Bebek Beslenmesi hatuuunlaaaarrrr....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
bu işi anlamadım.devam sütüyle devam maması aynı şey değilmi yahu..yoğurt yaparken yada kahvaltısına hangisini koyucam beeenn...ooof oof nolcak benim bu halim:

bu işi anlamadım.devam sütüyle devam maması aynı şey değilmi yahu..yoğurt yaparken yada kahvaltısına hangisini koyucam beeenn...ooof oof nolcak benim bu halim:

aynı şey canım devam sütü yada maması ikiside aynı
ben yoğurdu normal sütle yapıyorum kızım mamayla olanı yemiyor
kahvaltısına da seviyorsa hangisi olursa olsun koyabilirsin farketmez.

evet aynı canım bende başka sanıyordum .allah bebeğini sağlıklaı büyütmek nasip etsin canım

devam mamalarının adı ndevam sütü diye değişiyormuş daha yeni aşamaymış yani ikiside aynı şeyler tereddüte gerek yok

devam sütüyle devam maması aynı şey değil ki?
devam sütü emziremeyen anneler için aralıklarda veriyorsun
devam mamasıda bildiğin muhallebi gibi öğünlerde veriyorsun

bilgisi olmayan neden konuşur acaba ,üstelikte oldukça bilmiş bir eda ile ,

devam sütü ile devam maması aynı şeydir ..

devam sütü ile maması aynı sey demek.baskalarına bilmeden konusuyor dıyosunuz ama sız de ıyı ogrenın.Bu karısıklık ambalaj farkından dolayı meydana gelıyor.

Milupa Bilgilendirme:
'Avrupa Birliği Beslenme Komitesi direktiflerinde ve TCTKB(tarım bakanlığı)tebliğlerinde yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile; 0-4 ay arasında kullanılan 1 numaralı bebek mamaları 0-6 ay arasında kullanılmaya ve bebek sütü olarak adlandırılmaya başlandı. Aynı şekilde 4-8 ay arasında kullanılan 2 numaralı devam mamaları 6-9 ay arasında kullanılmaya ve devam sütü olarak adlandırılmaya başlandı. 3 numaralı devam sütleri ise yine devam sütü olarak adlandırılırken 8 aydan yerine 9. aydan itibaren şeklinde kullanılmaya başlandı. Tebliğ değişikliğiyle ilgili yeni düzenlemeye geçiş için firmalara 2009 yılı sonuna kadar süre tanındı. Şuan raflarda hem eski düzenlemeye uygun "mama" ifadesinin yazılı olduğu ürünlerimizi, hem de yeni düzenlemeye uygun mama ifadesinin yerine bebek sütü veya devam sütü yazan ürünlerimizi bulabilirsiniz. Bir süre sonra tüm ürünlerimiz yeni düzenlemeye uygun olarak raflarda yer alacaktır. Sorularınız için 0800 211 70 50 no'lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…