Hatıraların tozunu alıyoruz

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
HATIRALARIN TOZUNU ALIYORUZ

Antalyanın o muhteşem manzarası karşısında...
Kuruluyoruz,önce birer Cappucino ile başlıyoruz sohbete.O kadar eskilere gidiyoruz ki,yeni bir şey yokmuşçasına...İki eski Alsancaklı,yeniler yok....

Onunla birlikte iken,hatıraların tozunu alıyoruz tek tek.Okullarımız,ilk flörtlerimiz,sinemalar,filmler,okuduğumuz,sararmış sayfaları ile her bir kitabımız...müzikleri,kafamızda oynaşan vücut ritimlerimizi artırıp,arada melodisini mırıldanıp,hatırlatıyoruz birbirimize.Garsonun arada bize getirip götürdüklerine aldırmadan

Güneş yorgun kaybolurken mor dağların ardından,sohbete ara verip seyrediyoruz.Deniz süt durgunluğunda,rengini tarifi mümkün değil.Yok ona benzer eş renk.
Ve bir an sadece bir an yumuyorum gözümü,sözcükler takılıyor gene,dans ediyor çevremde. Hemen peçeteye karalıyorum,karalıyorum... hiç sırası değildi.Yine diziliyor cümleler

ÖYLESİNE BİR AN

Bir an yumdum gözümü Bir an öylesine
Bilemezdim yine İzmir takılacak kirpiklerim ıslanacak
Bırak biraz kapalı kalsın
Donmuş kalmış zihnimde,ruhumda,gözümde
Arada da olsa birleşmeli bedenimde
Buradaki biraz burada,biraz orada
Ama oradaki hiç gelmiyor.

Aniden düşüyor gönlüme
Açıyorum gözümü,sesleniyorum buradakine
Hey kendine gel.Sende gider,dönmezsen geri
Yakında gebertirsin sen beni

Buradaki temelli gidecekti....yakalamalıydım
Dinliyor,dönüyor da ...ne vakte kadar bilinmez.Gönlüme söz geçiremiyorum.Her sevdamı bastırdım da İzmir sevdamı asla.

Dostum benim,bilir özlemlerimi.Dalınca gözlerim,hemen susar,sorgulamaz kirpiklerimin nemini.Saygıyla bekler...Hatıralarımız bizi ter ederken,güneşle beraber...Gözlerimizle kalkma vaktinin geldiğini anlarız ...yine buluşmak üzere...yenilere doğru vedalaşırız.

Yeşilimin duyguları

yeşilim,
İzmir güzel mi ? bu denli yoksa
senin İzmir' in mi ?
dolan bu kadar ruhumuzdan içeri...

nasıl desem sen anlatırken kalbi var İzmir'in gözleriyle süzüyor beni mavi mavi..
sanki açıyor kucağınıda sarmalıyor beni.

İstanbul kalbim,
düşünmezdim yer alsın yanına bir eş, sevmez çünkü..
yegane ve hep istenen arzulanandır ya. hayallerde, planlarda, her zamanda..

şimdi senin İzmir'inde de geziyor gözlerim hayalle birlikte,
sen tozunu alıyorsun hatıralarının ben ellerimle daha yakından dokunuyorum.

sevdanın hiçbiri bastıralamazda örtülür üzeri,
örtme ve bu sevdanın cümlelerini duyalım.
ben çok seviyorum senin sakin huzurlu göl yeşili anılarını..

sevgilerimle selamlar..
kalemine ve yüreğine sağlık...

canım camdan kalp.hatıraların tozunu sık sık alalım ki gelenler daha net görsün canım izmiri...o anlamlı yorumlarına tekrar tekrar teşekkürler.bana her uğrayıp yorum bıraktığınızda seviniyorum. iyi ki varsınız...

yeşilim bana çok güzel duygular yaşattın ellerıne ve yuregıne saglık...

O cappucinoyu bir gün birlikte içmek dileğiyle .Sevdan hep devam etsinki bizlerde bu sevdaya tanık olalım .Duyguların tozlanmasın sakın .Teşekkürler kkdostum .

lereenim gel hep beraber içelim dostlarımızla...iyi olmana sevindim..:):)

nixe,ghostrider..teşekkürler sizede..okuyup yorum bırakıyorsunuz sağ olun
hep beraber gidiyorsak bir yerlere ne mutlu bana

camdan kalbim seninlede bir türk kahvesi içmek iyi olur.
en sevdiğimdir türk kahvesi..gelde içelim canım.

Yağmur sen anlarsın özlemlerin uzaklarda başkalığını...Sağol canım,uğrayıp gönlümü alıyorsun..

yağmurcuğum hatıraların tozunu ala ala bitiremedik ..özlemlerle geçiyor yaşam

dimağcığım hatıraların tozunu almak için biraz duyguya biraz yaşanmışlıklara ihtiyaç var.sen yaşın kaç olursa olsun tozunu al şimdiden hatıralarının.biriktirsen zor olur.seni öpüyorum hep genç kal.
her yazıma uğruyorsun teşekkürler tatlım

yeşilim ellerine sağlık ne kadar güzel yazmışsın. duygulandırdın beni bende herşeyimi alıp izmirden çıktığımı sanmıştım ama benimde kalbim izmirde kalmış.
her bir köşesini o kadar özledim ki:çok üzgünüm:

etkin.. insan doğduğu büyüdüğü şehri unutamıyor.o yaşanmışlık varya
anılar ve çocukluk..

Dostum benim,bilir özlemlerimi.Dalınca gözlerim,hemen susar,sorgulamaz kirpiklerimin nemini.Saygıyla bekler...Hatıralarımız bizi ter ederken,güneşle beraber...Gözlerimizle kalkma vaktinin geldiğini anlarız ...yine buluşmak üzere...yenilere doğru vedalaşiriz..

Bu satirlar heryil memleketimden dönerken yürekden hissetigim seyler Ablacigim.
Nekadar güzel anlatmissin.Yüregine saglik.Insallah bu yüregimi sizlatan özlemlerimden kurtulmaya az kaldi .Emegine saglik Ablacigim..

Ceyhanlı buralara gelebilmeyi çok istediğini biliyorum en kısa zamanda herşey gönlünce olsun canım benim :1hug:

.Sende gider,dönmezsen geri
Yakında gebertirsin sen beni....

Giden geri gelmiyor,resimlerin tozunu almakla ömür geçiyor....
Resimlerin renkleri soldu..ama yüreğimdeki anılar ,özlemler hiç dinmiyor.
Sevgili Yeşilim kimi sevgiliye ,kimi memleketin kokusuna,kimi....
Bende genç yaşda yitip giden,bir kardeşin özlemini,hasretin yaşıyorum.
Yine beni aldın götürdün ya bir yerlere ne diyeyim sana ...... Sevgiyle kal....a.s.

X