• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havalimani evreninden ufak bir enstantane :)

BayanLazarus

Bu bir koi degil, bu bir ai! ^.^
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
280
481
33
32
Merhabaa,

Ben havalimaninda bir sirkette calisiyorum. Burasi gercekten ayri bir ulke gibi. Alanin cesitli yerlerinde ofislerimiz var ve bu ofisin lokasyonuna gore yolcularla o kadar komik ya da sinir bozucu diyaloglar gelisiyor ki anlatamam. Danisma yerine konup sorulan sorular cogu zaman cileden cikarsa da bazen komik seyler de olabiliyor. Onlardan birini paylasmak istiyorum sizinle :)

YOLCU: Abla 702 kapiya nereden gidiyoruz?
BEN: Ileriden asansorle asagi kata gidicen abi.
YOLCU: Ne kadar ilerden cok yuricek miyim?
BEN: Bakin tabela orada, nereye gideceginiz yaziyor.
YOLCU: Tabelada 712 yaziyo.
BEN: Tabelada 700-712 yaziyo beyefendicim.
YOLCU: Tamam iste 702 yazmiyo ki orda.
BEN: (Allahim sabir ver yarabbim icsesiyle) 700-712 yazdigina gore 700den 712ye kadar demek istiyo. 702 de onun icinde yani.
YOLCU: Kafam o kadar calissa ben zaten sana sormam ki.

Ve ben sinir harbinden bir anda kahkahaya gecis yaparim.
Abicim hic beklemedigim bir anda beni guldurdu ya Allah da onu guldursun
:KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53:yardım et... herkes senin kadar iyi bilmiyor ...evet sana saçma gibi ama onlara değil yanlış uçağa ya binerse ...ben bilmeme rağmen ucaga giristeki hostese soruyorum doğru yerde miyim diye:KK14:

:KK53::KK53:yardım et... herkes senin kadar iyi bilmiyor ...evet sana saçma gibi ama onlara değil yanlış uçağa ya binerse ...ben bilmeme rağmen ucaga giristeki hostese soruyorum doğru yerde miyim diye:KK14:

Vallahi elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum. Hatta kimi yasli basli insanlara ne arastirmalar yapmisligim var ama bazen oyle aptalca sorular geliyor ki. Mesela tam karsisinda teras yaziyor, bana teras nerde diye soruyor. Yanimda kocaman Tax Free yaziyor, tax free diye bana geliyor yan tarafi gosteriyorum ters tarafa gidiyor falan. Anlatsam roman olur neler neler :D Insan bi yerden sonra illallah edebiliyo malesef :(

Back
X