- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Özel hiçbirşey yapmadım, özel hiçbirşeyin yapılmamasını özellikle istedim.
Beni başka zamanlarda sürprizlerle kendi hatırlasın.
Zorla hatırlatılan günde birşeyler yapmak bana göre değil.
Bugun yapar, seneye yapar sonra yapmazsa ya da alışkanlıktan ya da zoraki durumdan kutlarsa sıkıntılar oluşur..
Böylesi iyi, kafamız rahat.
özel bişey yapmadım
nişan üstüyüz , elimiz dar
Ona deri ceket aldım,
Bugun nişan için alışverişe gidicez sonrada yemek yeriz diye düşündüm
Bende bir sürü kalp yaptım kestim iine yazdım ama deri ceket o kadar büyükki paketlemedim, kutuya sıgdıramadım
kalplerı cebıne doldurdum
Benım en buyuk sıkıntım gıysıde oldu bu kadar degıl daha ınce gıyınmeyı dusundum
ne bılım bedne derı ceket gıyebılırdım topuklu ayakkabı dar kot fılan
hava boyle olunca halıyle kombınde degıstı
sen neler aldın ?
Bende hıc plan yok ne kadar bayık dimi
her şeyin en doğal hali güzell...
zoraki değil ben bugunu kutlamayı seviyorum.
biz ztn her zaman birbrimize suprizler yaparız.
hayatımın tek anlamlı sevgililer gunu olacak.
nişanlımla bunu kutlamalıyız:)
arkadaşım senin bi kaç yorumunu gordum beğendim profilne baktım baktım sende modelistmişsin meslektaşız:)benım sımdılık oyle bır gunum yok
aglayasım geldı
canım her gune bır mesaj mektuplarını nasıl yaptın ?
kendın mı hazırladın hazır satılıyor hazır mı aldın ?
kalplı kagıtların da neler yazıyor acaba merak ettım
canım bence kış olayında özelikle açık arkadaşlar ıcın kombineler daha fazla.özel bişey yapmadım
nişan üstüyüz , elimiz dar
Ona deri ceket aldım,
Bugun nişan için alışverişe gidicez sonrada yemek yeriz diye düşündüm
Bende bir sürü kalp yaptım kestim iine yazdım ama deri ceket o kadar büyükki paketlemedim, kutuya sıgdıramadım
kalplerı cebıne doldurdum
Benım en buyuk sıkıntım gıysıde oldu bu kadar degıl daha ınce gıyınmeyı dusundum
ne bılım bedne derı ceket gıyebılırdım topuklu ayakkabı dar kot fılan
hava boyle olunca halıyle kombınde degıstı
sen neler aldın ?
Bende hıc plan yok ne kadar bayık dimi
Evet, çünkü diğer türlüsünde anlaşmazlıklar çıkabiliyor, özellikle evliyse kişiler bugunleri zaman geçtikçe daha zor kutluyor hele erkekse. :)
Zaten keyif almıyorum başkasının koyduğu tarihlerde kendimi bulmak.
Bu yüzden kafasımız rahat olur, başka birgün ben beklemediğim bir anda hazırlar sürprizini, hazırlarım sürprizimi.
İnşaallah çok güzel geçer.. Aşk dolu olsun.
evet bizim özel günlerimiz hep resmi günlerde 1 nisanda dugunumuz onun bana ilk seni seviyorum dediği gün 29 ekim.:) felanben yapmıstım ama sevgililer gununde degil... yıldönümüydü
kalpli bi kutu aldım metal, kırmızı da karton, kalp kalp kestim ve içine bize özel seyler yazdım... beraber oldugumuz zamanlar boyunca komik anlarımızdan tutunda en duygusal anlarımıza ve birbirimizi rezil oldugumuz şeylere varana kadar hepisini hatırlatacak notlardı, okurken kimi zaman hüzünlendi kimi zaman kahkahalara boguldu onu öyle görmek çok güzeldi...
bir de yine kalpli kağıtlara uzuuuun bir mektup yazdım, onu ferman gibi sarıp kurdela ile bağladım...
bir de yanında hediyesini vermiştim işte...
sevgililer günü için bişey yapmadım ben de bugunun o kadar da özel olmadıgını dusunuyorum... biz sevgiliyiz...
o zaman bize her gün sevgililer günü
evet bende herkezin kutladıgı gunleri pek sevmiyorum ancak bugunu kutlamak istiyorum... işime geliyor hem.Svgililer Gununu amerikadayken cocuklarin kutladigina sahit olduktan sonra gozumde iyice siradanlasti:) ilkokul cocuklarinin hediyelestigi bir gun olmus.marketlerde cikolatalar falan :) ticari bir gun gibi geliyor bana.dunya bugunu kutlarken ben esimle kendi ozel gunlerimizden keyif aliyorum.tanisma yildonumu nisan evlilik dogum gunleri cok daha ozel.sevgililer gununu kutlamiyoruz tabi bu bizim tercihimizkutlayanlara lafim yok tercih meselesi.
ben yapmıstım ama sevgililer gununde degil... yıldönümüydü
kalpli bi kutu aldım metal, kırmızı da karton, kalp kalp kestim ve içine bize özel seyler yazdım... beraber oldugumuz zamanlar boyunca komik anlarımızdan tutunda en duygusal anlarımıza ve birbirimizi rezil oldugumuz şeylere varana kadar hepisini hatırlatacak notlardı, okurken kimi zaman hüzünlendi kimi zaman kahkahalara boguldu onu öyle görmek çok güzeldi...
bir de yine kalpli kağıtlara uzuuuun bir mektup yazdım, onu ferman gibi sarıp kurdela ile bağladım...
bir de yanında hediyesini vermiştim işte...
sevgililer günü için bişey yapmadım ben de bugunun o kadar da özel olmadıgını dusunuyorum... biz sevgiliyiz...
o zaman bize her gün sevgililer günü
arkadaşım senin bi kaç yorumunu gordum beğendim profilne baktım baktım sende modelistmişsin meslektaşız:)
canım kırmızı karton aldım kalp şeklinde kestim
sevgililer gününden dugunumuze kadar 46 gun yani 46 sabah var her güne bir mesaj yazdım kendim yazdım.kendi ruhumdan gelen esintiler.akşama birazını paylaşırım erken gelirsem.
kırmızı kalp bire hediye kutusu aldım ..cennet böceği aldım bole magnet şeklinde yapışkanlı
hazırda satılıyor ama bence ole bi onemi yok.
Nişanlımın planları vardı ama ben iptal ettirdim
Duman konserine gideceğiz onun için orda yapacağımız masrafı Duman konserinde harcarız dedim
Çünkü çok istiyorum o konsere gitmeyi
Hediyelerimizi hafta sonu verdik biz
O bana ismimizin yazılı olduğu bir kolye yaptırmış
Bende saat almıştım
Hafta sonu küçük birşeyle kutladık
bugünde Marisco diye bir yer oraya gidip biralarımızı yudumlayacağız hava da yağmurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?