HATİM EDELİM 🤲🏻

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4.987
3.985
133
selamin aleykum ben geldimm hayırlı geceler herkese cok zor seneler geçirdim ve suan allaha sukur hamileyim henuz daha kese ve kalp atisini görüp duymasamda beklemedeyim.
ogrendigim gunden beri aklima geldikce yasin meryem suresi yusuf suresi okuyorum yada dinliyorum. Bgun hamileler en az hamileliginde 1 hatim etmesi cok sevapmis araştırdim. Allah nasip ederse ben hatimime başlıcam. Belki birinede vesile olurum die düşündüm sizlerde baslamak isterseniz simdiden allah kabull etsin.
hamile kalmayi isteyenlerde başlayabilir rabbim isteyen herkese hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin kimseye aratmasin .
hamisler de sag salik yavrularina kavussun insalllaaah

Ben cuma günü başladım canım.Allah sağlıklı ve hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin İnşallah.İsteyenlere de hayırlı vakitte güzel haberler duyursun

Ben cuma günü başladım canım.Allah sağlıklı ve hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin İnşallah.İsteyenlere de hayırlı vakitte güzel haberler duyursun
Yaaa ne mutluuuu rabbim ssaglikli sihatli kucağınıza almayi nasip etsin insalllaah bende baslicam

Veeee üstünden 5 yıl geçmiş ve ben dünyam bebeğime kavuşalı 4 yıl gecmiş çok şükür Allah’a ikinci bebek için geldim şimdide en kısa zamanda nasip etsin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…