- 24 Ocak 2022
- 296
- 120
-
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
Hangi ürünü peki?Dyson ?
Merhabalar. Öncelikle eşinize çok gecmis olsun. Bende hem kizim hem kendim icin istiyorum. Bu markayi ilk kez duydum peki filtresi ne kadar ve hemen bulunuyor mu?Merhaba benim eşimde astım hastası biz geçen ay winix zero marka satın aldık çok memnunuz o baya araştırdı. Sabahları uyanır uyanmaz astım ilacından çekerdi normalde çok daha iyi uyandığını söylüyor ben de çok sevdim gündüzleri oda oda gezdiriyorum resmen
Teşekkürler size de geçmiş olsun umarım ilerlemez güzel düşünmüşsünüz. Bu arada nem özelliği yok, ayrıca satın almadık daha filtreyi. Set olarak almştık yedek filtreyle yine de uzun süre kullanımda koku sorunu vs olur mu bilmediğimden sizi de yanıltmak istemem. Bence diğer kullanıcı yorumlarına falan da bakın şimdilik bir sorun yaşamadıkMerhabalar. Öncelikle eşinize çok gecmis olsun. Bende hem kizim hem kendim icin istiyorum. Bu markayi ilk kez duydum peki filtresi ne kadar ve hemen bulunuyor mu?
Merhaba öncelikle güle güle kullanın. Nereden aldınız acaba? Bende astim ve koku hassasiyeti var yaşadığım bögede toz firtinalari cok oluyor temiz hava vermesi icin istiyorum ve nem vermemeli sizinki bu sekilde mi acaba?Merhaba biz de bugün Levoit markasını hava temizleyicisini aldık. Hatta şimdi kullanıyoruz. İyi gibi. Bu marka Amerika markasıymış çok tutulan iyi bir ürün diye tavsiye ettiler. Daha çok sağlık sorunu olanlar tercih ediyormuş.
Sağ olun haklisinizTeşekkürler size de geçmiş olsun umarım ilerlemez güzel düşünmüşsünüz. Bu arada nem özelliği yok, ayrıca satın almadık daha filtreyi. Set olarak almştık yedek filtreyle yine de uzun süre kullanımda koku sorunu vs olur mu bilmediğimden sizi de yanıltmak istemem. Bence diğer kullanıcı yorumlarına falan da bakın şimdilik bir sorun yaşamadık
Merhaba, bizimki nem vermiyor soğuk buhar şeklinde temizleme yapıyormuş. Mediamarkdan aldık. Markası Levoit birde Winiks diye bir marka da var onu da çok övüyorlar.Merhaba öncelikle güle güle kullanın. Nereden aldınız acaba? Bende astim ve koku hassasiyeti var yaşadığım bögede toz firtinalari cok oluyor temiz hava vermesi icin istiyorum ve nem vermemeli sizinki bu sekilde mi acaba?