Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 20 gündür kızım öksürüyor.önce 2 gün kuru öksürdü sonra biraz balgamlı öksürmeye başladı.özellikle sabahları ve akşamları daha yoğun öksürüyor.doktora getirdim bronşit dedi hastanede ilaçlı buhar verildi. bir hafata antibiyotik tedavisi verdi içirdim azaldı ama bitmedi.tekrar konturele getirdim.doktor muayanede balgam azalmış dedi.neden bu kadar uzun sürdü anlamadım ilacın içererken düzelirdi şimdi ilaç bitti hala düzelemedi.burnuna serum fizyolojik damlattıktan sonra öksürüğü daha azalıyor.ama bu sefer burnu akmaaya başlayor ben sümkür kızım dedikce o içe çekiyor.ALLAHA şükür ateşi yok sadece bitmeyen bir öksürük var.tam azalıyor gibi tekrar çoğalıyor.bu havalardanda kıyafetini nasıl giydireceğiide şaşırıyorum.ince giydirsem bir türlü kaln giydirsem bir türlü.ince giydirsem hava soğuk ben bile üşüyorum .dışarı hava almaya çıkartsam acayip rüzgar var.düzelmezse başka doktora getireceğim.bala zencefil kattım,ılık ballı su yaptım,ıhlamur içirdim vs..bir türlü düzelemedi zaten iştahsız onlarıda zorla yediriyorum.çoğu zaman ağzından tükürüyor,bende öksürmeye başladım ana kız öksürüyoruz.ama kızım öksürünce içim daha parçalanıyor havalarda bir türlü düzelmedi annem havalardan diyor.sizce mevsimlerdenmi düzelemiyor.konum inşallah taşınmaz
Allah acil şifa versin canım. Mevsimden olabilir, çünkü polenler falan da uçuşmaya başladı. Alerji yapabiliyor. Zencefil öksürüğe çok iyi gelir aslında. Tozunu bala karıştırıp düzenli olarak yedir mutlaka fayda edecektir. O da olmadı bulabilirsen "Aksu Vital Provitec Şurup" al içir canım internetten de araştır içeriğinde propolis ve ekinezya falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok güvenilir bir marka ve çocuklar için üretilmiş bi şurup. Hem vucüt direncini arttırır hem de bağışıklık sistemi güçlenir. Kendin bile içebilirsin.
iki kızımda da kronik astım bronşit var ve size tavsiyelerim kara turpu oyun altını delin bir tabağa içine bal koyun akşamdan sabaha kadar beklesin tabağa sızan balı sabah akşam verin ikincisi gece yatarken ayak altına viks sürün üzerine çorap giydirin yatarken olan öksürüğü kesecek terine dikkat edin büyük ihtimalle havalardan rüzgar öksürüğü tetikliyor burnunuda açık tutmaya çalışın burun tıkanıklığı geniz akıntısı yapar o da öksürüğü artırır eğer dikkat ederseniz çabuk atlatır geçmiş olsun rabbim şifa versin...
Bol bol sulu seyler icirin (cay, süt) burun damlasinida kullanin. Birde alerji testi. Ben cocuklarin fazla ilac kullanmasinin taraftari degilim . Nede olsa kimya....((
Size alternativ tip tarzi önerebilecegim bir sey var
Pulsatilla manisa lalesi olarakta bilinir. Özellikle gece ,sabah ve vucüd yorgun düstügünde olusan öksürüklere bir bir. Her aktarda olmasi lazim dozu olabildigince az olsun. Cay olarak kullanmayin .
Polenler arttığından alerjisi olabilir. Genelde bu aylarda alerjisi olanlar polenlerden öksürüğe kapılıyorlar. Arkadaşımdada alerji var bu aylarda öksürüğü 1-2 ay geçmez.
Öksürüğe tek iyi gelen şey bana göre pekmez. 1-2 tatlı kaşığı pekmezi yesin. Gör bak nasıl kesiyor. Eğer bulursan keçiboynuzu pekmezi versen daha iyi.
hala öksürüyor devam ediyor 3 doktora getirdim bronşit olabilir önceden önlem olarak balgam sökücü antibiyotik verdiler azalır gibi oldu tam bitmedi.bugün çoğaldı yine.dün çarşıya çıktı herkez bu mevsimde çocuğuna kısa kol giydiriyor bende giydirdim ama üst üste hapşurdu arkadan öksürmeye başladı.bugün uzun kol giydirdim.hapsuruğu kesildi ama öksürük devam ediyor.arasırada burnunu kaşıyor.ne giydireceğimi şaşırdım havalar bir sıcak bir bakıyorsun rüzgar çıkıyor hava serinliyor.neden böyle oluyor anlamadım.nasıl giyindirsem acaba havalardanmı birtürlü düzelemiyo