• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatıra Ormanının yürüyen cinsiyim!!

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.734
248
Direkt konuya gireceğim.
Başlıkta da belirttiğim gibi hatıra ormanı gibiyim.

Çok kıllıyım.Öğrenciyim şu an üniversiteye hazırlanıyorum,lazere gidemem,malum dersler falan.
Canım tatlıdır alamıyorum da,ama sanmayın ki ormanlık halimle dolanıyorum :9:
Sarartıyorum,kuaförüm sarartıktan sonra boyundan alıyor :52: (saç sanki):52::52:
Bana zararı yok dedi fakat yüz hassas bölge:31::26:
Devam mı etsem yoksa alsam mı :26:
Zararı var mı size:5:
Sanki kıllarım çoğaldı gibi geliyor (favorilerim de var benim :kkk:)
Tesettürlü olduğumdan şalla oralar kapanıyor :37::37:
Fakat sakallarım :14: (aynı zamanda çenemdede tüylerim var.):5:
Zararlı mı değil mi:5:Fikir belirtin lütfen :43:

Direkt konuya gireceğim.

Çok kıllıyım.Öğrenciyim şu an üniversiteye hazırlanıyorum,lazere gidemem,malum dersler falan.
Sarartıyorum,kuaförüm sarartıktan sonra boyundan alıyor :52: (saç sanki):52::52:

Aynı şeyleri yaşayan ve bilen biri olarak söylüyorum, bunun tek çaresi lazer..:50:
Ben yaptırdım kurtuldum. para biriktir gerekirse bi sene boyunca, ama sonunda yaptır yani..

Aynı şeyleri yaşayan ve bilen biri olarak söylüyorum, bunun tek çaresi lazer..:50:
Ben yaptırdım kurtuldum. para biriktir gerekirse bi sene boyunca, ama sonunda yaptır yani..
Ya zaten yaptırcamda,şu anda ders çalışıyorum,başımı kaşıyacak vaktim olunca kkya bakıyorum :9:
Sarartma zarar falan verir mi :43:

Ya zaten yaptırcamda,şu anda ders çalışıyorum,başımı kaşıyacak vaktim olunca kkya bakıyorum :9:
Sarartma zarar falan verir mi :43:

canım sarratınca bünyeye göre değişiyor kıl köklerini besliyor yeni kıllar çıkınca siyah siyah kıl kökleri gözüküyor
diğer bölgelerinde nasıl hormon testi yaptırdın mı

canım sarratınca bünyeye göre değişiyor kıl köklerini besliyor yeni kıllar çıkınca siyah siyah kıl kökleri gözüküyor
diğer bölgelerinde nasıl hormon testi yaptırdın mı
yaptım dr pek birşey demedi yaşın küçük sana tedavi veremem vicdanım el vermez reşit ol öyle gel dedi:5:(17 yaşındayım)

Direkt konuya gireceğim.

Doktora gittin mi canım? Belki hormonlarında bir problem vardır ve ondan oluyordur.
Bende biraz fazla kıllıyım.:1: Göbek bağım erkek göbeği gibi. Abim var 22 yaşında. Onun göbeği neredeyse kılsız. Diyorum ki 'Ben erkek olacakmışım sen de kız' :1: Göğüslerimin üstünde de çıkmaya başladılar. Yüzümde çok yok ama. Allah'a hep dua ediyorum hepsi kendiliğinden dökülsün diye.:5: Biraz daha bekle canım sonra lazer yaptırırsın.:31:

Doktora gittin mi canım? Belki hormonlarında bir problem vardır ve ondan oluyordur.
Bende biraz fazla kıllıyım.:1: Göbek bağım erkek göbeği gibi. Abim var 22 yaşında. Onun göbeği neredeyse kılsız. Diyorum ki 'Ben erkek olacakmışım sen de kız' :1: Göğüslerimin üstünde de çıkmaya başladılar. Yüzümde çok yok ama. Allah'a hep dua ediyorum hepsi kendiliğinden dökülsün diye.:5: Biraz daha bekle canım sonra lazer yaptırırsın.:31:
evet gittim test yaptırdım normal çıktı,geçen hafta doktora lazer için gittim hastaneye yani.yüzüme baktı evet çok var ama yanakların biraz ince lazerle kalınlaşır git yüzünü aldır bir kaç ay sertleşir belki diğer türlü fazlalaşır dedi:14::14::14:
benimde göğüs ucumda var:27:göbeği saymıyorum:27::27:

Son düzenleme:
evet gittim test yaptırdım normal çıktı,geçen hafta doktora lazer için gittim hastaneye yani.yüzüme aktı evet çok var ama yanakların biraz ince lazerle kalınlaşır git yüzünü aldır bir kaç ay sertleşir belki diğer türlü fazlalaşır dedi:14::14::14:
benimde göğüs ucumda var:27:göbeği saymıyorum:27::27:

Ya kıllarını sertleştirmeye çalışırken kararırsa bu sefer yüzü kötü görünür.:31:
Benim hormonlarım biraz bozuk ondan böyle kıllıyım.:1::1:

Canım ben seni korkutmak için söylemedim. Allah korusun tabi. Hani doktor demiş ya 'Biraz sertleşsin kıllar da öyle yapalım lazeri' diye, benim aklıma o geldi sadece. Sen onu bir sor bakalım. 'Böyle bir tehlike var mı?' diye.
bidaha gittiğimde sorcam mutlaka:5:teşekkür ederim:5:

Back