Bebek Beslenmesi hava ile beslenen kizim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

apelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
398
8
118
- Yurtdışı
5.5 yasindaki kizimda yeme problemi var meyve,tahil,yogurt,sebze,peynir hicbir sey yemiyor..yediklerinden ornek vereyim 1 bardak kakaolu ya da balli sut,oglen mercimek corbasina yarim dilim ekmek bandirarak yiyor aksam firinda tavuk varsa avuc ici kadar yiyor. Et,kofte,sebze yemekleri,yumurta,peynir yediremedim. Bir de ye diye bastirirsam kusuyor ve kusuyorum diye avazi cikana kadar bagiriyor uzun donem misafirde uzun zaman kalirsak yapiyor bunu.mesela 1 ay kadar annemlerde kaldik hergun yapti nerdeyse.ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Bazen sinirlerime hakim olamiyorum..10 aylik bebegim var bebekten once de boyleydi

hep vitamin veriyorum..krese gidiyordu aksama kadar 1kasik su bile icmeden geliyordu..boyu 110 cm, kilosu 18 doktorlar normal diyor ama bir cozum bulamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…