SLMM canımm evet benimde buna ihtiyacım var yaa çok sıkıldım bugün pazartesi sendromuu offf ne yapsak acaba
sevgili arkadasım ndk ve mavişim
siz zaten calışan kadınlarsınız, bi hafta sonlarınız var , onlada temizlik yaparsınız zaten yemek çamasır derken :) daha ne istiyorsunuz anlamadım. ne gibi bır uğras?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
süprizzzzzevet evet konumu buldum işte,bende bu monoton ve tekdüze hayattan sıkılmış durumdayım,hatta bugünde içimde kocaman bi sıkıntı var,:1ninca:napsakda kırsak bu monotonluğu,sanırım herkes aynı dertten muzdarip olduu için bize yol gösteren pek kimse çıkmıycakbenneyaptımki
ne bulsak ne bullsakk Çok üzgünüm çoook nete bakmakdan sıkıldım artık ne çalışasım varr ne başka bişey yapasım varr tek isteğim eve gitmekkk Çok üzgünüm çoook
ayy ndk cim canım benim bende çok sıkılıyom artık hayatım çok monotonlaştı ne yapsam diye bende düşünüyordum derdim başım dan aşkın boyumdan büyük kistim var bebişim yok ailevi sorunlarım var param yok senağlama daha ne diyimm bana da adana da bir günümü de sıkılmadan geçirebileceğim konusunda birileri yardımcı olursa nasıl sevinirim anlatamam uuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffff
hayatımda farklılık istiyorum artık(((((((((((((((
süper fikir gerçekten görme engellilere kitap okumakk sağol canm benimmm mckk