Havale

asya6466

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
42
4
30
Merhaba hanimlar ramazanin son 5 gunu cok zor gunler gecirdim.çocuğum havale gecirdi 3 gun hastanede yattik oglumu delik desik ettiler hemsirelerle doktorlarla surekli tartistim ogluma serum takacak damar kalmayinca bizi taburcu ettiler.iyiki hastanelerimiz var dioruz ama bazi hastaneler insani bazen daha cok hasta edio.aklima en son gelecek seydi havale cok korktum hala piskolojim bozuk anneligin ewlat sewgisinin ne oldugunu bi kez daha ve cok iyi anladim.Tekrar ikiciyi geçirecek die hic uyumuyorum napacam hic bilmiyorum vucudum iflas ediyo oturduğum yerde uyuyorum. tekrar gecirme olasılığı cokmu acaba bagirsaklari mikrop kapmis surekli karni agriyo.4 5 doktora goturdum ulrasyon çeksinler die kimse cekmdi ishalden die.acaba baska biseymi var karninda die oda ayri bi dert ramazanin bayramın boyle gececegini hic ummazdim.simdi hic biseyin değeri yok gözümde önceden herseyi kafama takardim surekli sizlanirdim Allah bana oyle bisey gosterdiki tepe taklak oldum.belki hawaleyi cogu cocuk geciriyodur ama ben olacagi aklimdan gecmezdi.konumun içinde sorularim var zate cewaplarsaniz sewinirim iy bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…