Anket Havalari nasil seversiniz?

Havalari nasil seversiniz?

• Ruzgarli

OY: 2 1,6%
  • Yagmurlu

OY: 22 17,2%
  • Gunesli

OY: 67 52,3%
  • Bulutlu

OY: 14 10,9%
  • Karli

OY: 14 10,9%
  • Diger, belirtelim

OY: 9 7,0%

• Ankete Katılan
    128

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Hangisi hosunuza gidiyor bakalim...jeyyar Dokulun kizlarrrrrrrrr

Kesinlikle güneşli,açık havaları seviyorum.İçim açılıyor güneşli havalarda

ta biiki güneşli ama aşırı sıcak değil hani derler ya limonata gibi bir hava ...işte tam öyle severim...

ta biiki güneşli ama aşırı sıcak değil hani derler ya limonata gibi bir hava ...işte tam öyle severim...

[B]Aynen katılıyorum..Şu aralar çok güzel mesela..25 derece falan iyi bir sıcaklık bana göre.Hava güneşli pırıl pırılsa ooo değmeyin keyfimeeeyerimseniben

kar,yamur,rüzgar severim sıcağı pek sevmem:1no2: sonbahar çocuğuyum:sm_cool: yazında rüzgarlı ve yamurlu günleri tercih ederim:1rolleyes:

Çok aşırı sıcak olmayan bunaltmayan güneşli yaz günlerini seviyorum.:dance:

güneşli havaları çok severim ancak çok fazla sıcak olmucak o zman da içim bayılıyo şakkıdı

güneşli havayı çok severim....hava nasıl olursa olsun, bizim havamız yeterki güzel olsun...tatlicadiarzu

Bulutlu havayı severim. şakkıdı hem uyumak için iyi bahanedir jeyyar a.s.

Hava açık güneşli ve bir yandan da hafif serinleten bir rüzgar oldumu değmeyin keyfime :))
Hava sıcak, sağnak yağmurun altında, sevgilimle el ele ıslanıyoruz yürürken, değmeyin keyfime :)
Gri olmasın sakın

güneşli ama yakmayan havalar..yaz ayları değil kesinlikle hiç sevmiyorum bunaltıyor cayır cayır yakıyor...bahar aylarının güneşi olacak....maksimum 25 derece olacak çok haifi rüzgar esecek..ayyy ne güzelll

Yağmurlu havayı severim. Mis gibi toprak kokusu yayılır çevreye, yağmur yağarken balkonda oturup çay,
kahve içmeye bayılırım. Kış çocuğuyum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…