hanımlar yurt dışında yaşıyorum.Türkiye'ye 5000 doların üstünde dövizle gireceğim.gümrük işlemi gerekli mi??? paralarım xray'de görünür mü? sonrasında iç hatlara binicem sorun yaşarmıyım.ne yapmalıyım.bilgisi olan ne olur yardım etsin.gümrük vergisi adı altında paramın bir kısmını orda bırakmak istemiyorum.
bak simdi hic aklimda yokken benimde aklima düsürdün simdi ben ne yapacagim aceba sorun bendede cikarmiki bende 5000 euro ile gecicektim:18: okur okumaz arastirdim ama bisiy bulamadim tuh ya
bak simdi hic aklimda yokken benimde aklima düsürdün simdi ben ne yapacagim aceba sorun bendede cikarmiki bende 5000 euro ile gecicektim:18: okur okumaz arastirdim ama bisiy bulamadim tuh ya
ben araştırdım biraz.gümrüğe bildirilmeli diye yazılmış.acaba bildirmesem ne olur cezası mı var.denilene göre döviz 5000 ve üzeriyse metal alarmı veriyormuş.offf ki ne offff.gümrükten ayrıntı öğrenilebiliyormuş ama ben yurt dışındayım arayıp düşürüp konuşup anlatıp anlayıncaya kadar ne kontur kalır ne bişe
Gümrük işlemleriyle ilgili Gümrük Muhafaza Müdürlüğünden 24 saat yardım alabilirsiniz