Hava soğuk ve bugun sevgililer günü.....neler yapmayı planlıyorsunuz?

nekadar güzel özenmişin hazırlamışın şanslı gerçekten sevgilin

kızlar biz ara tatildeyiz pazar günü buluşup öğrenci evlerimize gideceğiz. dolayısıyla benm vaktim daha var. bu geçirdiğimiz 3. sevgililer günü. ilkide ara tatile gelmişti dönünce hediyelerimizi vermiştik 1-2 aydır çıkıyorduk zaten birbirimizi pek tanımıyorduk.
2. sevgililer gününde beraberdik ama ben onun ev arkadaşlarıyla kavga etmiştim ve evden ayrılma kararı almıştık dolayısıyla o gün kamyon flan tutmayla uğraşıyorduk ama ne olursa olsun benim arkamda olması bana en güzel hediyeydi bir hafta öncesinden de alyanslarımızı yenilemiştik onu sevgililer gününe saydmıştım =p bu senede ayrıyız şimdi aslında böyle günlerin bizim için çok bi özelliği yok tabi doğum günü tanışma yıldönemlerine önem veriyoruz. ben hediye almayacaktım ama yinede tutamadım kendimi sevgilim bu ay sıkışığım diye kira mı filan ödedi ona jest yapsam hiçte fena olmaz diye düşündüm

dün bir kazak gördüm onu aldım. sonrasında bir saat. sonrada bizim için özel bir anlamı olan antikacıdan tahta kolye,kırılmıştı önceki kolyemiz. bu hediyeleri kendi hazırlayacağım özel bir kutuya koyacağım. kutumu da perdeciden rica ettiğim kumaşlarla süsleyeceğim. pasajdan uğur böcekleri aldım onlarıda üzerine süs yaparım. böylece süslü kutumun içerisine aldığım hediyeleride koyacağım. bir de sevgililer günü formunda okuduğum zarflı sürpriz var onlarıda hediye kutusunun en üstüne koyacağım böylece zengin bir hediye kutusu olacak. ayrıca manevi duyguların olduğu bir hediye. kendime inanamıyorum bazen...fakat kutumu nasıl süslemem gerektiğinde hala araştırma içerisindeyim bildiğiniz linkler ya da kutular varsa paylaşırsanız sevinirim

cnm resimleri mutlaka paylaş biz pazar günü buluşacağız daha vaktim var belki yardımcı olur fikirlerin

Kızlar bende dün bütün gün uğraşıp Marshmallow şekerden şeker hamurlu kurabiyeler hazırladım.Oturdum ellerimle sarma sardım.En sevdiği patatesli börekten yaptım ve tabiki vazgeçilmezi rus salatasından :) Hediye olarakta birbirimize sürekli beğediğimiz şeyleri alırız ben bu sefer manevi değeri olan bişeyler hazırlamak istedim.Ayakkabı kutusunu kaplayıp güzel bi hediye kutusu haline getirdim içine de geçen hafta onun için çok beğenerek aldığım bereyi koydum. D&R dan üzerinde Dream yazan çok cici mini bi defter almıştım onun her sayfasına Seni Seviyorum.Çünkü; lerle başlayan cümleler yazdım.Yine D&R dan aldığım Not:Seni Seviyorum filminin dvdsini koydum.Fotoğraflarımızı bastırıp kendi yaptığım magnetlere yerleştirdim arkasınada bunları sakla buzdolabımız için:) yazdım.Büyük Adamların Aşk Mektupları adlı kitap var onu satın aldım tüm mektupları tek tek okuyup beğendiğim yerleri keçeli kalemlerle çizdim.sonra kendim bi mektup yazıp arasına koydum.ve son olarakta en küçük boyundan kırmızı bi resim defteri aldım içine fotoroman gibi kendi fotoğraflarımızı kesip yapıştırarak hikayemizi masal haline getirdim :)

O da bana 2 tane pantolon almış bide çok istediğim ama Bursada bulamadığım ayakkabıyı sipariş etmiş:) Ve bana Havuçlu tarçınlı kek yapmış! kendi elleriyle yirim ben onuuuu :)
Bunlardan bugünden fotoğraflarımız:)

cadı gibi saçlarım ve yakışıklım:)

bu da onun için yaptığım kurabiyeler:) ilk kez denedim ama fena da olmadı :)

nekadar güzel özenmişin hazırlamışın şanslı gerçekten sevgilin
teşekkür ederim evet bayağı özendim.

resimleri ayrı bir konuda göstereceğim ordan ornek alabilrsin

cnm resimleri mutlaka paylaş biz pazar günü buluşacağız daha vaktim var belki yardımcı olur fikirlerin

tabi birazdan paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…