• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havaalanı Gümrük ve Güvenlik Bilgisi Olan Yardım

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
hanımlar yurt dışında yaşıyorum.Türkiye'ye 5000 doların üstünde dövizle gireceğim.gümrük işlemi gerekli mi??? paralarım xray'de görünür mü? sonrasında iç hatlara binicem sorun yaşarmıyım.ne yapmalıyım.bilgisi olan ne olur yardım etsin.gümrük vergisi adı altında paramın bir kısmını orda bırakmak istemiyorum.

Ben onbin ve üzeri sorun olur diye biliyorum ama yanlış da olabilir. İnternetten araştır bence mutlaka vardır hakkında bir şeyler.

Düzenleme: Araştırdım Amerika 10 binden fazla geçirmiyormuş başka ülkeleri bilmiyorum :(

Son düzenleme:
bak simdi hic aklimda yokken benimde aklima düsürdün simdi ben ne yapacagim aceba sorun bendede cikarmiki bende 5000 euro ile gecicektim:18: okur okumaz arastirdim ama bisiy bulamadim tuh ya

bak simdi hic aklimda yokken benimde aklima düsürdün simdi ben ne yapacagim aceba sorun bendede cikarmiki bende 5000 euro ile gecicektim:18: okur okumaz arastirdim ama bisiy bulamadim tuh ya

ben araştırdım biraz.gümrüğe bildirilmeli diye yazılmış.acaba bildirmesem ne olur cezası mı var.denilene göre döviz 5000 ve üzeriyse metal alarmı veriyormuş.offf ki ne offff.gümrükten ayrıntı öğrenilebiliyormuş ama ben yurt dışındayım arayıp düşürüp konuşup anlatıp anlayıncaya kadar ne kontur kalır ne bişe
Gümrük işlemleriyle ilgili Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’nden 24 saat yardım alabilirsiniz

Telefon : 0216 585 54 94

Back