• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hava ikmal bakım komutanlığı

kaRdelense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
182
171
53
merhaba arkadaşlar,
şu an bulunduğum işimden memnunum başlıkta belirttiğim kurumla yakın bir zamanda mülakat görüşmem var. Olanakları belki daha iyidir, belki daha çok severim diye denemek istiyorum açıkçası. Bu güne kadar çok üstüne düşmedim ama birkaç gün içinde mülakatım vsar. teknik kadrodan gireceğim ve muhtemelen çalışma ortamım laboratuvar olacak.mülakat nasıl geçer ne sorulur bunu merak ediyorum.bu kurumla ilgisi olan çalışan, bana yardımcı olacak birileri var mı?:KK54::KK54::KK54:

ben çalışmıyorum ama çalışan tanıdıklar var. girmek çok zor diye biliyorum mülakat zorlu geçiyormuş. çalışma ortamına girince ise gayet rahat ve disiplinli biyer. tabi şehirden şehire değişir.

hiç bir fikrim yok ama hazır gelmişken ''hayırlısı olsun'' demeden çıkmayayım :KK25:

ben başka bir komutanlığın mülakatına girdim
ama benimki idari hizmet sınıfıydı
u seklinde masada 5 komutan oturuyor ortadaki sorular soruyor önce genel seninle ilgili soru soruyorlar
daha sonra cam fanus var önünde onun içinde tombala sayıları var ordan bir tane secip numarayı yüksek sesle söylüyorsun önünde bulunan monitöre soru greliyor soruyu yüksek sesle okuyup cevaplıyorsun
sorular daha cok genel kültür
inkılap tarihi vs.
soru sayısı belli değil isterlerse 1 tane soruyorlar isterlerse 4 5 tane
sonra geldiğiniz için teşekkür ederiz diyerek yolluyorlar

ben başka bir komutanlığın mülakatına girdim
ama benimki idari hizmet sınıfıydı
u seklinde masada 5 komutan oturuyor ortadaki sorular soruyor önce genel seninle ilgili soru soruyorlar
daha sonra cam fanus var önünde onun içinde tombala sayıları var ordan bir tane secip numarayı yüksek sesle söylüyorsun önünde bulunan monitöre soru greliyor soruyu yüksek sesle okuyup cevaplıyorsun
sorular daha cok genel kültür
inkılap tarihi vs.
soru sayısı belli değil isterlerse 1 tane soruyorlar isterlerse 4 5 tane
sonra geldiğiniz için teşekkür ederiz diyerek yolluyorlar

ben de aslında o fanus sorularını merak ediyordum tesekkür ederim b,iraz inkılap tarihi bakayım o zaman. 5 komutanın lkarşısında çok gergin bir ortam olmalı:KK17: hiç böyle bir deneyimim yok

ben de aslında o fanus sorularını merak ediyordum tesekkür ederim b,iraz inkılap tarihi bakayım o zaman. 5 komutanın lkarşısında çok gergin bir ortam olmalı:KK17: hiç böyle bir deneyimim yok

Benim ilk mulakatimdi
Ve ilk beni aldılar içeri
Hatta mülakat başlamadan önce başvuru evrakların kayboldu vs.çok telaslandim
Ama Askeriye olmasına rağmen çok anlayışlı davrandilar hiç sert bir tavırları yoktu ve mülakat esnasında da çok heyecankanmadim
Ve cok kısa sürdü su gibi akıp geçti
Hiç telaslanmayin inşallah güzel geçer kazanırsınız

Benim ilk mulakatimdi
Ve ilk beni aldılar içeri
Hatta mülakat başlamadan önce başvuru evrakların kayboldu vs.çok telaslandim
Ama Askeriye olmasına rağmen çok anlayışlı davrandilar hiç sert bir tavırları yoktu ve mülakat esnasında da çok heyecankanmadim
Ve cok kısa sürdü su gibi akıp geçti
Hiç telaslanmayin inşallah güzel geçer kazanırsınız

başvuru yaparken biraz sinirli geldiler bana, sanırım ondan gözüm korktu. peki bana giyim,kuşam, konuşmam,başka konularda önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

başvuru yaparken biraz sinirli geldiler bana, sanırım ondan gözüm korktu. peki bana giyim,kuşam, konuşmam,başka konularda önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Ben pantolon ceket takım giymiştim beyaz gömlek
Topuklu ayakkabı ama çok yüksek değil 5 cm falandi
Diğer kadın adaylar da aynı giyinmisti
Bazisi pantolon yerine etek gitmişti
Konuşmada da onlar sormadan konusmadim
Sorularin cevabını bilmiyorsam bilmiyorum dedim
Cevapları uzAtmadim mülakattan 85 almistim

Ben pantolon ceket takım giymiştim beyaz gömlek
Topuklu ayakkabı ama çok yüksek değil 5 cm falandi
Diğer kadın adaylar da aynı giyinmisti
Bazisi pantolon yerine etek gitmişti
Konuşmada da onlar sormadan konusmadim
Sorularin cevabını bilmiyorsam bilmiyorum dedim
Cevapları uzAtmadim mülakattan 85 almistim

çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıp birkaç gün sonra mülakata gideceğim:KK9:

çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıp birkaç gün sonra mülakata gideceğim:KK9:

İnşallah istediğiniz gibi gecer kazanırsınız :KK68:
Ayrıca sunu da belirteyim hiç bir şekilde referansım yoktu aklınızda buna dair bir soru varsa diye belirttim

okumuşken yazayım bende komutanlığı görünce asker çocuğu olarak kendine çekti beni konuEn Büyük TÜRKİYE
İnşallah kazanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

İnşallah istediğiniz gibi gecer kazanırsınız :KK68:
Ayrıca sunu da belirteyim hiç bir şekilde referansım yoktu aklınızda buna dair bir soru varsa diye belirttim

okumuşken yazayım bende komutanlığı görünce asker çocuğu olarak kendine çekti beni konuEn Büyük TÜRKİYE
İnşallah kazanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim ikinize de:KK68: umarım kazanırım

Back