• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi havalar bozdu bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
henüz kaloriferlerimiz yanmadı ama ev baya soğudu bebeği nasıl giydireceğimi şaşırdım gündüz kalın kazaklar patik giydirip gece ince giysiler ama yün yorgan kullanıyorum.şehir balıkesir çok da soğuk değil aslında ama endişeleniyorum yatarken kolları açıkta kalıyor mesela . bi de kafasına ince penye berelerden mi takmak lazım ki.

henüz kaloriferlerimiz yanmadı ama ev baya soğudu bebeği nasıl giydireceğimi şaşırdım gündüz kalın kazaklar patik giydirip gece ince giysiler ama yün yorgan kullanıyorum.şehir balıkesir çok da soğuk değil aslında ama endişeleniyorum yatarken kolları açıkta kalıyor mesela . bi de kafasına ince penye berelerden mi takmak lazım ki.

Gece yatarkan uyku tulumuna koyabilirsin. 16 dereceye kadar sorun degil. 16 dereceden daha soguksa kafasina bere takabilirsin. Bebisler en cok baslarindan usuyorlar. Tulum bulamazsan kendin orebilirsin. Uzun hirka gibi, ayaklarina kadar sonra orayi dikersin.. Kollarida usumemis olur.

Ha unutmadan.. Yatagini onceden yatmadan once isitabilirsin. Ben oyle yapiyorum.. Sicak tuluk koyuyorum. Tabi dikkatli olmak lazim.. Yatirinca ya uzaga koyacaksin ya da tamamen kadiricaksin..

kızım 9 aylık oldu sayilir ve üstünü çok aciyor geceleri
dolayisiyla pijamalarının üstüne bir de orta kalınlıkta bir tulum giydiriyorum yatırırken
istanbuldayiz biz ve hava oldukca soguk şu günlerde
ben ne giyiyorsam bir kat fazlasını kızıma giydiriyorum
emeklediğimiz için de üstünden kolsuz yeleği eksik olmuyor cunku gogsu sürekli yerle temas halinde
ha bi de ayaklarini korumaya gayret ediyorum
bi kat corap üstüne patik mümkünse...

kış iyice bastirdiginda ise yatagına sıcak su torbası koymayı planlıyorum

Back