hatunlardan hayatımıza renk katmak için neler yapabileceğimizi öğrenmek istiyoruzzz:)

ndk

pamuk oğlum EYMENimm :))
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
4.677
1
39
Sevgilii dahiii fikirli hatunlarr:lepi:

Sizlerden hayatımıza renk katmak için neler yapabileceğimize dair fikirler rica ediyoruzz..
çalışan bir bayan, ev iş arasında monotonlaşan hayatına ne gibi bir renk katabilir?? :çok üzgünüm:

güzel fikirleriniz olduğuna inanıyorum...
a.s.

SLMM canımm evet benimde buna ihtiyacım var yaa çok sıkıldım bugün pazartesi sendromuu offf ne yapsak acaba

sevgili arkadasım ndk ve mavişim
siz zaten calışan kadınlarsınız, bi hafta sonlarınız var , onlada temizlik yaparsınız zaten yemek çamasır derken :) daha ne istiyorsunuz anlamadım. ne gibi bır uğras?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lem delüüü dalga geçmee, hakkat sıkılıyoruz yaaane yapalım nereye gidelimmm nası günü dolu dolu değerlendirelim ?? pufffff sizden hayır yok galiba bana kimse bişi yazmıyoo senağlama

süprizzzzzevet evet konumu buldum işte,bende bu monoton ve tekdüze hayattan sıkılmış durumdayım,hatta bugünde içimde kocaman bi sıkıntı var,:1ninca:napsakda kırsak bu monotonluğu,sanırım herkes aynı dertten muzdarip olduu için bize yol gösteren pek kimse çıkmıycakbenneyaptımki

ne bulsak ne bullsakk Çok üzgünüm çoook nete bakmakdan sıkıldım artık ne çalışasım varr ne başka bişey yapasım varr tek isteğim eve gitmekkk Çok üzgünüm çoook

pofffffffffffff ne yapsak ne etsekkkk....
sinemadan bile sıkılıyorummm, depresyona mı girdim yoksaaa :1shok::1shok::1shok:

ayy ndk cim canım benim bende çok sıkılıyom artık hayatım çok monotonlaştı ne yapsam diye bende düşünüyordum derdim başım dan aşkın boyumdan büyük kistim var bebişim yok ailevi sorunlarım var param yok senağlama daha ne diyimm bana da adana da bir günümü de sıkılmadan geçirebileceğim konusunda birileri yardımcı olursa nasıl sevinirim anlatamam uuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffff
hayatımda farklılık istiyorum artık(((((((((((((((

ne bulsak ne bullsakk Çok üzgünüm çoook nete bakmakdan sıkıldım artık ne çalışasım varr ne başka bişey yapasım varr tek isteğim eve gitmekkk Çok üzgünüm çoook

evegitmeyi bile beklemiyorum desem inanırmısınız, çünkü evdede sıkılıyorum yapcak bişi yokki :sm_confused: laf olsun diye bikaç saat geçirip yatıyorum.iştede olmak istemiyorum evdede olmak istemiyorum nerde olmak istiyorum onuda bilmiyorum açıkçası heyecan lazım hayata biraz öle deilmii:a015:

kistmiii :1hug: canım geçmiş olsun,bende yarın doktora gidicem,reglilerim garipleşti,aralarda kanamam oluyo akıntılar oluyo belkide bendede kist var ondan daha çok bunalıyorum bugün daha arayıp randevu bile alamadım ooff yalnız böle yapa yapa daha çok bunaltcaz birbirimizi :1rolleyes:

oooooooooooofffffffffffffffff cnm geçmiş olsun yaa var o pislikten bende inş sende yoktur neyse konu dağılmasın günümüzü nasıl neşeli geçirebiliriz ne yaparsak monutonluktan kurtuluruz

NDk zillisi senin karnının ağrısını ben biliom =))
Ah be canım aynı dert herkesde var,kelin ilacı olsa kendi başına sürer

Konu Geyik Sohbeti Başlığına taşınmıştır..

ben görme engellı çocuklara kıtap okuyorum, herhangı bır görme engellı okuluna gıdıp kıtap okursanız çok mutlu oluyorlar. mesela 1 yıl evde oturmuştum o zaman çok sıkılıyordum boyama kursuna yazıldım ebru yapmayı ögrendım, evde kı rsımlerı falan tarıhlerıne göre duzenlerdım bende duzenleme takıntısı var zaman geçıp gıdıyordu öyle. ama evde oturmak cokk zor saygı duyuyorum bunalıma gırmemek mumkun degıl.

Son düzenleme:
süper fikir gerçekten görme engellilere kitap okumakk sağol canm benimmm mckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…