Havaya fırlatılan bebeğe pervane çarptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$havaya-firlatilan-bebege-pervane-carpti-4632533.Jpeg

BATMAN’ın Gercüş İlçesi’nde Yusuf Menteşe’nin sevmek için havaya fırlattığı yeğeni 2 aylık Pelin Menteşe, tavana asılı pervanenin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Gercüş’ün Tepecik Köyü’nde yaşayan Yusuf Menteşe, evde sevdiği yeğeni Pelin Menteşe’yi havaya doğru fırlattı. Bebek, evin tavanına serinlemek için asılan pervaneye çarparak yaralandı. Yakınları tarafından Gürcüş Devlet Hastanesi’ne getirilen Pelin Menteşe, ilk müdahalesinin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Minik Pelin’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. milliyet

yuhhh iki aylık bebek ne anlasın havaya atılmaktan :53: çoook tehlikeli Allah şifa versin :5:

Bu pervaneler cok tehlikeli. Yeni aldigimiz evde var. Calisirken kiyafet bile dikkatle degistiriyorum, kolumu kaldirsam carpar cunku. Hayatta evime almam, tavsiye de etmem. Insallah kurtulur.

Saçlarım baya uzun ve bir keresinde vantilatöre kaptırıyordum az daha ayyy. :25: O geldi aklıma.
Kıyamam küçücük bebişe ya yazık yerim. :26: Minicik çocuk havaya mı atılır bu insanlarda çok dikkatsiz, düşüncesiz he.

ay cok fena yaa..Allah korusun yavrularimizi..ama 2 aylik bebek daha kafasini dogru duzgun tutamaz ne anlasin oyle sevilmekten??? umarim eski sagligina kavusur.

Yuh diyecek bir şey bulamıyorum zaten çocuklaırn havaya fırlatılarak sevilmesine karşıyım da bir de 2 aylık bebek ya ne ki onun kemikleri daha zaten. Bir de evde pervane varken. inşallah bir şey olmaz yoksa bunun vicdanıyla nasıl yaşarlar bilmem çocukları eğlendirecek başka yollar yok mu ya. :47:

ALLAHIM yarabbim ya millet böyle hırpalar gibi çocuk sevdiğinimi zannediyor ben gıcık oluyorum yok hoplatırlar yok kolunu bacağını çekiştirirler yok ısırırlar kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi acaba adam gibi sevmeyi bilmiyolar deli oluyorum umarım düzelir minik bebiş...

Havaya attigini sanmiyorum.
Cunku bu pervanelere kolunu kaldirsan da carparsin. Havaya atilacak kadar mesafe bile yok. En fazla yukari kaldirmistir biraz diye dusunuyorum. Medyanin abartmasidir. Duyan sanir ki 2 metre yukari firlatip tutmus. :)
O pervanelerin yere ne kadar yakin oldugunu bilince sanmiyorum atip tuttugunu filan.

Back