebilirsin dedi.Çok iş görüşmesine gittim referans a pek takılmadilar
Kilit konu tecrübe neden daha önceki işten çıktın bu ikisi
Havayolu şirketindeki pozisyon nedir anlayamadım ?

Danışma görevlisi sekreterlik pozisyonu için başvurmuştum cnm

Pabucumunnicki sanırım eski isyerimde yükselme imkanım yoktu o yüzden ayrıldık diyicem öbür türlü saati uzun desem bu mesai olsa işten kaçar derler.Ekstra işler veriyordu desem bu da olumsuz gelir onlara
Daha kurumsal bir yere geçmek istedim diyebilüsün

Aynen en mantıklısı o birde bu havayolu şirketi daha çok dikkat eder dedikleri sorgular kurumsal bir firmaya geçmek istedim zaten benimde sekreterlik deneyimim var 3 yıl kadar ve dış ticaret okumuştum okuduğum bölümle ilgili bir sektör derim

Hippy önemli değil cnm yardımcı oldun bile az önce.Havayolu kargo şirketi cnm bu gideceğim yer.

Dürüst olmak önemli, yalan söylediğinde de hemen anlaşılır tavrından. Büyük yerler referansları da arıyor. O iş için hevesli olduğunu, yapabileceğini göstermen önemli

Aynen o işi çok istediğini göstermem lazım surat ifadesine de çok dikkat ediyorlar daha önce gittiğim yerlerde eski sekreter gülümsemiyordu soğuktu falan demişlerdi şirketin giriş kısmında olunca krşılama bölümünde Güleryüz bekliyorlar

Kızlar az önce ilan sitesine girdim firma bu ilan için işe alım ihtiyacını dondurdu yazısını koymuşlar ve yarın ikide görüşmem vardı bir bakayım cv me adrese diye baktım bunu gördüm yarın için ne heveslenmiştim cuma günü ilan verdiler bugün sitede eleman ihtiyacını dondurdu yazıyor nasıl bir şanssızlık bu

İnsan kaynakları yarın arar mı görüşme iptal oldu diye madem ihtiyacınız yok ilanı niye verirsiniz

Modum düştü gerçekten biri ilan verir ilanı kaldırır biri çalışma saatinin uzun olması geçersiz sebep der ne bahtsızmışım arkadaş

Selam kızlar daha önce konuştuğumuz açmıştım bununla ilgili.Yarın öğlen ikide danışma görevlisi ilanı için iş görüşmem var.Geçenki iş görüşmesinde çalışma saati uzun sekreterlik dışında satış da yapıyordum dedim o yüzden olumsuz geçti. Yarın gidicem soracakları ikinci soru daha önceki işinizden neden ayrıldınız olacak.Sizce ne cevap vereyim onlara da mantıklı gelecek inandırıcı gelecek.İlk görüşme iyi olursa ikinci görüşme de iyi geçer ama herşey ilk görüşmeye bağlı. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar sizce hangi sebebi söylemeli miyim.
Hiii hangi firma. Ona göre.

Gorusme yapacaklari aday sayisi fazla olduysa simdilik ilani dondurmus olabilirler. Iptal olursa da ancak yarin ogrenebilirsiniz saniirm.

Canım hayal oldu yarın ki görüşme azönce baktım firma eleman alımını dondurmuştur yazıyordu

schadenfreude peki onlar arar mı görüşmeye gelmeyin diye yoksa ben mi arasam

Back
X