Gökçe Bahadır ve Onur Saylak’ın rol alacakları Hatırla Gönül dizisinin kanalı belli oldu. Most Production’un yapımcılığını yaptığı Hatırla Gönül dizisi Star Tv’de ekrana gelecek.
Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak Hatırla Gönül dizisiyle yeni sezonda ekranlarda olacak. Star TV’nin uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü iddialı dizi Hatırla Gönül’ün çekimleri başladı. Son olarak iki sezon boyunca Star’da yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinde rol alan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, bir hemşireyi canlandıracağı Hatırla Gönül dizisi için saçlarını boyatarak imaj değiştirmişti. Ekim ayında Star TV’de başlayacak olan Hatırla Gönül dizisinden ilk fotoğraflar da yayınlandı. Dizinin ilk fragmanı da önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.
Başrollerini Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak’ın paylaştığı, sezonun iddiali dizisinin yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturacak. Ekim ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek yazıyor. Senaryo danışmanlığını ise Berkun Oya yapıyor.
Bugün tekrari vardi uzun zamandir ilk defa bir diziyi merakla izledim tabii gökce bahadir farki var haliyle cok severim kendisini dizisini begendim ins devamliligi olur
ya neden çok severek izlediğim diziler böyle bitiyor yaa..bari güzel bitirselerdi diziyi,son sahneden sonra bi yeni dizi daha çıkardı yani.hem o kulak kaşıma olayıyla can'ın babasının tekin olduğunu belirterek ellerine ne geçti şimdi neden bitti yaaa niye reytingler mi düşüktü acaba pufffff
Başrol erkek oyuncu yakışmamış diziye süt oğlan kalmış Gökçe bahadirin yanında
Gökçe bahadır deneyimli hakkını veriyor rolünün
Finali de hiç beğenmedim uyduruk olduğunu belli etti