Hava atıyormuşum.şimdi ne yapacak mışım?

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
bayadır forumu takip edip destek olmak adına yorumlar gönderiyorum.işe yarar diye umuyorum.çok kullandığım bir laf oldu bunu bende yaşadım.şimdi anlatacaklarımla benzer olaylar yaşayan arkadaşlarıda okudum.nasıl rahatsızlık verdiğini gayet iyi anlıyorum.

bir kaç sene önce kursa gidiyordum.orada çok samimi arkadaşlar edindim.yamuğunu görmediklerim de var.şimdi anlatacağımınsa kaç kere kazığını yemişim ama sonradan çıktı ortaya.

varan 1: kurstan bir çocuğu beğenmiştim.aşık olmadım .sadece yakışıklı diye hoşlanmıştım.bir kere çıktık.çocuk benle saatlerce dolaştı.hatta çocuğu baya bir beklettiğim halde.sonra çocuktan soğudum.sonra o zaten bana asılıyordu dedi.aradı ağladı falan dedi.bende inandım.ama hiç sormadım telini nereden buldu diye.çocuğun ona karşı bir ilgisinide görmedim.sonra o kadar basit uslupla benzer olayı en olmayacak kişilerin yaptığını söyledi ki gözüme batmaya başladı.

varan 2: bir yere giderdik gzleri bırak kendi fırfır dönerdi.gerçi benim yanımda hanım hanımcık oluyordu.belki sana bulurum birini dediğimden.

varan 3: çok kötü olaylar yaşadım.bunların hepsini biliyor.çok sevdiğim ve acı çektiğimide biliyor.

varanlı anlatmak garip geldi.mümkün olduğu kadar geyiğe vurmak istiyorum olayı.neyse olaylar nerede kopmaya başladı.dişini sıkıp bakalım ne olacak diye beklemeyi olaylarda tercih ederim.sorun olmamış gibi yaparım.yazarım bir köşeye.yaşadıklarımdan sonra uzun süre evden çıkamadım.zarzor çıktığımıda gayet net biliyordu.böyle bir durumda ancak onu aradığımda gelemeyeceğini öğreniyordum.hasta oluyordu.bu bir kaç kere oldu.ağrıma gitii.sonra bir kaç kere başka başka kişlerin kendisini gece aradığını ve herkeste beni gece arıyor dediğini duydumhangi kız beni gece arıyor diye övünür.yanımda uzun süredir böyle konuşmuyordu.baştaki çocuk için demişti sonra demedi.hatta baya bunun sorunlarını dinledim o da benim dinledi.sonra sonra anlıyorum ki yaptıklarından başka düşünmem mümkün değil.zevk aldığı için dinliyormuş.
şimdi anlattıcam net olarak ama şunu söyliğim birini çok sevdim.hayata döndüğüm bir ilişkiydi.sadece anlattıklarımdan tanıyordu.birde facede resmini görmüştü.öyle sevgilisiyle övünen biri değilimdir.ama mutlu olduğumuda söylüyordum.dinlediği müziklerden falan bahsettiğimde mmm çok kaliteli bir çocuk vb şekilde o övüyordu erkek arkadaşımı.aynı kişiye aramız kötü olduğunda bir kere telefonda dedim ki x i bir kızla rüyamda gördüm. arkadaınızdan böyle bir şey duysanız ah canım demez misiniz.buradaki forumlarda bile birbirimizin dertlerine tanımadan ortak olmaya çalışıyoruz.oysa bunun sesi bana gayet neşeli geldi.aa nerede gördün dedi.rüyamda dedim.sesinin tonu düştü.hadi dedim modum kçtü.öyle geldi.o kadar yardımlarıda oldu.yazdım kenara ama.burada böyle bir tepki barıştığımızda da sanki kötü bir kavga etmişiz gibi bir se tonuyla konuştu.ya hımm eevet güzel olmuş..gene yazdım .neyse buna derdim sana birini bulacağım falan.kendim evlenmeden seni evlendirecem falan.hatat bu bahsettiğim erkek arkadaşımın küzeni ile tanıştırdık.onlar ayrı görüştüler falan.olmadı.ama bulacam dediğimde inşallah diyordu.sonra barışınca gene erkek arkadaşım birini önerdi.bende tamam dedim.o da tamam dedi.sonra erkek arkadaşım salakça davranmaya başladı.tamam biz olmayacaz onlar olsun dedi.arkadaşına rezil olurmuş.olursan ol.derdimdi.tam tersine sevinirim.konuyu merak edip okursanız görürsünüz.sadece şunu söyliğim senle olmak istiyorum ama rızanla dedi.seni ciddiye almıyorum dedi.böyle olunca XXXXX gibi olur mu.beni forumdan atacaklar bu gidişle.XXXXXX demedim ona ama bunları diyen adamın arkadaşını arkadaşıma önerir miyim dedim.neyse bunlar olmadan arkadaşa mutluğumdan seninde nasiplenmeni istiyorum dedim.bunu art niyhetle demedim.demiyeceğimide en iyi bileceklerdendir.neyse günlerce çok kötüğüm yorgunum dedi.sesinden tükenmişlik akıyordu.sonra başıma bu tatsız ayrılık geldi.bundaki hava birden 180 derece değişti.ağzı kulaklarına varmalar falan.ses gayet neşeli.bir mesaj yoladı bana seninki beni faceden eklemiş ne yapağım dedi.bende ekle dedim.çünkü yapmazsdan ben yaparım demişti rahmetli.bu maksatla eklemiştir diye düşündüm ama söylemedim.neyse sonra buna dedim kş sileceğim sende sil listenden .sende de durmasınhem durursa benim silmemin bir anlamı kalmayacak.bir alaycı ses tonuyla konuşuyor ki anlatamam.tabii benimde son yazdıklarım analdım niyhetini.zaten o kadar negatifti ve beni aşağıyaçekiyordu ki.kendi iyiliğim için en azından bir süreliğine görüşmemem gerektiğini düşünüyordum.gayet rahat silmem dedi.ona bir zararı yokmuşbu arada zorlamışımda erkek arkadaşımın arkadaşını o şekilde kabul etmiş.bunu derkende benmkininde o çocuğunuda telini almış.kendi numarasında vermiş.kaç yıllık arkadaşına inanmıyorsun.hiç tanımadığın birine nasıl inanıyorsun.sonuçta benle alakalı biri.hemde kötüymüş dediğim biri.hemde zorlamışım.silah dayadım sormayın kızlar.birde bana diyor ki x e küzeni ile görüştüğümü söyleme.zaten çocuk bana küzene ayarlamya çalıştığımız kız diye sormuştu.sonra bende silmedim.hemen mesaj niye silmedin?sana zararı yokmuş.sana yoksa bana hiç yok dedim.sonra beni aramadı.çok mutluyum aşkım yazdım face.mi msn mi.çevrimd ışı oldu halde hemen ne oldu diye damladı.cevap vermedim.

aradan 2 sene kadar geçti.annemden bir olay duydum bu kadar raslantı olmazdı.şimdi annemi tanımıyorlar.merkezdeydik.neyse annemden ayrı idim.annemin yanındaki çocuk o arkadaşımın ismini söyleyip ve beni gösterek o bunun hakkında neler anlattı bu salak yani ben hala buralarda dolanıyor.suratını görüp konuşma uslubunu duysanız evet kesin yapmıştır dersiniz.ve bu kızdabenim bütün şifrelerimde vardı.tabii hepsini değiştirdim.ve engelledim.yokkum hayatında şimdi burnunu pislikten çıkarsın bakalım.

bu arada yazdım o zamankiçıktığıma durum böyle böyle diye.o da okusun diye şifremi sonra değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha düzenli ve dikkatli yazsaydin keske. Okuyamadim, yarida biraktim..
Bir de yasin kac merak ettim?..

yazdıklarnızı sonuna kadar okumadım,okuyamadım

kullandığınız küfürlü kelimeler için umarım ban yemessiniz

Doğru söylüyorsunuz.şimdi bakınca bile ne kadar uzun yazmışım dedim.sorduğum bir soru yok.sadece içimi boşaltmak istedim.birazda uykusuzdum.böyle oldu.özetle.bir arkadaşım vardı.dost gibi görünüp arkamdan işler çevirmiş.hatta barışmak üzere olduğum erkek arkadaşımla bile aramı açmaya ve beni kullanarak prim yapmaya çalışmış.küfürlü kelimeler için özür dilerim.sindiremediğimden dolayı böyle.en sonunda bana hava atıyordun ne oldu dedi.

Yaşımda 30.evet kocaman kızım ve iletişim bölümünde okudum.canım yanında bunu acımdan direkt anlatamıyorum buna rağmen.

Arkadaşta benden büyüktü.şimdi belli bir yaşa gelmişsiniz diyeceksiniz.ama bu insanın yanılmayacağı anlamına gelmiyor.çok olumsuz zamanlarımda da yanımdaydı.meğersem amacı farklıymış.yaş konusunda size bir durum daha anlatağım.kısa anlatacağım ve küfür kullanmayacağım.55 yaşında bir komşumuz var.ailecek zor zamanlarımızda bu komşumuzda yanımızda oldu.yalnız yavaş yavaş alaycı tavırlar oldu bize karşı.annemi bırakın bana karşı oldu.mesala bir mağzaya gidildiğinde şunu alsana sende niye almıyorsun demeler.maaşımı bile alamadığımı bildiği halde bu yapılır mı.kızı alıyor ben alamıyorum.bunu birdesize güzel haberlerim var dediğimde canımı acıtmak için yapıyor.yalnız güzel haberi merak edip sormadılar bile.kaç yaşında olursan ol art niyhetinden vazgeçmiyorsan geçmiyorsun.

walla bende birsey anlamadim yazdiklarinizdan,
kimden bahsediyorsunuz kime kimi ayarliyorsunuz,
kim kime ne demis belli degil

Kime kimi ayarlıyorum.bu bana hava atıyordun diyen eski arkadaşıma sevgilimin küzenini ayarladık.onlar yalnız görüştü olmadı.sonra aramızda bu şekilde tekrar bir olay çıkarsa görüşebilirim diye konuştuk.sonra sevgilimle kötü olduğumuz bir dönemde tekra benzer bir durum oldu.konuştuk başta olur dedi.sonra benim zorladığımı söylemiş.buna rağmen sevgiliminde .ayarlamayı düşündüğü çocuğunda telini almış ve kendi telini vermiş.birde bana sevgiline onun kuzeniyle görüşenin ben olduğunu söyleme dedi.yalnız zaten onu hatırlıyordu.

Umarm anlatabilmişimdir.

simdi arkadasina sevgilinin kuzenini ayarladiniz,sonra anlasamadilar,
sonra arkadasin sevgilinin kuzeniyle tekrar gorusebilirim dedi ve sen sevgilinle ayriyken onlar gorustuler,sevgilin basta olur dedi arkadasinda senin sevgilinin kuzeniyle konusmasi icin kendisini zorladigini soyledi ve sonrada sevgilinin ayarlamaya calistigi cocuklada gorusuyor sevgilinin kuzeniylede gorusuyor ve sana sevgiline kuzeniyle gorusenin ben oldugumu soyleme diyor bumudur ?
yani boyleyse arkadasin saf mi sevgilin tanimiyormuki kuzeniyle gorusenin o oldugunu anlamayak hem siz neden surekli bu kiza birilerini ayarlama cabasindasiniz birakin kendisi kendisine bulsun size ne ?

Bundan sonra bende kimseye birini ayarlamıyacağım.yanlış anlaşşılmışım gene.sevgilimin kuzeniyle görüştü.olmadı sonra başka a çocuk daha çıktı.bana başta olur dedi arkadaşım.sonra hayır beni ilkbahar zorladı demiş.buna rağmen tüm telleri almış.kendi telinide vermiş.çok anlamsız olduğunu biliyorum.zaten beni delirtende bu.zor zamanlarda yanımda olduğunu düşündüğüm kişinin aslında o halimden zevk aldığını öğrenmek.

tanıştırmak diyelim peki.bu arada sorun hangi kelimeyi kullandığım mı?sadece anlatmak ve paylaşmak istedim.çok kötü olaylar yaşadım.ayrılma barışma gibi kötü olaylar değil.tecavüze uğradım.bu arkadaşımda o zaman yanımdaydı.bahsi geçen sevgilimde o olaylardan sonra tekrar bana yaşama sevinci veren kişi.forumda gezinirken arkadaş düşmanlıklarını (kazık kelimesinide kullanmayacağım) gördükçe o günler aklıma geldi.yaşadığım o zor günlerde yanımda olan dosttum dediğim insan beni sırtımdan vurdu.yazarken gene aynı acıyı hissettim .buda zaten anlatışıma yansıdı.ve sanırım hiç bir zamanda bu konuyu düzgün bir şekilde anlatamayacağım.

zor bir donem gecirmissin ALLAH TEKRARINI YASATMASIN(AMIN)
bu bahsettigin seyler ne zaman oldu acaba ve hala sevgilinle berabermisin ?
kac yasindasin ?

Geçmiş olsun.Sorun değil tabi ama "tanıştırmak" kelimesi daha doğru olur.İnşallah bir daha yaşamassınız o günleri.O halde canınızı yakan arkadaşlarınızı silin hayatınızdan,güven bir kere kayboldu mu geri gelmiyor...

arkadaşlar gerçekten yanlış kelimeler kullanmış olabilirim.bir bayandan duyulması hoş olmayan kelimeler.asla bu tarz konuşan biri değilim.yalnız acısını hep içimde taşıyacağım olaylar.çok zaman geçti atlattım her şeyi ama izi kalcak bunun farkındayım.sadece bir örnek ve paylaşım olsun diye yazdım.acımdan yanlış kelimeler kullandım.hayatım boyunca 2 şeyin özlemini duydum.biri gerçek aşk diğeri bir evlat.bir evlilikte yaparım.ama gerçekten seven biriyle istiyorum.özgüvenim yerindedir ama hayatım tepetaklak oldu o dönem.ve yenik başladım.

30 yaşındayım.sanırım 30 bayanda bir dönemmiş ya onunda etkisi var.sevgilimlede görüşmüyoruz.o ayrı bir acaip hikaye zaten..arkadaşlada direkt kestim ilişkimi.zaten huzursuz olduğum noktaalr vardı.

saygısız ifadeler kullanmak ve kendimi yanlış ifade etmek istemezdim.bu forumun saygınlığına ve samimiyetine inadığımdan anlattım.lütfen beni kimse yanlış anlamsın kullandığım kelimelerdenötürü.

canim abla diyim senden benden buyuksun ablacim gecmis gecmiste kalmis artik bence bosver hatirlayipta kendini uzme

30 yaşındasınız, iletişim bölümünde okudunuz ve ilk mesajı siz yazdınız değil mi? Şaşırtıcı gerçekten. Kelimeleri düzenleyip konuyu anlaşılır ve sosyal bir platformda okunabilecek hale getirebilir misiniz yoksa ben düzenleyip gerekeni yapayım mı?

olur buyur düzelt canım.yalnız yaşadıklarımı yaşamadan ve bunun etkisinde olmadan düzelteceğinide unutma.benden sana bir tavsiye empati yeteneğini geliştir.sonra 30 yaşı ve iletişim bölümü okumamı yargıla.her şeyden önce ben etten kemikten bir insanım.önce insanların yaşadıklarına ve acılarına saygı

inat ettim okudum ama hiç bişey anlamadım kusura bakmayınnnn

genede çok teşekkür ederim.bu konuyu konuşmaya ve anlatmaya çalıştığımda böyle hiç anlatamıyorum.zaten yazdığımı dönüp okuduğumda bende ne yazmışım böyle dedim. ne nasıl oldu bende anlamadım ki anlatayım.en doğru ve kısa anlatım bu olsa gerek.zaten konuyla ilgili ne yapmak istediğime karar verip çoktan uyguladım.burada da sadece içimi dökmek istemiştim.içimde böyle karman çorman olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…